Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Co to tedy vyřešit tak, že teda když on chce popovídat s ní, tak já vyrazím popovídat s tím mým kamarádem. Balil mě x let, zase se ozval a měli bychom si co říct. Svěle jsme si rozumněli a nebýt přítele tak jsme to spolu možná někdy i zkusili? Nebo říct ne a on nepůjde? Žárlil by hodně, prosil ať se s ním nepotkám.
Mohu se zeptat, kolik vám je let? Jinak, oplácet si to takto, to budete za chvíli řešit rozchod. Normálně bych mu v klidu řekla, jak to vidím já, a že se mi to nelíbí. Krom toho, bych zrovna ten den, když by měl jít na schůzku, zjistila, že ho nutně potřebuji já.
Něco bych si klidně vymyslela.
Ať ona vidí, že prostě nemá šanci. Ty jsi asi „ta samostatná, silná, bezproblémová“,tak na to si dej pozor, protože by se ti to mohlo v budoucnu vymstít. Asi by jsi ho měla více vtahnout do svých „problémů“, a zaměstnat ho, aby musel „zachraňovat“ tebe, a neměl čas na blbosti. ![]()
@Anonymní píše:
To on o ní neříká, tak se snaží působit. Prý je to nesnesitelná histerka se kterou se nedá být. Navíc má děcko, což by pro něj bylo nepřijatelné. Chce vlastní
Pokud by byla pravda to, co ti říká, už by jí na rovinu dávno poslal někam.
Když to je těžké. Když byla a je tak strašná, proč s ní byl? A že s ní byl kvůli sexu, to mi nepřijde jako obhajitelný argument. I to, jak o ní mluví ![]()
Píši, protože jsem měla ve svém životě muže, kterého jsem jeden čas milovala a on mě, rok jsme se rozcházeli a on moc nedával, chtěl mě v mém životě. Jasně, jinak je a byl v pohodě, ale to ona zřejmě nějakým způsobem také, proč by s ní jinak fajn chlap byl..?
U nás časem otřelo, on má šťastný vztah, jeho žena chodí na Emimino
Aktuálně jsem po 12 letech sama já, ale to si nestěžuji ![]()
Já bych nechala na nich, resp. mně by mrzelo, kdyby mi takto někdo promlouval, ale nemyslím to zle ![]()
( prosím anonym)
@Anonymní píše:
Když to je těžké. Když byla a je tak strašná, proč s ní byl? A že s ní byl kvůli sexu, to mi nepřijde jako obhajitelný argument. I to, jak o ní mluví![]()
Píši, protože jsem měla ve svém životě muže, kterého jsem jeden čas milovala a on mě, rok jsme se rozcházeli a on moc nedával, chtěl mě v mém životě. Jasně, jinak je a byl v pohodě, ale to ona zřejmě nějakým způsobem také, proč by s ní jinak fajn chlap byl..?
Já bych nechala na nich, resp. mně by mrzelo, kdyby mi takto někdo promlouval, ale nemyslím to zle
U nás časem otřelo, on má šťastný vztah, jeho žena chodí na EmiminoAktuálně jsem po 12 letech sama já, ale to si nestěžuji
( prosím anonym)
Před cca 15 kety se do ní zamiloval a po čase procitl, pak se rozešli.
@Anonymní píše:
Před cca 15 kety se do ní zamiloval a po čase procitl, pak se rozešli.
Zajímalo by mě kolik ti je
vidím to tak na 15 letou najivni slečnu ![]()
Píšeš že sex s ní měl výborný chce se s ní sejít a tebe vzít nechce
to by jsi snad pochopit mohla ne ![]()
@snažilka maminka píše:
Zajímalo by mě kolik ti jevidím to tak na 15 letou najivni slečnu
Píšeš že sex s ní měl výborný chce se s ní sejít a tebe vzít nechceto by jsi snad pochopit mohla ne
No hele pokud by o ni stal sesel by se s ni v minulosti a ani by mi to nerikal. Zije se mnou, planujem budoucnost spolu, deti spolu tak zase by si zenskou na suk nasel kdekoli, prýpadně by se s ní scházel. Jasne ji napsal, ze se planujem vzit a ze se muzou videt po case.
Zase nejsem paranoidni
. Taky sem se videla s kamosem bez nej a nic mezi nami nebylo, vadilo mu to tak jsme to skrecli.
Cely mi to prijde absurdní…Pritel to s ni vyreseny zjevně moc nema, jinak byste tuhle slečnu ve svem životě davno neresili.
Vzdycky mi prijde u chlapu podezrely, kdyz tak vehementně kydaji hnuj na svoji ex, jak je strasna apod a pritom jim kontakt s ni neprijemny evidentně neni…A tu jeho blbou výmluvu, proc by ses jejich sedanku nemela ucastnit, radsi ani nekomentuju… ![]()
Mej se na pozoru, on ve vhodnou dobu probuzenej syndrom ochrance, muze pekne zamichat kartama. Taky by tu opustenou a zoufalou hysterku mohl litovat casem natolik, ze se ji nakonec ujme on sam… Nebyl by prvni ani posledni. ![]()
Takže jak pisou holky vys, bud jdete spolecne nebo nikdo.
Příspěvek upraven 21.07.17 v 21:15
@Anonymní píše:
Já to měla také tak, já se zamilovala v životě párkrát a nějakým způsobem ten člověk pro mě důležitým. Možná kdyby nebyla nešťastná, třeba bylo i jinak.
Já se přiznám, že ta má dávná láska se také pravidelně ozývala, stýskalo se mu roky, chyběla jsem mu, bylo mi to líto, občas i docela na překážku, nevím, jak to napsat, ale prostě se roky trápil, asi 2× udělal děsnou hloupost kvůli tomu
, ale jinak si za ním stojím, přeci bych ho jinak dříve nemilovala, já jsem právě nechtěla ho mít moc v životě, abych nejitřila, vídali jsem třeba 2× ročně, ale čas vše vyřešil.
No takhle nejak to s ní asi bude. Zůstala sama a na poslední chvíli se jí povedlo narychlo spíchnout díte a žije s ní frajer… ale vzpomíná na to, co bylo před lety
. On se s ní nevídal.
Prosím o hladování:
1 nejít vůbec
2 jít on sám
3 jít ve 3/4 nebo nikdo
Moc díky, zajímá mě jak to kdo vidí?
@Anonymní píše:
On tvrdí, že mu píše když je na tom blbě, ale to musaˇozřejmě nepřizná. Vždycky mi to řekne.
On je jasnovidec? Tak ať řekne rovnou, že ji chce vidět a nehledá záminky. Chlapům je nutno všechno říkat rovnou, bez zatáček, jinak to nepochopí. Ten tvůj je snad výjimka, že se tak nad exkou rozněžňuje, ačkoliv neví, co ona vlastně chce? Kecá ti, to je jasný. Dělá mu dobře to, že ho ještě některá další chce. Prostě chlapeček si hraje.
![]()
@PandaVanda píše:
Cely mi to prijde absurdní…Pritel to evidentně vyreseny moc nema, jinak byste tuhle slečnu vubec ve svem životě davno neresili.
Vzdycky mi prijde u chlapu podezrely, kdyz tak vehementně kydaji hnuj na svoji ex, jak je strasna apod a pritom jim kontakt s ni neprijemny evidentně neni…A tu jeho blbou výmluvu, proc by ses jejich sedanku nemela ucastnit, radsi ani nekomentuju…![]()
Mej se na pozoru, on ve vhodnou dobu probuzenej syndrom ochrance, muze pekne zamichat kartama. Taky by tu opustenou a zoufalou hysterku mohl litovat casem natolik, ze se ji nakonec ujme on sam… Nebyl by prvni ani posledni.
Takže jak pisou holky vys, bud jdete spolecne nebo nikdo.
Příspěvek upraven 21.07.17 v 20:59
On tak o ní nemluví. Jen jsem popsala jak o ní mluvil, kdyz delala ty svá svinstva nebo kdyz jsem mu je pripomnela
. Chová se slusně ke všem svým ex a s jednou se scházejí občas i sami… Je to čupr baba. Žádná lítostivá, křivá chudinka co se lituje a předstírá jak je v pohoďě
. Přeposla nych se její komunikaci pro pobavení, ale nepřijde mi to slušné…
@Anonymní píše:
Prosím o hladování:1 nejít vůbec
2 jít on sám
3 jít ve 3/4 nebo nikdo
Moc díky, zajímá mě jak to kdo vidí?
Co to je ve 3/4?
@Kobliha51 píše:
On je jasnovidec? Tak ať řekne rovnou, že ji chce vidět a nehledá záminky. Chlapům je nutno všechno říkat rovnou, bez zatáček, jinak to nepochopí. Ten tvůj je snad výjimka, že se tak nad exkou rozněžňuje, ačkoliv neví, co ona vlastně chce? Kecá ti, to je jasný. Dělá mu dobře to, že ho ještě některá další chce. Prostě chlapeček si hraje.![]()
Asi jsem to napsala špatně. Viděl se se všema svýma ex. Jedna po něm i na večírku vyjela a cpala mu jazyk do úst, druhý den se omluvila. Takže mu to nepřišlo divné.