Ex řešit neřešit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
21.7.17 21:12
@Anonymní píše:
On tak o ní nemluví. Jen jsem popsala jak o ní mluvil, kdyz delala ty svá svinstva nebo kdyz jsem mu je pripomnela :roll:. Chová se slusně ke všem svým ex a s jednou se scházejí občas i sami… Je to čupr baba. Žádná lítostivá, křivá chudinka co se lituje a předstírá jak je v pohoďě :lol:. Přeposla nych se její komunikaci pro pobavení, ale nepřijde mi to slušné…

Vlastně o ní vůbec nevíme než napíše 1 nebo 2 krát do roka.

• Citovat
  • Upravit
Kobliha51
21.7.17 21:12
@Anonymní píše:
Asi jsem to napsala špatně. Viděl se se všema svýma ex. Jedna po něm i na večírku vyjela a cpala mu jazyk do úst, druhý den se omluvila. Takže mu to nepřišlo divné.

Nezlob se, jste divní oba dva. Ještě se neberte, děti nemějte, jste nedospělí. Nic ve zlým. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.7.17 21:14
@Kobliha51 píše:
Nezlob se, jste divní oba dva. Ještě se neberte, děti nemějte, jste nedospělí. Nic ve zlým. :mavam:

No to zase děti jsme planovali v mych 30 ať se vypracuju a odkládat je nebudem.

• Citovat
  • Upravit
5640
21.7.17 21:16
@Kobliha51 píše:
Nezlob se, jste divní oba dva. Ještě se neberte, děti nemějte, jste nedospělí. Nic ve zlým. :mavam:

Sohlas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
21.7.17 21:22
@Anonymní píše:
Prosím o hladování:

1 nejít vůbec

2 jít on sám

3 jít ve 3/4 nebo nikdo

Moc díky, zajímá mě jak to kdo vidí?

A pokud ti tady odhlasuje celé Em bod číslo jedna-nejít vůbec, tak to předložíš svému příteli jako pádný argument, nebo jak chceš toho docílit, aby nešel vůbec? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.7.17 21:22

Hm tak mu řeknu ať jde kam chce a že je to silně nevhodné. Buď mu to dojde nebo ne :nevim:. Přijde mi trapné to řešit.

• Citovat
  • Upravit
14642
21.7.17 21:24
@Anonymní píše:
Asi jsem to napsala špatně. Viděl se se všema svýma ex. Jedna po něm i na večírku vyjela a cpala mu jazyk do úst, druhý den se omluvila. Takže mu to nepřišlo divné.

A to víš odkud, že mu cpala jazyk do úst?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
21.7.17 21:26
@Anonymní píše:
No to zase děti jsme planovali v mych 30 ať se vypracuju a odkládat je nebudem.

Jak teď můžeš říct, že je odkládat nebudete, když ani nevíš, jestli spolu ještě vůbec budete. Ještě možná budeš ráda, že odložíš. ne dítě, ale plány. A buď tak hodná a přehodnoť to dříve, než to dítě bude.

• Citovat
  • Upravit
5640
21.7.17 21:29
@Anonymní píše: …Přijde mi trapné to řešit.

Ale resis to, takže jak to je?
Vadi ti to, nebo je ti to jedno a veris mu?

Hlavne, co bys chtela ty sama?

Příspěvek upraven 21.07.17 v 21:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.7.17 21:30
@nostress píše:
A to víš odkud, že mu cpala jazyk do úst?

Od něj :oops:, řekl mi to. Já tam jít nechtěla… Pořád mi volal ať přijdu, jenže mi měli večírek s kamarádkou a byl super… Chodíme všude spolu jen tenhle večer jsme se rozdělili. Omlouvala se mu pak cely den po sms, že to s tou pusou přehnala :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.7.17 21:31
@Kobliha51 píše:
Jak teď můžeš říct, že je odkládat nebudete, když ani nevíš, jestli spolu ještě vůbec budete. Ještě možná budeš ráda, že odložíš. ne dítě, ale plány. A buď tak hodná a přehodnoť to dříve, než to dítě bude.

8o cože? Proč bychom spolu nebyli? To jako když se sejdu se svym ex co mě chce, tak to znamena rozchod? To je mimo…

• Citovat
  • Upravit
14629
21.7.17 21:34
@Anonymní píše:
8o cože? Proč bychom spolu nebyli? To jako **když se sejdu se svym ex co mě chce******, tak to znamena rozchod? To je mimo…

Neexistuje důvod, proč by rozumný člověk na takovou schůzku šel. Takže ano, může to být začátek konce nebo jeden z hřebíků do rakve vztahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.7.17 21:34
@PandaVanda píše:
Ale resis to, takže jak to je?
Vadi ti to, nebo je ti to jedno a veris mu?

Hlavne, co bys chtela ty sama?

Příspěvek upraven 21.07.17 v 21:30

Věřím mu zcela. Jen nechci mít v kontaktech záškodníka co pomlouvá a škodí. O to jde. Zase je mi trapné říkat někomu s kým se může nemůže sejít :nevim: Z pár sms za rok či jedné schůzky se rozhodně nebudu hrouti :P.
Balili ho daleko víc sexi inteligentní holky a pohoda, věřilme si ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.7.17 21:35

Balily :oops:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.7.17 21:38
@Michelle_M píše:
Neexistuje důvod, proč by rozumný člověk na takovou schůzku šel. Takže ano, může to být začátek konce nebo jeden z hřebíků do rakve vztahu.

Hm nevim, sešla jsem se s ex co mi nadělal pár vrásek a vztah to nerozbilo a to mě přitahuje :nevim:. Asi bych už nešla, aby nežárlil… vadilo mu to. S touhle se sešel před lety. Když jsme spolu ještě nechodili tak s ní něco měl, pak jsme se dali dohromady a za tu dobu se viděli 1 páč něco potřebovala a pak 2 x jednou spolu co jsme ji potkali a jednou ji potksl sám. Ale píše mu tak jednou dvakrát do roka, e ny popovídali a tak :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky