Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Asi jsem to napsala špatně. Viděl se se všema svýma ex. Jedna po něm i na večírku vyjela a cpala mu jazyk do úst, druhý den se omluvila. Takže mu to nepřišlo divné.
Nezlob se, jste divní oba dva. Ještě se neberte, děti nemějte, jste nedospělí. Nic ve zlým. ![]()
@Kobliha51 píše:
Nezlob se, jste divní oba dva. Ještě se neberte, děti nemějte, jste nedospělí. Nic ve zlým.
No to zase děti jsme planovali v mych 30 ať se vypracuju a odkládat je nebudem.
@Kobliha51 píše:
Nezlob se, jste divní oba dva. Ještě se neberte, děti nemějte, jste nedospělí. Nic ve zlým.
Sohlas…
@Anonymní píše:
Prosím o hladování:1 nejít vůbec
2 jít on sám
3 jít ve 3/4 nebo nikdo
Moc díky, zajímá mě jak to kdo vidí?
A pokud ti tady odhlasuje celé Em bod číslo jedna-nejít vůbec, tak to předložíš svému příteli jako pádný argument, nebo jak chceš toho docílit, aby nešel vůbec? ![]()
Hm tak mu řeknu ať jde kam chce a že je to silně nevhodné. Buď mu to dojde nebo ne
. Přijde mi trapné to řešit.
@Anonymní píše:
Asi jsem to napsala špatně. Viděl se se všema svýma ex. Jedna po něm i na večírku vyjela a cpala mu jazyk do úst, druhý den se omluvila. Takže mu to nepřišlo divné.
A to víš odkud, že mu cpala jazyk do úst?
@Anonymní píše:
No to zase děti jsme planovali v mych 30 ať se vypracuju a odkládat je nebudem.
Jak teď můžeš říct, že je odkládat nebudete, když ani nevíš, jestli spolu ještě vůbec budete. Ještě možná budeš ráda, že odložíš. ne dítě, ale plány. A buď tak hodná a přehodnoť to dříve, než to dítě bude.
@Anonymní píše: …Přijde mi trapné to řešit.
Ale resis to, takže jak to je?
Vadi ti to, nebo je ti to jedno a veris mu?
Hlavne, co bys chtela ty sama?
Příspěvek upraven 21.07.17 v 21:30
@nostress píše:
A to víš odkud, že mu cpala jazyk do úst?
Od něj
, řekl mi to. Já tam jít nechtěla… Pořád mi volal ať přijdu, jenže mi měli večírek s kamarádkou a byl super… Chodíme všude spolu jen tenhle večer jsme se rozdělili. Omlouvala se mu pak cely den po sms, že to s tou pusou přehnala ![]()
@Kobliha51 píše:
Jak teď můžeš říct, že je odkládat nebudete, když ani nevíš, jestli spolu ještě vůbec budete. Ještě možná budeš ráda, že odložíš. ne dítě, ale plány. A buď tak hodná a přehodnoť to dříve, než to dítě bude.
cože? Proč bychom spolu nebyli? To jako když se sejdu se svym ex co mě chce, tak to znamena rozchod? To je mimo…
@Anonymní píše:
cože? Proč bychom spolu nebyli? To jako **když se sejdu se svym ex co mě chce******, tak to znamena rozchod? To je mimo…
Neexistuje důvod, proč by rozumný člověk na takovou schůzku šel. Takže ano, může to být začátek konce nebo jeden z hřebíků do rakve vztahu.
@PandaVanda píše:
Ale resis to, takže jak to je?
Vadi ti to, nebo je ti to jedno a veris mu?Hlavne, co bys chtela ty sama?
Příspěvek upraven 21.07.17 v 21:30
Věřím mu zcela. Jen nechci mít v kontaktech záškodníka co pomlouvá a škodí. O to jde. Zase je mi trapné říkat někomu s kým se může nemůže sejít
Z pár sms za rok či jedné schůzky se rozhodně nebudu hrouti
.
Balili ho daleko víc sexi inteligentní holky a pohoda, věřilme si ![]()
@Michelle_M píše:
Neexistuje důvod, proč by rozumný člověk na takovou schůzku šel. Takže ano, může to být začátek konce nebo jeden z hřebíků do rakve vztahu.
Hm nevim, sešla jsem se s ex co mi nadělal pár vrásek a vztah to nerozbilo a to mě přitahuje
. Asi bych už nešla, aby nežárlil… vadilo mu to. S touhle se sešel před lety. Když jsme spolu ještě nechodili tak s ní něco měl, pak jsme se dali dohromady a za tu dobu se viděli 1 páč něco potřebovala a pak 2 x jednou spolu co jsme ji potkali a jednou ji potksl sám. Ale píše mu tak jednou dvakrát do roka, e ny popovídali a tak ![]()
Vlastně o ní vůbec nevíme než napíše 1 nebo 2 krát do roka.