Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Hm nevim, sešla jsem se s ex co mi nadělal pár vrásek a vztah to nerozbilo a to mě přitahuje. Asi bych už nešla, aby nežárlil… vadilo mu to. S touhle se sešel před lety. Když jsme spolu ještě nechodili tak s ní něco měl, pak jsme se dali dohromady a za tu dobu se viděli 1 páč něco potřebovala a pak 2 x jednou spolu co jsme ji potkali a jednou ji potksl sám. Ale píše mu tak jednou dvakrát do roka, e ny popovídali a tak
Tak ať se teda on s tou svojí ex taky sejde, když to máte takhle na pohodu a pod kontrolou
Já si neumím představit, že bych měla vztah a zároveň chodila na kafíčka s někým, o kom vím, že ho přitahuju a že se o mně bude snažit. Jedině v případě, že by byl zájem i z mé strany a nebo minimálně by mi ten zájem dělal dobře, takže bych si nechala polechtat ego a trošku ten obdiv přiživila
Ovšem nic z toho nepovažuju u zadaného člověka za rozumné.
@Michelle_M píše:
Tak ať se teda on s tou svojí ex taky sejde, když to máte takhle na pohodu a pod kontrolouJá si neumím představit, že bych měla vztah a zároveň chodila na kafíčka s někým, o kom vím, že ho přitahuju a že se o mně bude snažit. Jedině v případě, že by byl zájem i z mé strany a nebo minimálně by mi ten zájem dělal dobře, takže bych si nechala polechtat ego a trošku ten obdiv přiživila
Ovšem nic z toho nepovažuju u zadaného člověka za rozumné.
Díky, tvůj přístup je rozumný. Budu to řešit stejně
. Řeknu mu ať dělá co vhce, ale že je to nevhodné. Přeci jenom není vůl. S tím bych nežila
.
@Anonymní píše:
Věřím mu zcela. Jen nechci mít v kontaktech záškodníka co pomlouvá a škodí. O to jde. Zase je mi trapné říkat někomu s kým se může nemůže sejítZ pár sms za rok či jedné schůzky se rozhodně nebudu hrouti
.
Balili ho daleko víc sexi inteligentní holky a pohoda, věřilme si
Je super, že mu tak věříš, ale víš jak se to říká-důvěřuj, ale prověřuj. ![]()
Jasně, že by nebylo vhodné mu říkat, s kým se nemůže sejít. To by měl právě pochopit z toho, co mu ty říkáš. Pokud mu to řekneš tak, jak jsi to psala sem, pak by mu mělo být jasné, že si nepřeješ, aby na tu schůzku chodil.Moje babička říkala- chlapa si musíš vychovat. ![]()
@nostress píše:
Je super, že mu tak věříš, ale víš jak se to říká-důvěřuj, ale prověřuj.
Jasně, že by nebylo vhodné mu říkat, s kým se nemůže sejít. To by měl právě pochopit z toho, co mu ty říkáš. Pokud mu to řekneš tak, jak jsi to psala sem, pak by mu mělo být jasné, že si nepřeješ, aby na tu schůzku chodil.Moje babička říkala- chlapa si musíš vychovat.
Tak nějak si to taky myslím. Nikdy nechci být taková ta stíhačka, kontrolorka a či matka ve vztahu se svým partnerem. Jen jsem chtěla slyšet i jiné přístupy.
Jestli je vam lehce pred tricitkou, tak cele tohle uvazovani mi prijde zvlastni.
Mam sestru, ktere je 16… asi by uvazovala podobne.
![]()
@Anonymní píše:
Ale vždyť ano. Je mu jí líto a chtěl ji prý teď jednou vidět, aby ji psychicky podpořil když je v háji. Mně to nesedí, zas proč posílat doprčic své bývalé, taky by mi bylo líto je nepodpořit. Naštěstí to byli fajn chlapi a mají svůj život takže od nich žádné křivárny nehrozí. ypotřebuje se chudinka vypovídat a tvářit jak je statečná. Jak je hodná atd.
No to víš sama, že je takovej kec o té lítosti. Prostě někoho chci vidět a nebo nechci vidět. Přičemž kdyby to byla taková strašná kráva, tak ji bude chtít vidět jen těžko. Vycházím z vlastní zkušenosti. Bývalý se se mnou taky scházel normálně třeba jednou za půl roku, mezitím jsme si nijak nepsali, normálně jsme pokecali a rozešli se. A až zpětně jsem se dozvěděla, že té své vykládá jaká jsem sůva a uháním ho. No samozřejmě už se s ním nevídám, ale prostě některý chlapi místo toho, aby řekli, že rádi vidí občas svou bejvalou tak melou tady tyhle věci o lístosti a kravách, aby měla žena doma pocit, že je jako všechno v pořádku a on se tam na to posezení jde obětovat.
Příspěvek upraven 22.07.17 v 08:49
Zakladatelko, ty si krasne lzes do kapsy.
Ona je hysterka, kravena, manipulatorka a ten tvuj ji nedokaze rict, at se nezlobi, ze s ni nikam nepujde? Proste ji chce videt a tim, ze ti o tom rekl, si jen dela alibi.
Tyhle kecy maji chlapi bezne, jen aby domaci stihacku uklidnili. Obvykle se z ex udela hysterka, chuderka, ktera si neumi poresit svuj zivot (a proto potrebuje jeho kvalifikovanou radu, ze
).
Proste ji chce videt a neudelal (protoze evidentne nechce) za minulosti tlustou caru.
Az se s ni vyspi, urcite ti to v ramci sve pravdomluvnosti take vylici, jako s tim jazykem.
@omites píše:
Jestli je vam lehce pred tricitkou, tak cele tohle uvazovani mi prijde zvlastni.
Mam sestru, ktere je 16… asi by uvazovala podobne.![]()
Asi tak nejak…
Aha chapu dobre, ze ona ma dite i partnera? Tak uz mi to trosku dochazi, on rekl, ze ji nehce mit v BEZNEM zivote. Aha, ale v tom nebeznem by to mozna nebylo spatne
a s takovyhlema dracicema a hysterkama se sex asi hned tak nezapomina.
A ted jdu docist, co to tu resite s tim jazykem, jestli to je tak, jak to vypada, tak uz vazne neverim ![]()
Ty jo a kolik tech ex vlastne ma?
Chlapec si ocividne zajem zen uziva a dela mu to sakra dobre. Rad si hraje s ohnem, ze?
@Jana525 píše:
Ty jo a kolik tech ex vlastne ma?Chlapec si ocividne zajem zen uziva a dela mu to sakra dobre. Rad si hraje s ohnem, ze?
Taky mi to tak připadá, že mu ten zájem dělá velice dobře a doma jedná pod heslem „pod svícnem je největší tma“, proto zakladatelce tak ochotně věší na nos každou sms a dokonce i jazyk v krku
Nevím, já bych byla velice ostražitá ohledně toho pána… ![]()
@Michelle_M on ma ocividne velke sebevedomi a rekla bych, ze zakladatelka ho ma naopak male, jinak by porad neresila, zda bude za stihacku.
@Jana525 píše:
@Michelle_M on ma ocividne velke sebevedomi a rekla bych, ze zakladatelka ho ma naopak male, jinak by porad neresila, zda bude za stihacku.
Asi tak nějak. Pokud mají před svatbou, tak by měl borec udělat za bývalkami tlustou čáru, a ne se nechat jako uhánět, a i když „strašně nerad“, ale pokaždé podlehne vábení nějaké hysterky, která má sice dítě a partnera, ale když má nějaké bebíčko, tak ho musí řešit hlavně s přítelem zakladatelky. Na co má teda toho partnera?
Na druhou stranu, je zase od něj moc hezké, že zakladatelce na férovku ukáže veškerou korespondenci, a dokonce ji poinformuje i o jazyku v krku. Není nad vzájemnou důvěru. ![]()
@nostress píše:
Asi tak nějak. Pokud mají před svatbou, tak by měl borec udělat za bývalkami tlustou čáru, a ne se nechat jako uhánět, a i když „strašně nerad“, ale pokaždé podlehne vábení nějaké hysterky, která má sice dítě a partnera, ale když má nějaké bebíčko, tak ho musí řešit hlavně s přítelem zakladatelky. Na co má teda toho partnera?Na druhou stranu, je zase od něj moc hezké, že zakladatelce na férovku ukáže veškerou korespondenci, a dokonce ji poinformuje i o jazyku v krku. Není nad vzájemnou důvěru.