Přítel mi vyhrožuje rozchodem

Anonymní
20.7.17 23:29

Pritel me vyhrozuje

Nechci se stýskat s jeho rodinou a on me vyhrozuje ze musim jinak se rozejdem, myslite ze to je normalni jak se chova?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13976
20.7.17 23:35
@Anonymní píše:
Nechci se stýskat s jeho rodinou a on me vyhrozuje ze musim jinak se rozejdem, myslite ze to je normalni jak se chova?

Mas zavazny duvod, proc se s nimi nechves stykat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
20.7.17 23:36

Jaký je důvod, že se nechceš stýkat s jeho rodinou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.7.17 23:43

Zavazny duvod to je pro kazdeho neco jineho, proste je nesnesu a to je pro me poradny duvod.

• Citovat
  • Upravit
10185
20.7.17 23:49
@Anonymní píše:
Zavazny duvod to je pro kazdeho neco jineho, proste je nesnesu a to je pro me poradny duvod.

Tak bez nějakých konkrétních informací ti asi těžko někdo řekne, jestli je chování tvého přítele normální. Podle mě je škoda, narušovat vztahy v rodině. Jsou to jeho rodiče, má je rád, má rád i tebe a byl by rád, kdybyste normálně mezirodinně fungovali. Já už mám dcery vdané a mrzelo by mě, kdyby ze strany jejich partnerů byl takový postoj, jako máš ty. Prostě jsme rodina, navštěvujeme se, máme se rádi. Co ti jeho rodiče dělají? Nějak ti ubližují?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
20.7.17 23:51
@Anonymní píše:
Zavazny duvod to je pro kazdeho neco jineho, proste je nesnesu a to je pro me poradny duvod.

Pokud tvuj pritel ma svou rodinu rad, maji dobre vztahy a ty je proste jen tak nesneses, nedokazes se pres to prenest ani na tech par chvilek pri obcasnych navstevach, tak se smir s tim, ze pravdepodobne ten rozchod prijde. Co na to rict :nevim:

Myslis, ze ta nesnasenlivost z tve strany je nezvratna? Udelali ti neco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
21.7.17 00:04

Tak se s ním rozejdi a najdi si přítele, s rodinou kterého se nebudeš mít závažný důvod se nestýkat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
21.7.17 00:05
@Anonymní píše:

Uvědom si ale, že rodina přítele je součástí tvého přítele a to mu neodpářeš. S přítelem si žena bere do jisté míry i jeho rodinu, ať se jí to líbí nebo ne. Totéž platí pro muže. A pokud ne, tak musí být v takovém kroku zajedno, jinak si koledují o průšvih.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
21.7.17 00:06

No pokud tvůj přístup je prostě je nesnesu a basta, tak možná má tvůj partner ještě pár dalších důvodů proč se s tebou rozejít.

Pokud je ti víc jak 5 let, tak tvůj přístup je velmi nedospělý. Pokud chceš s někým žít, tak k němu patří i jeho rodina. A to jestli s někým vyjdeš a nebo nevyjdeš je záležitost tvého přístupu, který jaksi není něco, co je pevně dáno a nad čím nemáš kontrolu. Právě naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.7.17 00:08

Jsme spolu 4 roky, doted mu to tak nevadilo a najednou mu rupne v bedne a vyhrozuje mi, mysli si ze se bojim lidi a podobny hovadiny, proste je jen nemusim a to hodne takze se nechci prekonavat a jezdit tam.

• Citovat
  • Upravit
455
21.7.17 00:11

V cem je problem, ze je nesneses? Ja osobne tchanovce taky moc nemusim, ale ze bych se s nimi nestykala to ne, protoze tam jezdime aby videli decka a ja to proste vydrzim a je to :-) Taky si k nam chodi na navstevy chodi jak se jim zbili a to nemam rada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.7.17 00:20

Já se s manželovou rodinou také nevídám. A razantně jsem řekla, že už je vidět nechci a nesmí mi v mé přítomnosti přes práh. Ale aspoň k tomu mám pádný důvod. Pro upřesnění… Tchyně o mě vykládala, že braním manželovi ve styku se synem (absolutně blbost, čímž ale narušila nevratně můj vztah s tím dítětem) a pak že jsem pi…ku…a že prý moje rodina podplácí a kupuje si mého muže ať se s nimi nevídá :zed: takže pokud máš nějaký pádný důvod tak tě nikdo nutit nemůže, ale pokud je to jen prostě postoj, protože ti třeba jen nesedli jako lidé tak bych se snažila aspoň kvůli přítele to občas přetrpět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2258
21.7.17 00:44

Takto těžko soudit, opravdu by bylo potřeba vědět, proč ti tak vadí. Ale je zvláštní, ýe 4 roky mu to bylo fuk a teď to hrotí :think: Nemůže to mít jen jako záminku k rozchodu? Nebo že byna něj doma tlačili, že jim vadí, že se nevídáte? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
21.7.17 05:27

Kdyz nenapises duvod, tak to opravdu vypada, jako by to byla malichernost.
Muj tchan byl hamizny, odsuzoval kazdego, povysoval se, manzelovi celou dobu valil do hlavy, jak nejsem hodna jejich rodiny. Kdyz byl manzel v zahranici, prinesla jsem jim listky na koncert, oni listky uklidili a pustili se do me, jak nesouhlasi, abychom byli spolu, co jsem za priseru-stala jsem tam jak oparena neschopna slova. Tim pro me skoncili. Tchan zanedlouho na to zemrel, tchyne se trochu srovnala, ale vztah je tak naruseny, ze o rodine nemuze byt rec. Chovam se k ni slusne, jako ke kazdemu cizimu cloveku, ale nevyhledavam ji. Nicmene ani ji neznevazuji pred manzelem. On moc dobre vi, jaci jeho rodice jsou, co mi vypravel, tak se divim, ze je vcelku normalni. Ja mela vzdy pocit, ze jsem se presunula do jine dimenze. Ac byla vec ocividne zelena, rekli, ze je modra apod. Ale uz to tolik neresim, protoze jsem pochopila, ze to neni o me. Ta zloba a zast je/byla v nich a kdyby byl na mem miste kdokoli jiny, meli by stejny „problem“.
Takze je muzes brat jako partnerovu rodinu, s trochou respektu k nemu samotnemu. Nebo to asi nema reseni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
21.7.17 06:45
@Anonymní píše:

To se radši rozejděte, protože si představ, že je nebudeš snášet celý život…I mě by to jako partnerovi vadilo, a ty by jsi měla přistoupit aspoň na formální návštěvy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí