Ex sledoval můj pohyb

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7593
10.5.26 09:03

@PetraOlo je to nějaké prapodivné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65109
10.5.26 09:10

Jak víš, že je to tam čtyři měsíce a kdo to tam dal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2082
10.5.26 09:17
@JancaS84 píše: Více

Na tom něco je. Zakladatelko, psala jsi, že jste velmi dobří přátelé. Ale pak jsi dodala, že ses rozešla ty s ním a on tě pořád miluje. V tom případě to není žádné nevinné kamarádství. On to bere jako příležitost trávit čas se svou láskou. Tvému příteli to nevadí? A tobě taky ne, když víš, že pořád doufá? Blbneš mu hlavu a dáváš naději a on ztrácí čas kroužením kolem tebe. Proč ti proboha pomáhá něco dávat do auta?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
10.5.26 09:21

Je zajímavé, že nedávno tu byla jiná diskuze o sledování. Celé je to neuvěřitelné, sorry. Buď článek nebo trollovina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
10.5.26 09:23

Nad takovými fake příspěvky si fakt někdo honí? Nebo jaký je důvod psaní podobných smyšlenek?

Blbý je, že se pak tyhle věci někomu opravdu reálně dějí a společnost dotyčným nevěří, právě kvůli podobným „vtipálkům“. Fakt nechápu, co z toho kdo má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33510
10.5.26 09:25
@PetraOlo píše: Více

A tvému nynějšímu partnerovi nevadí, že se okolo tebe motá ex? Že spolu chodíte cvičit atd? Nějak nechápu, proč to neutneš, když tedy víš, že tě miluje a chtěl by tě zpět? To mi přijde dost ujetý tohleto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27633
10.5.26 09:26
@Neboj píše: Více

nebo námět na článek, v jednu dobu to tu dost frčelo, každá druhá diskuze se pak objevila jako článek :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15141
10.5.26 09:28

Jo jasně. To víš že jo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
10.5.26 09:33
@arinecka píše: Více

Leda ze ta pozornost ex- ji dela dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33510
10.5.26 09:37
@Cirrus fibratus píše: Více

Asi jo, ale zajímalo by mě, kde bere tu jistotu že jí miluje a chtěl by jí zpět :think:
Jestli jí to řekl, a i tak se s ním pořád schází, tak je to na pěst. To se s ním tedy nemusela rozcházet, když bez něj nemůže být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
10.5.26 09:41
@vokishka píše: Více

Uváděla jsem to. Ex byl samozřejmě první kdo mě napadl, tak jsem se ho rovnou jela zeptat a přiznal se. Že to tam bylo 4 měsíce mi řekl on, pochopitelně mě napadlo, že mi může lhát a je to tam déle, ale ukázal mi objednavku právě z Temu a časově se to přibližně shodovalo. Jestli měl nějaké z dřívějška a měla jsem to tam déle nemám jak zjistit, to už na podstatě věci tolik nemění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
10.5.26 09:47
@arinecka píše: Více

Příteli se to pochopitelně nelíbí co udělal, ale naše kamarádství od začátku respektuje ikdyz věděl, že mě pořád miluje a chce mě zpět. Není chlap který by mi nařizoval co mám dělat, nicméně stráží aby se mi něco nestalo a vím že kdyby bylo třeba tak zakročí, do té doby to nechává na mém uvážení. Přítel vzbuzuje respekt a bývalý přítel se ho boji a nechce ho ani potkat, takže obavu že by si dovolil bývalý něco víc nemám. A proč se s bývalým stale vídáme. Protože ve vztahu to nefungovalo, ale jinak si rozumíme a mám ho ráda, nechtěla jsem ho úplně vymazat ze svého života

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
912
10.5.26 09:49

@PetraOlo A proč se s ním stýkáš, když víš, že on očekává víc? Tvému příteli to nevadí? Já nechci rýpat, ale tvůj ex by už nebyl můj kamarád a ty bys asi nebyla má přítelkyně( být tvůj přítel). Nevím, jestli bych tohle chtěla tolerovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
912
10.5.26 09:51

@PetraOlo Ex se ho asi moc nebojí, když tohle udělal. Promiň, ale vždyť to vůbec nedává logiku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42360
10.5.26 09:51

A taky to nemění nic na tom, že o tvé hlouposti si myslím svý…Nikdo rozumný by o tom neměl potřebu zakládat diskuzi a ptát se, jestli má ukončit přátelství, proboha. A navíc, ty ho permanentně udržuješ v naději, a to vyspělá, moudrá žena nedělá. NIKDY!!! Za prvé to není fér k tvému současnému příteli, není to fér ani k tomu ex a za třetí je to prasárna, která se nedělá, mít někoho, o kom víš, že tě miluje v záloze. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí