Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@JancaS84 píše: Více
Na tom něco je. Zakladatelko, psala jsi, že jste velmi dobří přátelé. Ale pak jsi dodala, že ses rozešla ty s ním a on tě pořád miluje. V tom případě to není žádné nevinné kamarádství. On to bere jako příležitost trávit čas se svou láskou. Tvému příteli to nevadí? A tobě taky ne, když víš, že pořád doufá? Blbneš mu hlavu a dáváš naději a on ztrácí čas kroužením kolem tebe. Proč ti proboha pomáhá něco dávat do auta?
Je zajímavé, že nedávno tu byla jiná diskuze o sledování. Celé je to neuvěřitelné, sorry. Buď článek nebo trollovina
Nad takovými fake příspěvky si fakt někdo honí? Nebo jaký je důvod psaní podobných smyšlenek?
Blbý je, že se pak tyhle věci někomu opravdu reálně dějí a společnost dotyčným nevěří, právě kvůli podobným „vtipálkům“. Fakt nechápu, co z toho kdo má.
@PetraOlo píše: Více
A tvému nynějšímu partnerovi nevadí, že se okolo tebe motá ex? Že spolu chodíte cvičit atd? Nějak nechápu, proč to neutneš, když tedy víš, že tě miluje a chtěl by tě zpět? To mi přijde dost ujetý tohleto.
@Neboj píše: Více
nebo námět na článek, v jednu dobu to tu dost frčelo, každá druhá diskuze se pak objevila jako článek ![]()
@arinecka píše: Více
Leda ze ta pozornost ex- ji dela dobre.
@Cirrus fibratus píše: Více
Asi jo, ale zajímalo by mě, kde bere tu jistotu že jí miluje a chtěl by jí zpět ![]()
Jestli jí to řekl, a i tak se s ním pořád schází, tak je to na pěst. To se s ním tedy nemusela rozcházet, když bez něj nemůže být.
@vokishka píše: Více
Uváděla jsem to. Ex byl samozřejmě první kdo mě napadl, tak jsem se ho rovnou jela zeptat a přiznal se. Že to tam bylo 4 měsíce mi řekl on, pochopitelně mě napadlo, že mi může lhát a je to tam déle, ale ukázal mi objednavku právě z Temu a časově se to přibližně shodovalo. Jestli měl nějaké z dřívějška a měla jsem to tam déle nemám jak zjistit, to už na podstatě věci tolik nemění.
@arinecka píše: Více
Příteli se to pochopitelně nelíbí co udělal, ale naše kamarádství od začátku respektuje ikdyz věděl, že mě pořád miluje a chce mě zpět. Není chlap který by mi nařizoval co mám dělat, nicméně stráží aby se mi něco nestalo a vím že kdyby bylo třeba tak zakročí, do té doby to nechává na mém uvážení. Přítel vzbuzuje respekt a bývalý přítel se ho boji a nechce ho ani potkat, takže obavu že by si dovolil bývalý něco víc nemám. A proč se s bývalým stale vídáme. Protože ve vztahu to nefungovalo, ale jinak si rozumíme a mám ho ráda, nechtěla jsem ho úplně vymazat ze svého života
@PetraOlo A proč se s ním stýkáš, když víš, že on očekává víc? Tvému příteli to nevadí? Já nechci rýpat, ale tvůj ex by už nebyl můj kamarád a ty bys asi nebyla má přítelkyně( být tvůj přítel). Nevím, jestli bych tohle chtěla tolerovat.
@PetraOlo Ex se ho asi moc nebojí, když tohle udělal. Promiň, ale vždyť to vůbec nedává logiku.
A taky to nemění nic na tom, že o tvé hlouposti si myslím svý…Nikdo rozumný by o tom neměl potřebu zakládat diskuzi a ptát se, jestli má ukončit přátelství, proboha. A navíc, ty ho permanentně udržuješ v naději, a to vyspělá, moudrá žena nedělá. NIKDY!!! Za prvé to není fér k tvému současnému příteli, není to fér ani k tomu ex a za třetí je to prasárna, která se nedělá, mít někoho, o kom víš, že tě miluje v záloze. ![]()