Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@stinga píše: Více
no škoda to bych si moc ráda přečetla, jak z tebe udělali čarodejnici
@Dixies píše: Více
jo od těch tu jednu dobu byl redaktor každý den a každý den článek na seznamu
@JancaS84 píše: Více
Proc by ho držela? Taky se kamarádím se svyma ex. Jeden mne miluje a chce byt aspon kamarád i kdyz kam jineho partnera… a ja ho nikdy neodstřihnu a stejnější i moji ex mě neodstřihli. Preci rozchod neznamená konec přátelství. Ovšem tady tohoto bych poslala na léčení. Tohle je přes čáru a je to na konec. Ja jednoho ex uplne odsekla, když mne chtěl stalkovat. Ale u jinych nebyl důvod.
@arinecka píše: Více
To mne taky teda… s někým kdo se o mne snaží bych se takhle často rozhodně nevídala…
@PetraOlo píše: Více
Tsk tohle je rozumné. Jen teda ex ma asi psychické potíže, měl by se léčit. Jinsk to mam stejně. Taky své ex nemažu a jsme dál v kontaktu ![]()
@ka2ka píše: Více
ty jo, už jsem skoro slepá, jak to pořád hledám a nic
@Anonymní píše: Více
„Jeden mne miluje a chce byt aspon kamarád“ neni pratelstvi. Ani z jeho, ani z tvoji strany. Kamaradovi nebudu ublizovat tim, ze ho necham se trapit v nadeji. Jestli tohle nevidis, tak ti chybi empatie.
@stinga píše: Více
Hledej smudlo, hledej, jsem zvedava jak veverka.
Pamatujes si aspon jaka diskuse tady to byla?
@Silverine247 píše: Více
hledám jak divá a nic, já jsem se nudila a pročítala Seznam, vše, co se mi otevíralo, a najednou čtu nějaký článek a říkám si, tyhle slova a věty, které vyslovuje ta špatná strana článku, jsem psala nedávno na emiminu, ale už fakt bohužel netuším o čem to bylo, kdybych na to kápla, tak to sem hodím, ale vypadá to nedohledatelné
Mohla bych prosím nejlépe odkaz na sledovací zařízení z Temu, které vydrží měsíce bez nabití? Ptám se pro kamaráda.
@Lissima píše: Více
Třeba si ho v noci bere domů nabít a ráno za kuropění ho zase vrací do auta. Nebo má dvoje a když se jedno vybije, vymění ho za druhé ![]()
@syslomil píše: Více
Vyměňuje ho pokaždé za čerstvě nabité, když zase jednou pomáhá třeba něco dávat zakladatelce do auta..