Ex sledoval můj pohyb

5
10.5.26 07:55

Ex sledoval můj pohyb

Měla jsem 10-letý vztah. Už třetím rokem jsem s novým partnerem, ale s bývalým partnerem jsme zůstali velmi dobrými přáteli. Zjistila jsem nedávno ovšem, že mě sleduje. Díky kamarádce které iPhone sám hlásí upozornění na sledovací zařízení jsme v mém autě takové zařízení objevily. Přiznal se, že mi ho tam dal, bylo to nějaké zařízení které objednal z Temu a měla jsem ho v autě asi 4 měsíce. Jak by jste to řěšily, byl by to pro vás důvod k ukončení přátelství nebo by jste to tak radikálně neřešily?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33507
10.5.26 07:57
@PetraOlo píše: Více

A jak se do tvého auta dostal? Jinak jo, ukončila bych to, tohle je hnus. Proč to dělal ti řekl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2082
10.5.26 08:03

Řešila bych to. Máš ho v autě čtyři měsíce, když spolu nejste tři roky? Chtěla bych vědět, jak se dostal do mého auta a proč to udělal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
10.5.26 08:05

Jak jsem psala, zůstali jsme velmi dobří přátelé, takže možností měl dost. Někdy mi pomáhal třeba něco dávat do auta, párkrát jsme spolu jeli do fitka a podobně. Jsou i velmi dobří kamarádi s mými bratry, takže ukončení by se dotklo i jich, protože by je zajímal důvod. Rozchod byl tenkrát z mé strany, vím že on mě pořád miluje a chtěl by mě zpět.

Příspěvek upraven 10.05.26 v 08:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5687
10.5.26 08:06

Takže ty s ním nejsi 3 roky a teď jsi zjistila, že ti před třemi měsíci dal ex sledovací zařízení do auta a vážně se ptáš, jestli je to důvod k ukončení přátelství? 8o Tohle je stalking a je to důvod k podání trestního oznámení na policií. Takže opravdu bych ani neuvažovala, jestli se s ním dál bavit a stýkat. Odpověď je jedno velké NE, kdyby ti to náhodou pořád ještě nedošlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42355
10.5.26 08:10

A ty jsi nějak mozkově nedostatečná?? Vážně se musíš na tohle ptát? 8o :roll: no, tak hlavně, aby bráchové nepřišli o kámoše 8o vzpamatuj se, vždyť tví bratři by mu to sami měli vysvětlit, nejlépe ručně a stručně :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2750
10.5.26 08:14

A u tebe v koupelně treba nebyl? Nad tím bych se zamyslela. Neříkám ze bych ho úplně odrizla, napsala bych mu ze je to na uplne porušení důvěry a co navrhuje delat ted. Neříkám ze bych chtěla penize, ale musel by pro me neco udělat, ideálně neco na co nemám čas a do čeho se mi nechce. Asi bych ho využila na víkend jako otroka na zahradě. Tam je x věci které je potřeba udělat a chce to dost fyzičku. Předpokládám ze kdyz jsi s ním byla 10 let, tak to není magor. Možná ti to tam dal aby te občas mohl nekde náhodně potkat? Nejakej odposlech a kameru bych řešila jinak, ale sledování polohy mi zas nepřijde tak hrozný. Při práci na zhlahrade bych z něj důvod proč to udělal v klidu vytáhla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
10.5.26 08:14

To z TEMU vydrzelo neco 4 mesice nabite a fungovat? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2082
10.5.26 08:17

A tebe by zase měl zajímat důvod, proč tě ex po třech letech od rozchodu sleduje, ne? Jestli by bráchové chtěli vědět důvod, tak sledování podle mě důvod je. Nebo jim by to přišlo v pohodě a pro ně to problém není? Mně teda nepřipadá normální ani sledování polohy. Jako proč? Abychom se náhodou potkali? Opět. Proč?

Příspěvek upraven 10.05.26 v 08:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42355
10.5.26 08:18
@Grety píše: Více
:mrgreen: pobavilo :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35698
10.5.26 08:25

A proč ho 3 roky držíš zaháčkovaného v naději?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
10.5.26 08:31

Tvůj nový partner musí být z toho fakt „nadšený“, zda se, že bereš ohledy více na bratry než na něj. Proč by ti měl ex opakovaně něco pomáhat dávat do auta „a podobně“?
Jak ti ex vysvětlil to sledování a co na tu celou věc rika tvůj nový partner?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5007
10.5.26 08:40

S takovým magorem bych rozhodně přátelství neudržovala. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101599
10.5.26 08:48

Prehodila bych to sledovaci zařízení na jeho auto :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1207
10.5.26 09:01

A jak si přišla na to, že to tam dal on?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí