Ex sledoval můj pohyb

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8
11.5.26 21:49

Ja jsem na Temu koupila dětem a baterka vydržela rok, ted výměna baterky a funguji dál 🤷‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76490
11.5.26 22:21

„Bundu měla doma týden. Pak napsala, že ji chce vrátit, protože ji dcera nechce nosit,“ kupující chtěla vrátit peníze
tohle to je, ne diskuse, já jsem ta kupující, ale bundu jsem vracela proto, že byly vevnitř zdrclé rukávy, podšívka se v nich po praní nahrnula až dolů k zápěstí a dceru ty rukávy škrtily, zvenčí byla bunda krásná, prodávající mě napsala několik x stránkových elaborátů, jak je bunda super,
vtipné je, že „Lenka“ prodávala bundu po synovi a kupující kupovala bundu pro dceru, to se jim trochu nepovedlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76490
11.5.26 22:25
@ka2ka píše: Více

tak odkaz mi nejde dát, ale už jsem to konečně našla Lifestyle 7. května,
„Prodala bundu bez problémů“
"Bundu měla doma týden. Pak napsala, že ji chce vrátit, protože ji dcera nechce nosit,! kupující chtěla vrátit peníze,
je to hodně změněné, ale já jsem ta kupující, jak píšu o příspěvek výš - bunda měla sraženou podšívku v rukávech a dceru to škrtilo na zápěstí, proto ji nechtěla nosit, bunda byla hezká, ale nepoužitelná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76490
11.5.26 22:47
@Silverine247 píše: Více

@JancaS84 ano, je to na Kupi, v sekci Magazín, dne 7.5.,
nejde to zkopírovat, protože to E-mimino blokuje jako odkaz na spamovací web

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27635
12.5.26 06:26
@stinga píše: Více

lifestyl nečtu vlastně na seznamu a spol nečtu už skoro nic, mám pocit že to snad píše ai :think: a nebo naprostou prkotinu zdramatizují

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65128
12.5.26 06:36
@ka2ka píše: Více

Tak já to taky nečtu, ale bylo období, kdy se mi to objevovalo na seznamu. A už podle nadpisu jsem poznala, že je to odsud.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2083
12.5.26 07:16
@tezulka píše: Více

Rok na jedno nabití? Při každodenním provozu? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27635
12.5.26 08:23
@vokishka píše: Více

jojo to si pamatuju chodil to sem někdo z pisálků každý den sosat vždy založil dvě tři diskuze, pak už jsme ho poznali podle nadpisu tak sosal ze starých témat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
12.5.26 22:57
@syslomil píše: Více

Jj, proste fake AirTag.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4926
13.5.26 07:47
@Grety píše: Více

Tady trolla skoro nikdo nepozná. Měla jsi je nechat v blaženě nevědomosti :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2083
14.5.26 12:17
@stinga píše: Více

Právě. Chodí spolu cvičit, jsou kamarádi, on jí nakládá věci do auta… Tak jaké informace by mu to sledování mělo přinést, aby ji získal zpět? Jako že by ji náhodou potkal u knihovny? :think: Proč? Vždyť se stýkají běžně. Ona to ještě bere jako normální. Úplně běžně se používá sledovací zařízení ke šmírování milované osoby, která mi už před lety dala kopačky, za účelem získání informací, kterými by se zničil stávající vztah a obnovil starý 8o Vlastně naprosto běžné chování, které se ničím nevymyká. Nějakou logiku by to možná mělo v případě, že spolu nejsou v kontaktu a tudíž sledování je jediný způsob, jak se náhodně potkat. Ale u kamarádů, kteří spolu tráví čas běžně a tudíž ji může kdykoli získat zpět? Fakt nechápu. A ještě se ptá na radikální řešení, přestože to vypadá, že to nestojí za jakékoli řešení, protože je to vlastně normální a pochopitelné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí