Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ja jsem na Temu koupila dětem a baterka vydržela rok, ted výměna baterky a funguji dál 🤷♀️
„Bundu měla doma týden. Pak napsala, že ji chce vrátit, protože ji dcera nechce nosit,“ kupující chtěla vrátit peníze
tohle to je, ne diskuse, já jsem ta kupující, ale bundu jsem vracela proto, že byly vevnitř zdrclé rukávy, podšívka se v nich po praní nahrnula až dolů k zápěstí a dceru ty rukávy škrtily, zvenčí byla bunda krásná, prodávající mě napsala několik x stránkových elaborátů, jak je bunda super,
vtipné je, že „Lenka“ prodávala bundu po synovi a kupující kupovala bundu pro dceru, to se jim trochu nepovedlo
@ka2ka píše: Více
tak odkaz mi nejde dát, ale už jsem to konečně našla Lifestyle 7. května,
„Prodala bundu bez problémů“
"Bundu měla doma týden. Pak napsala, že ji chce vrátit, protože ji dcera nechce nosit,! kupující chtěla vrátit peníze,
je to hodně změněné, ale já jsem ta kupující, jak píšu o příspěvek výš - bunda měla sraženou podšívku v rukávech a dceru to škrtilo na zápěstí, proto ji nechtěla nosit, bunda byla hezká, ale nepoužitelná
@Silverine247 píše: Více
@JancaS84 ano, je to na Kupi, v sekci Magazín, dne 7.5.,
nejde to zkopírovat, protože to E-mimino blokuje jako odkaz na spamovací web
@stinga píše: Více
lifestyl nečtu vlastně na seznamu a spol nečtu už skoro nic, mám pocit že to snad píše ai
a nebo naprostou prkotinu zdramatizují
@ka2ka píše: Více
Tak já to taky nečtu, ale bylo období, kdy se mi to objevovalo na seznamu. A už podle nadpisu jsem poznala, že je to odsud.
@tezulka píše: Více
Rok na jedno nabití? Při každodenním provozu? ![]()
@vokishka píše: Více
jojo to si pamatuju chodil to sem někdo z pisálků každý den sosat vždy založil dvě tři diskuze, pak už jsme ho poznali podle nadpisu tak sosal ze starých témat ![]()
@Grety píše: Více
Tady trolla skoro nikdo nepozná. Měla jsi je nechat v blaženě nevědomosti ![]()
@stinga píše: Více
Právě. Chodí spolu cvičit, jsou kamarádi, on jí nakládá věci do auta… Tak jaké informace by mu to sledování mělo přinést, aby ji získal zpět? Jako že by ji náhodou potkal u knihovny?
Proč? Vždyť se stýkají běžně. Ona to ještě bere jako normální. Úplně běžně se používá sledovací zařízení ke šmírování milované osoby, která mi už před lety dala kopačky, za účelem získání informací, kterými by se zničil stávající vztah a obnovil starý
Vlastně naprosto běžné chování, které se ničím nevymyká. Nějakou logiku by to možná mělo v případě, že spolu nejsou v kontaktu a tudíž sledování je jediný způsob, jak se náhodně potkat. Ale u kamarádů, kteří spolu tráví čas běžně a tudíž ji může kdykoli získat zpět? Fakt nechápu. A ještě se ptá na radikální řešení, přestože to vypadá, že to nestojí za jakékoli řešení, protože je to vlastně normální a pochopitelné.