Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@PetraOlo píše: Více
Pro jeho dobro to s ním ukonči. Takto se z toho nikdy nevyhrabe protože mu pořád dáváš naději. Sledovat někoho je totálně přes čáru.
@PetraOlo
Ad “ Vy co hejtujete proč jsem se nezeptala na důvod. To je snad jasné z informace, že se netají tím, že by byl rád abychom se k sobě vrátili.”
To ale neni ale duvod, to je pricina toho chovani. Důvod odpovida na otázku, proč někdo něco udělal, nebo jaký to melo smysl - tedy jaky melo smysl ti dat tu vec do auta? Chtel znat tve zvyky a potkat se s tebou na urcitem miste? Tohle se mini duvodem.
Ale trvam si na tom, ze normalni clovek, ktery se chce dat znovu dohromady s ex- ji nestalkuje timto zpusobem.
@ka2ka píše: Více
to je tady pořád, že dnes je diskuse, zítra článek
Nezlob se, ale ne. Většina normálních lidí tohle nedělá. Normální člověk kopačky přijme nebo se hned po rozchodu snaží všechno zvrátit. Člověk, který začne někoho sledovat pomocí sledovacího zařízení, není normální. A pokud se musíš registrovat, abys zjistila názor ostatních, tak ani ty nejsi normální. Normální člověk hned ví, že s nikým takovým by se nepřátelil a omezil kontakt. Pokud ti teda není 14, to by mnohé vysvětlovalo ![]()
Působíš jako někdo, komu pozornost bývalého dělá dobře. On doufá, ty si to užíváš, i když máš vztah s někým jiným. U u ex to došlo tak daleko, že jedná proti dobrým mravům i protiprávně… A ty se rozmyslíš, jestli s ním máš dál kamarádit nebo ne??? Z mého pohledu se chováte divně všichni 3, tvůj ex, ty i tvůj současný partner.
Jasně. On mě miluje, a proto mi tři roky po rozchodu nasadil do auta šmírovátko, to je přece zřejmé. A můžeš teda prosím nám natvrdlým vysvětlit „proč“? Protože já osobně nějak nechápu, jaká je v tom logika. Ale možná ani nemusíš. Ono ti to vlastně dělá dobře a celkově nemám dojem, že by ti to nějak vadilo. Víš, že tě chce zpátky, že tě miluje, že tě sleduje a jste nejlepší kámoši. Všichni tři jste… zvláštní.
@syslomil píše: Více
a přitom ona se s ním ty tři roky kamarádí, on jí pomáhá dávat věci do auta, takže běžně ví, ke se ona nachází, nedává smysl, aby jí dával sledovací zařízení do auta, navíc když ví, že ona ty tři roky má přítele, se kterým spí - stejně nesmyslná a hloupá diskuse jako ta Kolegyně přede mnou svádí manžela
@ka2ka píše: Více
já jsem zrovna nedávno četla na Seznamu článek, kde to bylo podle diskuse tady, já v ní diskutovala a byla jsem v tom článku hodně negativně popsaná, teď jsem se to snažila hledat, ale už to nemůžu dohledat, bylo to ale asi předevčírem
@stinga píše: Více
Fakt? O čem to bylo. Dřív se hodně diskusí objevovalo na něčem jako Lift, Live a něco, něco takového.
@vokishka píše: Více
no to kdybych věděla, nemůžu si vzpomenout, čtu, čtu a najednou vidím, že čtu o sobě, jaká jsem kráva, asi že nechci někomu pomoci, fakt nevím, já toho čtu po večerech mraky
Co na to říct? Každý normální člověk se po rozchodu snaží žít svůj život, jít dál, a na ex nejlépe zapomenout. Ok, vy jste se rozešli v dobrém, ale i tak je dobrý odstup, a co ty popisuješ je mazec. Tak snad už ti teď dojde, že není v pořádku ho mít pořád nablízku že?
Je to prostě hnus, a fakt nechápu, že přemýšlíš nad tím co dělat. Já osobně bych řádila jak černá ruka, a nesměl by mi na oči, natož do auta.
@vokishka píše: Více
Myslím, že to bylo i Medium od Seznamu.