Exekuce, ale já nevím, za co

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
14.12.11 14:03

Exekuce a já nevím za co ?

Ahoj, ted jsem zjistila, že mám na účtě exekuci ve výši 7400 a jde o dluh
vůči CTU...... vůbec netuším o co jde, nepřišla mi jediná upomínka,
no prostě nic.
Volala jsem exekutorovi a ten tam prý bude k zastižení až v pondělí a
jeho asistentka mi prý není oprávněná cokoliv říci.

No super, nevíte někdo co je to CTU ?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
teresa20
14.12.11 14:06

český telekomunikační úřad

• Citovat
  • Upravit
14973

Český telekomunikační úřad?

Asi jsi zapomněla platit poplatky za rádio a televizi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594

český telekomunikační úřad?
http://kverulant.blgz.cz/…klienty.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
14.12.11 14:07

napadá mě akorát ČTU? český telekomunikační úřad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
14.12.11 14:08

nejspis to bude nejaky dluh od mobilniho operatora. Muze to byt nejaky stary nedoplatek, O2,T-Mobile a Vodafone nejdriv posilaji prehled zavazku na CTU. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
14.12.11 14:11

Holky, ale stejně, to je děsný strašák, upomínka nepřijde, Vy si nejste vědomi, že něco dlužíte, že jste něco zapoměli zaplatit, a pak to přijde :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
14.12.11 14:13
Katrinka píše:
Holky, ale stejně, to je děsný strašák, upomínka nepřijde, Vy si nejste vědomi, že něco dlužíte, že jste něco zapoměli zaplatit, a pak to přijde :zed:

Proto mám pořád složenky na očích,abych nezapoměla zaplatit.Někdy se pak stane,že se zapomene a takhle to dopadá :roll: Pro pár korun tisíce třeba :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
14.12.11 14:14

není to spíš poplatek za rádio a televizi??? :think:

• Citovat
  • Upravit
248
14.12.11 14:14
Katrinka píše:
Holky, ale stejně, to je děsný strašák, upomínka nepřijde, Vy si nejste vědomi, že něco dlužíte, že jste něco zapoměli zaplatit, a pak to přijde :zed:

Souhlas, navic rovnou s nesmyslnyma nakladama od nejaky advokatni kancelare apod. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14973
14.12.11 14:15

kámošku v metru chytil revizor, tak předložila opencard. Měla ji nově vydanou a karta byla nefunkční. Revizor ji poslal, ať si to hned zajde vyřešit, tak šla ještě ten den, baba chybu opencard opravila a že prý tam nevidí žádnou pokutu, tak se na to kámoška vyprdla…

Za dva týdny jí přišla pokuta na 1000Kč a když se dohledávala chyby, tak jí řekli, že už má smůlu, protože pokuta byla předána mimo dopravní podnik a už nejde stornovat - chyba byla v tom, že pokuta revizora se načetla až na druhý den, proto v ten stejný den nemohla baba na pokladně pokutu vidět. Samozřejmě to musela kámoška uhradit :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
14.12.11 14:18

tohle jsem nasla, mozna ti to pomuze…

Upomínka, odpojení, inkasní agentura, exekuce

Proces vymáhání se v zásadě neliší. Pokud nezaplatíte za mobilní vyúčtování, jsou vám nejprve odpojeny služby. Z telefonu si tedy nezavoláte ani nenapíšete textovku. Mezi 40. až 90. dnem řeší dluh sám operátor prostřednictvím písemných upomínek. Těch se většinou lidé zaleknou a dlužnou částku uhradí.

Pokud se tak nestane, začíná mezi čtvrtým až šestým měsícem s dlužníkem jednat mimosoudní prostředník, tedy v tomto případě vybraná inkasní agentura. Jestliže není dluh uhrazen ani během šesti měsíců, zahájí se proti dlužníkovi správní řízení u Českého telekomunikačního úřadu (ČTÚ), což vyvrcholí exekucí.

Proti exekuci se sice lze odvolat, ale řeší je jen minimum úředníků. Odvolání dlužníka tak většinou skončí ve štosu ČTÚ, upozorňuje Právo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.12.11 14:20

No my se stěhovali z bytu a přehlašovali eletriku a inkaso a jediný dluh
tam mohl být za ten jeden měsíc TV poplatky.

To dělá nějákých cca 200 a oni z toho udělají 7000 a ještě mi blokují učet kde mám 30000 no boží.

To mi nemohli poslat aspon jednu blbou upomínku, bych to hned zaplatila

Se z toho pos… :zed:

• Citovat
  • Upravit
1187
14.12.11 14:24

v bance Ti řeknou na požádání jméno exekutora, který exe vyřizuje. Pokud Ti to pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
14.12.11 14:29

Já teda nevím jak to chodí,ale proč si exekutor nevzal z účtu těch 7 tisíc když tam má daleko víc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel