Zrušení běžného účtu u ČSOB

117
29.11.11 11:51

Zrušení běžného účtu u ČSOB

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, zda má některá z Vás zkušenosti s rušením účtu u ČSOB. Jaký je poplatek za zrušení, popřípadě, jestli tam byla nějaká neochota z jejich strany apod. Moc Vám děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15995
29.11.11 12:00

ahoj, je to uz par let, poplatek si nepamatuji (ale mela jsem studentske konto, tam to mozna bylo i jine) a kecy nemeli (nastesti, to by koukali :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
29.11.11 12:03
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8939
29.11.11 12:22

ahoj,pracuju u teto banky,momentalne na materske.Poplatek zadny neni.No a asi se te budou snazit presvedcit,abys neuzavirala ucet,ale to je jejich povinnost.U Pravnickych osob jsme akceptovali i pisemnou zadost kde souhlasil podpisovy vzor,ale zalezi i na tvem zustatku.Jo a jestli mas k uctu kartu,nelze zrusit ucet na pockani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
29.11.11 13:10

www.csob.cz - tam by to taky mělo být, manža vždy když něco potřebuje, tak hledá nejprve na ofic stránkách…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
1.12.11 09:15

Já u nich rušila účet před 2 lety. Problém žádný nebyl, spíš naopak mě paní pochválila, že přecházím jinam, kde nejsou žádné poplatky. Ale asi byla naštvaná na nadřízenou :lol: :lol: Byla tam tenkrát taková dusná atmosféra. Poplatek jsem žádný neplatila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bart.08
24.1.12 18:50

Chápu to tedy správně, že pokud sem si nechal udělat účet u ČSOB a ještě než mi přišla karta a PIN sem se rozhodl, že chci ten účet raději jinde, tak bych neměl za zrušení účtu nic platit a mělo by to být na počkání ?

• Citovat
  • Upravit
NLena
21.3.13 15:43

Nevíte někdo, jakým způsobem zrušit účet u ČSOB, když mám u nich spotřebitelský účet, paní na telefonu mi řekla, že bohužel, v případě úvěru nelze účet zrušit. Nechci čekat dva roky na to až budu moc přejí do jiné banky a zbytečně zde platit poplatky :-(.

• Citovat
  • Upravit
118
16.10.15 05:59
@medulinkax píše:
ahoj,pracuju u teto banky,momentalne na materske.Poplatek zadny neni.No a asi se te budou snazit presvedcit,abys neuzavirala ucet,ale to je jejich povinnost.U Pravnickych osob jsme akceptovali i pisemnou zadost kde souhlasil podpisovy vzor,ale zalezi i na tvem zustatku.Jo a jestli mas k uctu kartu,nelze zrusit ucet na pockani.

Jo jo pac tam ceka dotycna na prichozi platbu kterou jiz nemuze presmerovat na novy ucet jako sem to mela i u Jine banky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel