Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, zda má některá z Vás zkušenosti s rušením účtu u ČSOB. Jaký je poplatek za zrušení, popřípadě, jestli tam byla nějaká neochota z jejich strany apod. Moc Vám děkuji!
ahoj, je to uz par let, poplatek si nepamatuji (ale mela jsem studentske konto, tam to mozna bylo i jine) a kecy nemeli (nastesti, to by koukali
)
ahoj,pracuju u teto banky,momentalne na materske.Poplatek zadny neni.No a asi se te budou snazit presvedcit,abys neuzavirala ucet,ale to je jejich povinnost.U Pravnickych osob jsme akceptovali i pisemnou zadost kde souhlasil podpisovy vzor,ale zalezi i na tvem zustatku.Jo a jestli mas k uctu kartu,nelze zrusit ucet na pockani.
www.csob.cz - tam by to taky mělo být, manža vždy když něco potřebuje, tak hledá nejprve na ofic stránkách…
Já u nich rušila účet před 2 lety. Problém žádný nebyl, spíš naopak mě paní pochválila, že přecházím jinam, kde nejsou žádné poplatky. Ale asi byla naštvaná na nadřízenou
Byla tam tenkrát taková dusná atmosféra. Poplatek jsem žádný neplatila.
Chápu to tedy správně, že pokud sem si nechal udělat účet u ČSOB a ještě než mi přišla karta a PIN sem se rozhodl, že chci ten účet raději jinde, tak bych neměl za zrušení účtu nic platit a mělo by to být na počkání ?
Nevíte někdo, jakým způsobem zrušit účet u ČSOB, když mám u nich spotřebitelský účet, paní na telefonu mi řekla, že bohužel, v případě úvěru nelze účet zrušit. Nechci čekat dva roky na to až budu moc přejí do jiné banky a zbytečně zde platit poplatky
.
@medulinkax píše:
ahoj,pracuju u teto banky,momentalne na materske.Poplatek zadny neni.No a asi se te budou snazit presvedcit,abys neuzavirala ucet,ale to je jejich povinnost.U Pravnickych osob jsme akceptovali i pisemnou zadost kde souhlasil podpisovy vzor,ale zalezi i na tvem zustatku.Jo a jestli mas k uctu kartu,nelze zrusit ucet na pockani.
Jo jo pac tam ceka dotycna na prichozi platbu kterou jiz nemuze presmerovat na novy ucet jako sem to mela i u Jine banky.