Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
@Anonymní píše:
Před přítelem to netajím. Ale před jeho rodiči ano, ty beru až jako poslední možnost protože toho pro nás udělali strašně moc. Asi mi jiná možnost než je požádat nezbyde![]()
Co dat neco do zastavarny nebo prodat? 6 tis je fakt nic.
@Cuddy píše:
Co dat neco do zastavarny nebo prodat? 6 tis je fakt nic.
To už mě taky napadlo. Ale vybavení z bytu nepřichází v úvahu, máme ho měsíc a právě od rodičů
pak jsme dostali za promoce od babičky svatováclavské mince které se dědí z generaci na generaci ale ty bych obrečela je to rodinné dědictví a a ni nevím jestli se dají prodat ![]()
No je to trapas, ale fakt nejjednodušší - říct rodičům, poprosit a vracet po výplatě…
doma u matky vyhledat veškeré dokumenty, papíry, veškeré peníze co do ní vrazíte - sepsat písemně a už se nikdy do ničeho nezavazovat!!!
@Anonymní píše:
To už mě taky napadlo. Ale vybavení z bytu nepřichází v úvahu, máme ho měsíc a právě od rodičůpak jsme dostali za promoce od babičky svatováclavské mince které se dědí z generaci na generaci ale ty bych obrečela je to rodinné dědictví a a ni nevím jestli se dají prodat
No a ta zastavarna? Pokud pises, ze pristi mesic by nebyl problem to splatit. A zkousela jsi v bance, zda by nesel nejaky splatkovy kalendar? Nebo pokud jsi nechcete pujcovat u pritelovych rodicu a pritel o dluhu vi, nemuze si pujcit v bance on? Nebylo by to za sibenicnich podminek.
@Cuddy píše:
No a ta zastavarna? Pokud pises, ze pristi mesic by nebyl problem to splatit. A zkousela jsi v bance, zda by nesel nejaky splatkovy kalendar? Nebo pokud jsi nechcete pujcovat u pritelovych rodicu a pritel o dluhu vi, nemuze si pujcit v bance on? Nebylo by to za sibenicnich podminek.
Ano já jsem se s paní právě domluvila, že pokud tento měsíc zaplatím 6tis. na zbylých 6 tisíc už by splátky domluvit šly. Ale to už by nebylo potřeba. Nebo tam prostě pošlu mateřskou a budeme to muset uválčit do výplaty ![]()
@Anonymní píše:
Ano já jsem se s paní právě domluvila, že pokud tento měsíc zaplatím 6tis. na zbylých 6 tisíc už by splátky domluvit šly. Ale to už by nebylo potřeba. Nebo tam prostě pošlu mateřskou a budeme to muset uválčit do výplaty
Ja bych to poslala z materske. Penize si v zadem pripade nepucuj od Providentu apod. to je cesta do pekel
Jede mesic budete drit hubu, ale zvladnete to, kdyztak si pujc od kamaradky par stovek, od druhe taky..a nejak do dalsih mesice prezijete.
Kazdopadne vydusit maminku, pokud nema celou castku at ti da cast a dalsi mesic zase ![]()
Taky bych poprosila všechny okolo, aby mi půjčili, než jít k Providentu atd. To už byste se mohli dostat do kolotoče splátek a to je cesta do pekel.