Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
@Monchichik pochopila jsem, že je teď u OZP a je samoplátce a platí to
@g.sandova píše:
@Monchichik tak prý je samoplátce.
Doporučuji léčení, půjde mu živobytí a je šance, že za něj ta pojišťovna platit i zdravotní, ale tam si nejsem jistá.
Super že je samoplatce.. tak hlavně aby ti taky platil zejo ![]()
@Jannena píše:
Je pojištěn u jiné pojišťovny.
Ano, fíky, už jsem dočetla, u OZP
@g.sandova aha…já to právě pochopila, že to neplatí…z čeho taky, když nic nedělá?
@ludmilaadamkova píše:
Super že je samoplatce.. tak hlavně aby ti taky platil zejo
No, kde na to teda bere? Nechápu to. Je to alkáč a dala bych podmínku léčení jinak konec
@g.sandova píše:
No, kde na to teda bere? Nechápu to. Je to alkáč a dala bych podmínku léčení jinak konec
Já tedy pochybuju že to platí tak jak má. kazdy měsíc pravidelně.
@Russet píše:
Ale jinak je to hodnej kluk a škoda, že se nemůže oženit
Už vidím ty zástupy žen na zadluženého muže, který žije na ulici. Měl by se nejprve postavit na nohy a až pak teprve přemýšlet o manželství.
@g.sandova píše:
Panáček dělá úsluhy v rodině za drobné na ruku.
Zakladatelko, kámošovi řekni, ať jde makat až se z něj bude kouřit. Jinak se z toho nevyhrabe.
Nevím, jestli by se třeba nemohl obrátit někam na sociálku, aby mu poradili (nemyslím teď sociální dávky, ale něco jako je OSPOD pro děti, jestli není pro dospělé). Jsou nějací kurátoři, ale netuším, jestli vezmou chlapa z ulice nebo jestli musí mít doporučení odněkud. Všichni si zaslouží druhou šanci, ale jen výjimečně to někomu spadne do klína bez jakékoliv zásluhy. Já bych zkusila najít tu pomoc od nějaké organizace. Aby mi poradili, co mám dělat, případně mě upíchli někam na ubytovnu a pomohli mi třeba najít práci. Ale opravdu nevím, jak to ve skutečnosti funguje.
@g.sandova píše:
@topazio ona by se spíš vdavala zakladatelka, ne?
Teprve dočítám. ![]()
@K2 8611 vždyť těch organizací je, i ta obecní kurátorka pro dospělé mu pomůže nebo nasmeruje
@topazio píše:
Už vidím ty zástupy žen na zadluženého muže, který žije na ulici. Měl by se nejprve postavit na nohy a až pak teprve přemýšlet o manželství.
Vyhnat démony z hlavy a hlavně všechny své dluhy dopředu své vyvolené sdělit. Aby nebyla překvapena, až ji připraví o věneček.
@g.sandova píše:
@K2 8611 vždyť těch organizací je, i ta obecní kurátorka pro dospělé mu pomůže nebo nasmeruje
Neziskovek tu máme hodně, které pomáhají lidem, kteří se ocitli na dně. Bohužel mnoho z nich pomoc odmítá.