Exostózová choroba - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25
21.2.13 14:58

Ano, posílají na histologii, výsledky za ca 3 týdny. Ještě nevím, malá zatím pořád leží, na nohu se ještě nemůže postavit, musí ji mít stále podloženou polštářem, tak uvidím, co bude dál a jak půjde nějaká rekonvalescence…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
21.2.13 14:59

Plus teda měla problémy při operaci a strávili jsme 24 hodin na JIPU, ale to tu nechci nějak rozvádět :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aja-mamka@
21.2.13 15:02
@Lenka71 píše:
Plus teda měla problémy při operaci a strávili jsme 24 hodin na JIPU, ale to tu nechci nějak rozvádět :-)

Jsem ráda, že vám to takhle dopadlo!!!Taky už chci všechno vědět, na čem jsme atd…Do toho mám dneska termín porodu :zed: a ještě to vyšetření, zítra máme přijít na ortopedii s výsledkama z dneška, uffffff. Ještě, že je to tady u nás na proti porodnici :)

• Citovat
  • Upravit
25
21.2.13 15:05

Držím palce, ať je to dobré, málo starostí a mimi, aby přišlo na svět rychle, žádné zdržovačky :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aja-mamka@
21.2.13 15:07
@Lenka71 píše:
Držím palce, ať je to dobré, málo starostí a mimi, aby přišlo na svět rychle, žádné zdržovačky :-))

To jo, ale až zítra, ať mám klid kůli synkovi a pak můžu v klidu jet rodit.Tak já pak dám vědět co my. zatím ahoj a držte se

• Citovat
  • Upravit
merry-33
21.2.13 18:06

moja skúsenosť

@Lenka71 píše:
Ano, posílají na histologii, výsledky za ca 3 týdny. Ještě nevím, malá zatím pořád leží, na nohu se ještě nemůže postavit, musí ji mít stále podloženou polštářem, tak uvidím, co bude dál a jak půjde nějaká rekonvalescence…

Dobrý deň. ja som matka 6r. chlapčeka ktorého tiež operovali pred 10 dnami v Bratislave a mám úplne odlišné pocity, zúfalosť a hnev na naše zdravotníctvo. vyberali mu 3 výrastky ( dosť veľké) s ľavej nohy na 2 miestach a na 2 deň po operácii musel byť už bez analgetik a večer už musel chodiť pomaly skackajúc. nikto nebral ohľad nato že ho to bolí…bolo to strašné pre mňa ako rodiča a o synovi ani nehovorím…plakal, neustále plakal…takéto sú postupy na slovensku na Kramároch…je mi s toho do plaču ešte aj teraz!

• Citovat
  • Upravit
143
23.2.13 12:17

@Lenka71 jééé, tak to je supr, že přes to všchno je to nakonec ralativně v pohodě a hlavně, že malá to dobře snáší :hug:…to je člověku hned líp na dušičce. Ta jen tak dál…určitě i tu rehabilitaci bude malá zvládat naprosto úžasně…pak se zas ozvi, jak to s váma vypadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
23.2.13 12:19

Aja-mamka@ a jak vy jste doapadli? Doufám, že taky všechno v pořádku…teda možná už je i mimko na světě co? Tak ať vše probíhá hladce…a to s oběma dětičkama ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
23.2.13 12:20

Merry-33 tak to je teda síla, docela nepříjemný zážitek. Ono je to hodně o lidech a přístupu na tom kterém oddělení. Ach jo, je smůla, že musíte projít takovou zkušeností. Ono kdyby se to týkalo nás, tak člověk lecos zkousne, ale ti naši miláčci…hlavně ať jsou zdraví a spokojení oni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aja-mamka@
23.2.13 12:35
@dexonka1 píše:
Aja-mamka@ a jak vy jste doapadli? Doufám, že taky všechno v pořádku…teda možná už je i mimko na světě co? Tak ať vše probíhá hladce…a to s oběma dětičkama ;)

No my máme dvě diagnózy… 1)Ganglion od ramenního kloubu z námahy 2)Exostóza. Není to zatím poznat, že to může být zatím jen chrupavka a pak to zkostnatí, takže to bude ta exostóza a ten ganglion je jakoby sražená tekutina.Ale nejdůležitější je, že tak i tak to není něco brutálního-toho jsem se hodně bála. Teď sledovbačka a kontroly a uvidíme.

• Citovat
  • Upravit
aja-mamka@
23.2.13 12:36
@dexonka1 píše:
Aja-mamka@ a jak vy jste doapadli? Doufám, že taky všechno v pořádku…teda možná už je i mimko na světě co? Tak ať vše probíhá hladce…a to s oběma dětičkama ;)

Jo a malý se na svět zřejmě nechce, ještě nic :zed:

• Citovat
  • Upravit
143
23.2.13 13:26

Aja-mamka@ no naše malá to nejspíš má taky zatím jen chrupavku, protože na RTG nebylo nic vidět…ale na všechno se musím přeptat…jdu v březnu na kontrolu. Přesně jak píšeš, obě diagnozy jsou docela „pozitivní“vzhledem k tomu, jak jsme se bály…a snad bude všechno probíhat tou nejlepší cestou.

Já taky přenášela…10 dní…a ke konci už to bylo opravdu k zbláznění…tak zkus teplou vanu, svařáček, :pankac:…já teda zkoušela všechno a nic ;) tak ať se brzo vyklube ;) ale ani se nedivím, že se jim nechce ven…vžyť kde je jim líp, než u mámy v bříšku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merry-33
23.2.13 15:55
@dexonka1 píše:
Merry-33 tak to je teda síla, docela nepříjemný zážitek. Ono je to hodně o lidech a přístupu na tom kterém oddělení. Ach jo, je smůla, že musíte projít takovou zkušeností. Ono kdyby se to týkalo nás, tak člověk lecos zkousne, ale ti naši miláčci…hlavně ať jsou zdraví a spokojení oni

ďakujem krásne… ano hlavne sa jedná o deti!!! a preto by mali jednať s nimi oveľa láskavejšie…a najhoršie je, že nás čaká ďalšia operácia niekedy cez leto..:-(((( toto je len moja skúsenosť…nechcem nikoho raniť ani sa ho nejako dotknúť…všetkým vám prajem hlavne aby ste stým čo prechádzame my nemuseli aj vy!!! a keď už tak nech je to s láskou a citom… prajem vám všetkým krásny s úsmevom strávený deň!!!

• Citovat
  • Upravit
aja-mamka@
23.2.13 16:03
@dexonka1 píše:
Aja-mamka@ no naše malá to nejspíš má taky zatím jen chrupavku, protože na RTG nebylo nic vidět…ale na všechno se musím přeptat…jdu v březnu na kontrolu. Přesně jak píšeš, obě diagnozy jsou docela „pozitivní“vzhledem k tomu, jak jsme se bály…a snad bude všechno probíhat tou nejlepší cestou.Já taky přenášela…10 dní…a ke konci už to bylo opravdu k zbláznění…tak zkus teplou vanu, svařáček, :pankac:…já teda zkoušela všechno a nic ;) tak ať se brzo vyklube ;) ale ani se nedivím, že se jim nechce ven…vžyť kde je jim líp, než u mámy v bříšku :srdce:

To já už zkoušela taky vše a nic, už ani ten sex nás nebaví, protože oba víme proč to tak posledních 14 dní děláme :D Uvidíme… Kdyby mě aspoň všechno tak nebolelo :? Jo ty dg: jsou relativně OK i když stejně mě zaráží, že nikdo neví proč se ty nárůstky dělají. Ptala jsem se na to a prý se prostě udělají…

• Citovat
  • Upravit
143
23.2.13 20:08

Aja-mamka@ no o tom sexu mi povídej…taky mě to děsně obtěžovalo :pankac: ale tak malá asi ví, proč tak dlouho zůstává ;)
Ona je to prej genetická vada…takže špatně naskládané chromozomy-buď dědičně nebo to vzniklo prvně…důvod prostě není stejně jako u ostatních genetických vad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí