Expirace Sunaru

20.1.12 17:21

expirace senaru

Ahoj mamči…chtěla bych se zeptat, mám doma fungl neotevřené balení Sunaru od 6. měsíce a skončila mu expiračka v září 2011…vůbec nevím jastli to tomu drobkovi mám dát…pediatrička říkala,že pokud to není otevření,že to nevadí,ale že se to má potom co nejdříve spotřebovat…co mě poradíte?Máte nějaká s tím už zkušenost? Díky moc moc moccc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10141
20.1.12 17:31
-jesenka84- píše:
skončila mu expiračka v září píše: Více

Já bych to vyhodila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
20.1.12 17:32

taky bych to vyhodila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11896
20.1.12 17:43

ja bych to neriskovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
20.1.12 17:43

Já bych to použila do pečení nebo tak :mrgreen: , ale miminku už ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
20.1.12 18:00

ja bych ho asi pouzila :nevim: neni to podle me zas tak dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
20.1.12 18:12

Učitě bych to nevyhazovala - protože když vezmu že spoustu lidí použíá tzv. trvanlivé mléko, tak to je i neprošlé daleko větší humus než prošlý sunar :) tj. do pečení zcela v klidu.
a pro mimčo? jak je starý?
asi bych použila ted když to čerstvě načnu, ale kdyby mi leželo dýl otevřený, tak ten zbytek už je ndo toho pečení, do knedlíků či tak něco.

har.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
20.1.12 18:39

Otevřený bych vyhodila, nenačnutý normálně dala ;) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.1.12 19:08

no právě že prckovi je 7.měsíců a ten senar není načat.ani ta krabice není natržená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
20.1.12 21:11

ja bych se toho nebala, co by tomu jako mohlo byt, kdyz je to zavrene.
to ze to ma trvanlivost do zari, neznamena ze to je v zari OK a 1. rijna uz ne. vim, v tomhle pripade jsou to 3 mesice, ale i tak bych se nebala. otevri to, ochutnej a uvidis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
21.1.12 06:39

Tak to já bych nikdy nedala, dávat mimču prošlé mléko? Za těch pár korun co stojí sunar by mi to fakt nestálo… A docela mě udivuje, že pediatrička řekne, že se to může dát 7miměsíčnímu miminu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
21.1.12 07:25

…a já zase vím, že tady ty dětské prošlé věci si pro sebe třeba skupují za polovic zaměstnanci lékáren a vůbec se toho nebojí :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
21.1.12 08:18

Jo v pohodě, ať si každej dělá jak chce. Zakladatelka chce vědět, zda by jsme to prckovi daly, já říkám, že ne, ale já jsem jiná, já bych si NIKDY nic prošlého nekoupila ani pro sebe a lidi chodí do těch obchodů s prošlýma věcma a kupujou to. Jen pro dítě riskovat žaludeční potíže kvůli ani ne dvoum stovkám :think: Já bych to prostě miminu dát nemohla, do vaření pro dospělé třebas, ale já ani to ne :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová