Extrakce zubu v narkóze

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5
3.2.18 12:10

Extrakce zubu v nark

Holky, doporučíte někdo, kam na chirurgické odstranění horizontálně položených osmiček v narkoze??? Psala jsem na asklepion a tam pokud člověk nemá ozp, tak účtují 5000,– za extrakci + cca 2500,– za narkozu. Dále na Karlák a berou jen pražáky a středočechy :roll: za doporučení jakékoliv kliniky, nemocnice budu vděčná :kytka: Mámě to dělali čtyři hodiny jen v lokálce a děkuji nechci :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4256
3.2.18 12:14
@Ivanka45 píše:
Holky, doporučíte někdo, kam na chirurgické odstranění horizontálně položených osmiček v narkoze??? Psala jsem na asklepion a tam pokud člověk nemá ozp, tak účtují 5000,– za extrakci + cca 2500,– za narkozu. Dále na Karlák a berou jen pražáky a středočechy :roll: za doporučení jakékoliv kliniky, nemocnice budu vděčná :kytka: Mámě to dělali čtyři hodiny jen v lokálce a děkuji nechci :poblion:

Jsem z Prahy. Polikl. sustova…dr kunova vyborna na extrakci 8micek…ruce k nezaplacení…brzké termíny a nic jsem neplatila. Zavolej a domluv se. Dela to v lehké narkoze par minut

Příspěvek upraven 03.02.18 v 12:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
3.2.18 12:14
@Ivanka45 píše:
Holky, doporučíte někdo, kam na chirurgické odstranění horizontálně položených osmiček v narkoze??? Psala jsem na asklepion a tam pokud člověk nemá ozp, tak účtují 5000,– za extrakci + cca 2500,– za narkozu. Dále na Karlák a berou jen pražáky a středočechy :roll: za doporučení jakékoliv kliniky, nemocnice budu vděčná :kytka: Mámě to dělali čtyři hodiny jen v lokálce a děkuji nechci :poblion:

ty jo, to maji dobre ceny. Kdyz ja jsem se informovala pred par lety tady v praze, chteli jen za narkozu 10 tacu a to na hodinu, takze kdyby operace trvala dele a to si pis, ze by trvala, tak bych si to zaplatila 2×. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
3.2.18 12:29

To je strašný 8o vím, že na tom karláku to dělaj v narkóze, když je to více špatně uložených zubů a neplatí se nic. Ale zřejmě mám tedy smůlu jako ne-pražák :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1060
3.2.18 12:46

Nechces to zkusit jen v analgosedaci? To dela dost stomatochirurgu a urcite by to vyslo levneji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12006
3.2.18 13:06

Já jsem byla v analgosedaci za tři tisíce, ale v Jihlavě :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21509
3.2.18 14:07

Kdybys zvažovala analgosedaci, zkus se poptat na klimice Ambicare. Ordinace mají na Šeberově, chodím tam se synem a jako menšího ho ošetřovali právě v analgosedaci. Podle mě ji dělají i dospělým, ale nezkoumala jsem to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
3.2.18 22:57
@novakova.t píše:
Jsem z Prahy. Polikl. sustova…dr kunova vyborna na extrakci 8micek…ruce k nezaplacení…brzké termíny a nic jsem neplatila. Zavolej a domluv se. Dela to v lehké narkoze par minutPříspěvek upraven 03.02.18 v 12:16

Děkuji za tip! Už jsem jí psala mail. V lehké narkóze? Vnímala jsi? Pamatuješ si z toho něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21509
4.2.18 03:48

Osetrovali tak syna. pri osetreni spolupracoval a kdyz to odeznelo, nic si nepamatoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4256
5.2.18 09:50
@Ivanka45 píše:
Děkuji za tip! Už jsem jí psala mail. V lehké narkóze? Vnímala jsi? Pamatuješ si z toho něco?

Nevnimas nic. Usnes a není ti potom ani blbe. Byla to otázka cca 5min spánku. Lepší je zavolat a donést rtg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
5.2.18 12:49
@novakova.t píše:
Nevnimas nic. Usnes a není ti potom ani blbe. Byla to otázka cca 5min spánku. Lepší je zavolat a donést rtg

Tak bohužel paní doktorka má dlouhodobě nemocného anesteziologa :( ale děkuji za tip!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4256
5.2.18 13:04
@Ivanka45 píše:
Tak bohužel paní doktorka má dlouhodobě nemocného anesteziologa :( ale děkuji za tip!

To me moc mrzi. Ma zlaté ruce k nezaplacení je fakt pro mě špička

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.