Extrémní plynatost a málo kakání

106
29.8.20 02:56

Extrémní plynatost a málo kakání

Ahoj holky,
prosím Vás jen se chci zeptat. Malý má 3 měsíce. Do nedávna byl plně kojený. Teď asi 14dni na UM, kojím jen v noci. Dáváme Nutrilon Ha. Prcek ale dva dny strašně prdí. Ale opravdu často, řekněme každou minutu. Většinou je to bez bolestí bříška, prostě jen leží a jde to z něj tak nějak pořád samo. Od 2 měsíců moc neláká. Tak jednou za 4 dny :think:
Je to moje první miminko, tak nevím. Bojím se aby to nebyla alergie na mléko nebo tak.
Neměla to některá taky tak?

Děkuji moc :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12374
29.8.20 08:34

Ahoj, my mame holcicku 3 mesice a cca mesic je plne taky na Nutrilonu HA. Jinak na zacatku, kdyz jsem kojila, ji hodne trapilo brisko. Ted je to uz lepsi, ale prdi taky normalne xkrat denne, to je podle me normalni ;) kdyz jsem zacala davat UM, tak mela stolici 1× denne, nekdy obden. Ted většinou 1× denne. Drive pri kojeni to bylo několikrát za den. Podle me se ti to u maleho taky ustali. Ale pokud te toho znepokojuje, tak se optej doktorky. Jo a jeste takove info - kdyztak se nelekni, po HA mleku muze byt zelena stolice. Mala ji ma jak brcal skoro :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
29.8.20 22:43

@Lenny93 Tak to jsem ráda, že to je normální. Já se začala znepokojovat protože fakt prdí 5× do minuty, ale jen když je vzhůru a právě nekadí. Jako občas chudák tlačí, až je celej rudej, ale nevykaká nic. Nejspíš má zácpu, ale když se po pár dnech vykaká, tak je to nálož :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová