Facebook - barvy ve statusu

50725
12.1.10 22:51

Facebook - barvy ve statusu

Nevíte náhodou, co to znamená, když lidi napíšou do statusu jenom nějakou barvu - třeba růžová a tak…

Nikdo mi to totiž nechce říct :cert: :lol: Tedy mám jistá podezření, ale chtěla bych to vědět určitě :mrgreen:

To je ale blbé téma, co? :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2081
12.1.10 22:54

To se mi jeste nestalo :nevim: :nevim: doufam, ze to nekdo objasni, ale predpokladam, ze to bude nejaka specialita teenageru jako treba prozvaneni se telefonem, aby ostatni vedeli, ze na ne myslim :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
12.1.10 22:56

No vzhledem k tomu, že to píšou moje vrstevnice (kolem 26), tak snad ne… Nebo že by měly nějakou zastydlou pubertu? :think: :lol: To bude zas beztak nějaká blbost :lol:

Prozvánění mi lezlo pěkně na nervy, chválabohu, že už z toho všichni kolem mě vyrostli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11966
12.1.10 22:57

Ahoj,

ženský rozposílají zprávu, kde se jedná o barvu podprsenky… proto jí tam píšou jen holky:) třeba Ti to brzo taky přijde…

Hrajeme hru…, blbou, ale legracni. Napis barvu svoji podpsenky do statusu, jen barvu nic vic. A tento text posli vsem holkam, co mas v pratelich, JENOM HOLKAM. Ucelem hry je nechat kluky premyslet, proc maji vsechy zeny ve statusu barvu. Uzij si zabavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2081
12.1.10 23:00

aha. Nic pro me :lol: Jdu si zahrat bejeweled blitz :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
12.1.10 23:03

Adus, díky, právě se to řešilo pod jednou kámoškou, co to znamená a nějaký kluk napsal, že je to podprda a zas jiná holka tam psala, že to podprdy nejsou, pak psali cosi o nohách… :roll: No totálně mě to zmátlo :lol: :lol: :lol: Tak to já se moc nezapojím, mám 2 bílé kojicí a jednu černou :mrgreen: Z ostatních jsem „vyrostla“ :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
12.1.10 23:43

když už to holky propíchly - prý to má taky zvyšovat povědomí o rakovině prsu. Od fr. známých jsem si vyslechla překvapenou poznámku, že to „teprve“ dorazilo i na český xichtbuk, patrně tato globální mánie trvá delší dobu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
12.1.10 23:45

Me uz to doslo asi 5× od ruznejch kamosek a co tam mas psat, kdyz u PC sedim vetsinou az v tuhle dobu a jsem v pyzamu a bez podprdy?? :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
12.1.10 23:54

Joo, to si tam psaly, že když nemáš, tak napsat růžová - jako přírodní :lol:

Ale teda o rakovině prsu by mě nic nenapadlo, ani kdybych věděla wo co gou :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14102
13.1.10 06:30

Tak tak, jsou to barvy podprsenky, sranda ale je, že já tyhle barvy objevila u kamarádek už někdy kolem Silvestra, ale to mi ještě nic nepřišlo. Zato teď mi to chodí do zpráv sem tam anglicky a sem tam česky :-)

Akorát mně pořád teda uniká souvislost s rakovinou prsu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
13.1.10 08:59

Hehe - díky za vysvětlení, taky jsem nevěděla, co to je. Ale vzhledem k tomu, že na FB nechápu více věcí, tak jsem se nad tím ani nepozastavila :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5284
13.1.10 09:16

Čau,
taky díky za vysvětlení :lol: Jsem na to hleděla a připadala si jako dement .. no zas su chytřejší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43029
13.1.10 09:19

ja se opet vnucuji se sklonovanim jmen latinskeho puvodu - coz status predpokladam je - uzila bych tvar „statutu“ ale nejsem si ani jista, jestli by to nemelo byt „statu“, nevim jaky je genitivni tvar a stati se mi zda logictejsi nez statuti. Slovnik mam nekde v bedne.

ja jsem s tim votravna, jsem jedina v Pha, kdo jezdi nakupovat do glóbu a ne globusu :-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
13.1.10 09:28

Pudli, já jsem nad tím přemýšlela, ale pak mi to přišlo pro účely této diskuze jedno :oops: :lol: A to jinak teda na češtinu dost trpím, ale nechtělo se mi to hledat, potřebovala jsem to hlavně nutně zjistit :mrgreen:

Tak hledám teď… Á, tak né, mám to dobře. :mrgreen: Status a statut jsou zjevně dvě úplně jiné věci:
http://prirucka.ujc.cas.cz/?…
 http://prirucka.ujc.cas.cz/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14102
13.1.10 10:00

Pudloslavo: A v té příručce, co poslala Angua si klidně najdi globus :-) A zjistíš, že jezdíš dobře ty i zbytek Prahy, který jezdí do globusu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová