Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nevíte náhodou, co to znamená, když lidi napíšou do statusu jenom nějakou barvu - třeba růžová a tak…
Nikdo mi to totiž nechce říct
Tedy mám jistá podezření, ale chtěla bych to vědět určitě ![]()
To je ale blbé téma, co?
![]()
To se mi jeste nestalo
doufam, ze to nekdo objasni, ale predpokladam, ze to bude nejaka specialita teenageru jako treba prozvaneni se telefonem, aby ostatni vedeli, ze na ne myslim
![]()
No vzhledem k tomu, že to píšou moje vrstevnice (kolem 26), tak snad ne… Nebo že by měly nějakou zastydlou pubertu?
To bude zas beztak nějaká blbost ![]()
Prozvánění mi lezlo pěkně na nervy, chválabohu, že už z toho všichni kolem mě vyrostli ![]()
Ahoj,
ženský rozposílají zprávu, kde se jedná o barvu podprsenky… proto jí tam píšou jen holky:) třeba Ti to brzo taky přijde…
Hrajeme hru…, blbou, ale legracni. Napis barvu svoji podpsenky do statusu, jen barvu nic vic. A tento text posli vsem holkam, co mas v pratelich, JENOM HOLKAM. Ucelem hry je nechat kluky premyslet, proc maji vsechy zeny ve statusu barvu. Uzij si zabavu.
Adus, díky, právě se to řešilo pod jednou kámoškou, co to znamená a nějaký kluk napsal, že je to podprda a zas jiná holka tam psala, že to podprdy nejsou, pak psali cosi o nohách…
No totálně mě to zmátlo
Tak to já se moc nezapojím, mám 2 bílé kojicí a jednu černou
Z ostatních jsem „vyrostla“
![]()
když už to holky propíchly - prý to má taky zvyšovat povědomí o rakovině prsu. Od fr. známých jsem si vyslechla překvapenou poznámku, že to „teprve“ dorazilo i na český xichtbuk, patrně tato globální mánie trvá delší dobu
Me uz to doslo asi 5× od ruznejch kamosek a co tam mas psat, kdyz u PC sedim vetsinou az v tuhle dobu a jsem v pyzamu a bez podprdy??
![]()
Joo, to si tam psaly, že když nemáš, tak napsat růžová - jako přírodní ![]()
Ale teda o rakovině prsu by mě nic nenapadlo, ani kdybych věděla wo co gou
![]()
Tak tak, jsou to barvy podprsenky, sranda ale je, že já tyhle barvy objevila u kamarádek už někdy kolem Silvestra, ale to mi ještě nic nepřišlo. Zato teď mi to chodí do zpráv sem tam anglicky a sem tam česky ![]()
Akorát mně pořád teda uniká souvislost s rakovinou prsu ![]()
Hehe - díky za vysvětlení, taky jsem nevěděla, co to je. Ale vzhledem k tomu, že na FB nechápu více věcí, tak jsem se nad tím ani nepozastavila ![]()
Čau,
taky díky za vysvětlení
Jsem na to hleděla a připadala si jako dement .. no zas su chytřejší ![]()
ja se opet vnucuji se sklonovanim jmen latinskeho puvodu - coz status predpokladam je - uzila bych tvar „statutu“ ale nejsem si ani jista, jestli by to nemelo byt „statu“, nevim jaky je genitivni tvar a stati se mi zda logictejsi nez statuti. Slovnik mam nekde v bedne.
ja jsem s tim votravna, jsem jedina v Pha, kdo jezdi nakupovat do glóbu a ne globusu ![]()
Pudli, já jsem nad tím přemýšlela, ale pak mi to přišlo pro účely této diskuze jedno
A to jinak teda na češtinu dost trpím, ale nechtělo se mi to hledat, potřebovala jsem to hlavně nutně zjistit ![]()
Tak hledám teď… Á, tak né, mám to dobře.
Status a statut jsou zjevně dvě úplně jiné věci:
http://prirucka.ujc.cas.cz/?…
http://prirucka.ujc.cas.cz/?…
Pudloslavo: A v té příručce, co poslala Angua si klidně najdi globus
A zjistíš, že jezdíš dobře ty i zbytek Prahy, který jezdí do globusu ![]()