Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj, mate nekdo zkusenost s pravidelnym cvicenim oblicejovych svalu (facebuilding, oblicejova gymnastika, joga) - funguje to? Muze pravidelne cviceni opravdu napriklad dat plnejsi rty, povytahnout koutky nahoru, zmirnit vrasky?
Diky vsem za zkusenosti.
Ahoj, já už skoro dva týdny cvičím jednoduché cviky na druhou bradu a mám pocit, že to celkem funguje
Samozřejmě musím cvičit dál a doufám, že to není jen “psychickej pokrok”, ale jinak fakt myslím, že na tom něco bude.
@krupicova_kasee píše:
Ahoj, já už skoro dva týdny cvičím jednoduché cviky na druhou bradu a mám pocit, že to celkem fungujeSamozřejmě musím cvičit dál a doufám, že to není jen “psychickej pokrok”, ale jinak fakt myslím, že na tom něco bude.
To je super.
Budes zkousit I jine oblicejove partie?
@Lorry1 píše:
To je super.Budes zkousit I jine oblicejove partie?
Zatím asi zůstanu jen u té brady, protože mě nic jiného netrápí, ale možná časem zkusím přidat i něco na tváře. Věřím, že by to mohlo fungovat třeba právě i na zmírnění vrásek, ale na ty já mám ještě čas
. Mamka chodí na jógu a párkrát navštívila i kurz obličejové jógy, kde toho dělali fakt hodně (například i nějaký cvičení očí
). Myslím, že se dá dost takových cviků dohledat na internetu, a nebo jsem koukala, že jsou i nějaké lekce i na youtube.
To jsem si myslela že nefunguje
přidáte holky nějaké cviky? Můj obličej je bohužel dost nakynutý
@Beruskakrasnoocka
Tohle máme doma. Mamka podle toho občas cvičí a prý snad všechny tyhle cviky dělali na té lekci. Ráda bych sem přidala i své oblíbené cviky na druhou bradu, ale bohužel jsem čerpala, kde se dalo a už to nedokážu najít… Ale co jsem se tak rychle dívala, tak stačí, když si na youtube zadáte ‘cviky na druhou bradu’ a tam toho je dost
. A samozřejmě ne jen na druhou bradu.
https://zena-in.cz/…ak-ji-cvicit
Plus taky mam u mamky nejakou knizku, ale nemam ji ted u sebe.