Facka a urážení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
719
19.8.18 20:36
@Anonymní píše:
Nemám kam

Nemáš v blízkosti nějakou kamarádku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.18 20:38

Mám, jedu k ni :,(

• Citovat
  • Upravit
719
19.8.18 20:44
@Anonymní píše:
Mám, jedu k ni :,(

Tak aspoň máš kam s prckem složit hlavu :hug: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.8.18 20:45
@Anonymní píše:
Dnes e to ještě horší. Mám pocit, že se zbláznil. Celý den sprosté nadávky po telefonu. Teď řval i doma, že jsem nedala kočce a že ho s***. Nadává mi do vypatlanych krav a sviní. Úplně zešílel.

Šílený, co dělá chlast s lidma, znám to na vlastní kůži. :( Nedá se s takovým člověkem bavit, je zlej a snad nejhorší je ta jeho nevyzpytatelnosti. Přeji hodně štěstí a pevné nervy. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18001
19.8.18 20:52
@Anonymní píše:
Dnes e to ještě horší. Mám pocit, že se zbláznil. Celý den sprosté nadávky po telefonu. Teď řval i doma, že jsem nedala kočce a že ho s***. Nadává mi do vypatlanych krav a sviní. Úplně zešílel.

ja bych volala cajty, rychlou, že mu hráblo a vyhružuje ti :nevim: bez pr.dele :nevim: jestli bere antidepresiva,může fo mít z nich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1057
19.8.18 21:01

No ty vole, jak to dopadlo? Je mi z toho zle :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.18 21:11

Usnul, než jsem odjela. Teď jsem u kámošky, kde můžu být, jak dlouho chci. Vůbec nevím, co dál dělat. Vůbec nechápu, co se děje :(

• Citovat
  • Upravit
378
19.8.18 21:51

Ty bláho to je hrozný :( Ale to ti nepomůže. Hlavně buď strašně OPATRNÁ! jestli se ti ještě omluví a chtěl by, aby ses vrátila. Určitě to neuspěchej, pokud vůbec ještě někdy. Já bych už nemohla, za mě by to byl definitivní konec vztahu :nevim: Může to být kombinace léků a alkoholu, ale antidepresiva pokud dobře vím působí až po nějaké delší době natolik aby se to nějak projevovalo, záleží i jak dlouho je bere, ono je i možné, že se odkrývá s alkoholem jeho horší tvář a s léky to nemá co dělat. Taky to může být nějaká psych. porucha, nebo nemohl si vzít (neuraž se, ale pokud bere ATD, je možné, že řeší nějaké problémy) třeba nějaké drogy - nemohl mu někdo něco takového nabídnout? Přemýšlím, co se může skrývat za pojmem „zbláznil se“… Mrzí mě to, musíš teď chránit dítě a sebe, jsem pro mu pomoci, pokud je to nemoc, nebo pod., ale primárně mysli na to, ať je tvoje dítě v bezpečí a to znamená aby byla v bezpečí i jeho máma. Když se chová z ničeho nic takto, je to fakt divné a měla by ses mít na pozoru. Vůbec bych se neostýchala zavolat RZS, nebo policii, kdyby se to nějak hrotilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
19.8.18 22:10

Nechápu proč nejdeš na policii. Dostal by zákaz se k vám přiblížit. A pokud ne tak záchytka to jistí. Magor! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.8.18 00:15

Ja právě nerozumím tomu, co se děje. Má šílené výkyvy nálad. Má poslední dobou problém s komunikací s ostatními lidmi. Malého vždycky zbožňoval. Koupal ho a jezdil s ním ven. Poslední dobou chodí sám do lesů, kde zůstává i přes noc. Jeho maminka je zděšená. Její bratr byl schizofrenik a otec manžela take trpěl psychickymi problémy. Než udělám definitivní verdikt, tak musím navštívit jeho psychiatra, ke kterému dochází. Pokud odmítne pomoc, bude muset neprodleně opustit nás byt.

• Citovat
  • Upravit
551
21.8.18 21:28

Na nic bych nečekala. To fakt nemůžeš vědět dne ani minuty. Mysli na prcka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí