Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nevím jestli zjisti ale pokud to byla jednorázová akce a ty ses chytla za hlavu a víš ze to už nebude a mrzí te to víš ze chceš být s přítelem tak nic neříkej … v opačném případě se s přítelem rozejdi. Detaily bych mu nerikala.
driv nebo pozdeji se to pravděpodobně provali.. kdyz to vi jeden vi to i dalsi … je to jen otazka casu drby se siri rychle
@Anonymní píše:
Ahoj. Svého přítele jsem podvedla s klukem se kterým jsem dřív spala.Moc mě přitahuje. A nedávno jsem zjístila, že kamarád mého přítele to ví, ale ví to už delší dobu a furt mému příteli nic neřekl, jelikož se baví i s tim klukem a očividně nechce bejt za bonzáka…Myslíte že muj přítel někdy zjistí jaká je pravda?
tak se vyspi i s ním. No počítala bych že je to otázka času a Tobě to vadí že by se to dozvěděl?Když zahýbáš musíš s tím počítat ![]()
@Markéta80
miluju,ale on sám nebyl zw začátku vztahu svatej ,proto jsem to i udělala.Spal se svojí bývalou ,když už byl se mnou. ![]()
@AnnaNuvoletta07
on už to ví tak půl roku
kdyby mu to chtěl říct už to řekne hned
@Anonymní píše:
@Markéta80
miluju,ale on sám nebyl zw začátku vztahu svatej ,proto jsem to i udělala.Spal se svojí bývalou ,když už byl se mnou.
no vidíš tak si nemáte co vyčítat a proti nevěře asi ani jeden nejste ![]()
@Anonymní píše:
@AnnaNuvoletta07
on už to ví tak půl roku
kdyby mu to chtěl říct už to řekne hned
Tak vidíš, potom nemáš žádný problém. Neni drbna.
![]()
@Anonymní píše:
@Markéta80
miluju,ale on sám nebyl zw začátku vztahu svatej ,proto jsem to i udělala.Spal se svojí bývalou ,když už byl se mnou.
Oba máte super povahu…hotový vztah roku ![]()
Ahoj. Svého přítele jsem podvedla s klukem se kterým jsem dřív spala.Moc mě přitahuje. A nedávno jsem zjístila, že kamarád mého přítele to ví, ale ví to už delší dobu a furt mému příteli nic neřekl, jelikož se baví i s tim klukem a očividně nechce bejt za bonzáka…Myslíte že muj přítel někdy zjistí jaká je pravda?