Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Tak jsem byla u lekare. Mam pohmožděnou chrupavku v uchu a naraženou lebeční kost.
Diky vsem.
@Anonymní píše:
Tak jsem byla u lekare. Mam pohmožděnou chrupavku v uchu a naraženou lebeční kost.
Diky vsem.
No nazdar ![]()
To je teda haj. l, nebylo to poprvé, že? S policií jsi v kontaktu?
@Anonymní píše:
Diky vsem.
Ach Joo
nenech si to líbit a udej ho, hajz*a.. Ty s ním žiješ? Co když tě uhodi znovu?
podle toho co ti udělal, tak ti dal kloubama, měl zataženo pěst ![]()
Nezijeme nastesti, budeme se rozvadet.
Muzu si za to z casti sama. Zacal mi sproste nadavat pred dcerou, ze jsem zhrzena pi*a, protoze jsem mu oznamila, ze bude hlidat malou do osmi hodin vecer, jindy ji vraci v 6. A ze mu to delam naschval.. Mel totalni vybuch a porad jecel sproste tak jsem mu dala facku (ale fakt jen facku) aby se probral no a on se rozmáchl… Akorat teda se s tim nemazlil, ani nevim jestli dal pesti nebo facku.
A bylo to poprve. Nic hlasit nechci ![]()
Jo, sla bych, uz treba kvuli pozdejsim tahanicim. Je to uraz. Nejspus budes mit pohmozdenou pater, spravi se to asi samo, ale stejne.
@Anonymní píše:
Nezijeme nastesti, budeme se rozvadet.
Muzu si za to z casti sama. Zacal mi sproste nadavat pred dcerou, ze jsem zhrzena pi*a, protoze jsem mu oznamila, ze bude hlidat malou do osmi hodin vecer, jindy ji vraci v 6. A ze mu to delam naschval.. Mel totalni vybuch a porad jecel sproste tak jsem mu dala facku (ale fakt jen facku) aby se probral no a on se rozmáchl… Akorat teda se s tim nemazlil, ani nevim jestli dal pesti nebo facku.
A bylo to poprve. Nic hlasit nechci
Jak bude probíhat léčba?
@Anonymní píše:
@Božislava
Dostala jsem prasky na bolest a ledovat. A uz je to dobre
A ex už dostal předvolání, nebo jako tradičně mu vše projde?