Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky, chtěla bych Vás poprosit, naše 13 měsíční miminko spadlo předevčírem na dvoře na betonový schodek, samozřejmě tam má bouli, která se už vstřebala. Zůstala tam spíše jen modřina. Na pohotovost jsme nejeli, protože reaguje v pořádku, je klidná, i když jí prstem po bouli přejíždím. Ale jak spadla na to čelo, tak od toho schodku má to čelo trošku promáčknuté, máte s tím některá zkušenost, spraví se to?
@kleris2
Eh? Promáčklé čelo? Teda, já vám, že je složitá doba, ale pád na hlavu, po kterém zůstalo „promáčklé čelu“ by teda doktor určitě vidět měl.
No děvče jako kdyby nebyl koronavirus tak.bych na pohotovost jela, minimálně zavolej dětské lékařce
Jako fakt promáčklý od pádu a nebo je tam prohluben normálně?
No tak jesly ho má fakt promáčklé tak bych na nic nečekala..
Když se podívá trošku nahoru, tak to vypadá viz jak foto, ale předtím to nemela
A tak je to 3. Den to už by se to projevilo ne? Jako já jsem asi slepá respektive nejsem. Si jistá kde má být ta prohluben?
Ty nejsi vážně normální. Dítě má promacknute čelo A ty ještě nejsi s nim na pohotovosti??
Jet na rentgen.
Dcerka takhle blbe taky spadla a mela tam bouli a prohluben, jeli jsme. Naštěstí to bylo dobré a už tam nemá nic. Ale říkali, že je dobře, že jsme přijeli. ![]()
Podle mě nemá cenu volat, vždycky řeknou, ať to přijedete ukazát.
Lidi, myslete trochu.
Ta prohluben je ocividne podkozniho razu. Jestli to dite ma nebo nema vnitrni krvaceni nebo treba otres mozku se podle toho poznat neda. Kdyby vnitrni krvaceni nebo otres mozku melo, pozna se to podle neceho uplne jineho a hlavne mnohem driv. S vnitrnim krvacenim by to dite uz bylo asi mrtve, s otresem mozku by taky nebylo uplne v pohode.
@kleris2 Jo, mam takovou prohluben nad spankem uz 33 let, vypadla jsem z kocarku na obrubnik.
@Anonymní píše:
Zavolala bych na tebe nejraději socialku!!!
No jo anonym udává na sociálku ![]()
@kleris2 tohle ve větší míře měl ve 12 jeden můj příbuzný, takže za mě určitě do nemocnice, ať jí udělají rentgen ![]()