Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Anonymní píše:
Ahoj lidičky dceta si hrála se psem a druhou dceru v té rychlosti udeřila hlavou do oblasti spánku a nad oční kosti byla to silná rána. Neomdlela nic jen se jí zamotala hlava. Modřínu ani bouli6 nemá jen ji to místo bolí při doteku. Už je to dvě hodiny. Manžel tvrdí že mohla prasknout tepna a dojít ke krvácení do mozku. Docela mě vyděsil. Jak bych to poznala moc děkuji
A jde s ní manžel k lékaři, nebo je někde pryč a nemůže?
@Koroptev12 vyděsil mě pořádně
. Lehce ji bolí hlava, ale ona moc nepije a je celkově předražena. Špatně ji není.
@Anonymní píše:
@Koroptev12 vyděsil mě pořádně. Lehce ji bolí hlava, ale ona moc nepije a je celkově předražena. Špatně ji není.
Tak buď v klidu…
teď bych rozhodně nikam nejezdika, ještě tam něco chytne…nepises kolik ji je, ale pokud je ok tak klid. Manžela bych poslala někam… Tohle není moc normalni ![]()
@Koroptev12 dcera má 8 let a bouchla ji dcera která má 11 let. Dcera slyšela manžela jak mluví o krvácení do mozku
vyděsilo ji to. Je to cvok a naštvalo mě to
Ještě se zeptám dcerka snědla normálně večeři je to známka, že je vše v pořádku?
Pockej, vytahnu si svoji kristalovou kouli… a…
NEVIM - jak asi mame vedet, zda to ma v hlave v poradku… ![]()
To je na pováženou, skutečně se něco stát může, ale taky nemusí… Na druhou stranu děti jsou pořád samej pád a úraz a v tomhle věku už u toho většinou ani nejsme abychom je hned sebrali a odvezli ![]()
Ahoj lidičky dceta si hrála se psem a druhou dceru v té rychlosti udeřila hlavou do oblasti spánku a nad oční kosti byla to silná rána. Neomdlela nic jen se jí zamotala hlava. Modřínu ani bouli6 nemá jen ji to místo bolí při doteku. Už je to dvě hodiny. Manžel tvrdí že mohla prasknout tepna a dojít ke krvácení do mozku. Docela mě vyděsil. Jak bych to poznala moc děkuji