Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Nevím teda, jak je to velký, ale spíš jsi měla jet na pohotovost, aby to ošetřili hned. Když už se stalo, tak zítra hned k lékaři. Pokud by si v noci stěžoval na bolesti, tak mu dej nurofen, ten zabírá na bolesti z popálenin dobře.
Na bolest si nestezuje, no moc velký to není asi jak víčko a půl od nějaké limonády.. Manžel rikal ze to tak hrozny není ale já se hrozně bojím abych něco nezanedbala..
To je asi troll že? Takhle vypadá malá popálenina z kapky vroucí vody?! Nedokážu teda odhadnout, co to je za část těla, ale vypadá to hnusně.
Okamžitě na pohotovost, pokud jseš z prahy tak na Kralovské vynohrady pokud jseš mimo tak na místní pohotovost a vzhledem k věku skončíte na popálenínách v ostravě, praze nebo Brně.
@MartinKa36 to je to tak hrozny?
Říkám není to tak velký opravdu ro je jak vyjcko od limonády..
@Anonymní píše:
@MartinKa36 to je to tak hrozny?![]()
![]()
Říkám není to tak velký opravdu ro je jak vyjcko od limonády..
Jo je, navíc si nestěžuje na bolest, to vypadá minimálně na 2B.
Tak to jsem zvědavá jak dopadnete… A proč 155 volat? Moc nechápu.. Podle fotky je to velké jako palec(nehet) co tam paní má.. Takže ošetřit určitě ano, ale neni to jak dlaň nebo tak…
Příspěvek upraven 06.03.20 v 01:56
Nevím, asi jsem nezodpovědna matka, ale tohle bych vydezinfikovala, pomatlala framykoinem a prekryla nějakým sterilním ctvereckem. K doktorovi bych sla až pokud by se to špatně hojilo, mokvalo, přidal se do toho zánět…rychlou by mě kvůli tomu opravdu volat nenapadlo. ![]()
@modravlocka píše:
Nevím, asi jsem nezodpovědna matka, ale tohle bych vydezinfikovala, pomatlala framykoinem a prekryla nějakým sterilním ctvereckem. K doktorovi bych sla až pokud by se to špatně hojilo, mokvalo, přidal se do toho zánět…rychlou by mě kvůli tomu opravdu volat nenapadlo.
Naprosto souhlasím, taky mi to nepřijde nějak šílene. A volat rychlou tak to mi přijde ujety ![]()
@kakuja tak maminky vzbudila jsem manžela. No akorát se na to podíval ošetřili jsme to znovu, ale sprdl mě jako prase ze to nic není a ze jsem sem vůbec neměla psát
samozřejmě jdu dnes k lékaři abych opravdu něco nezanedbala ![]()
Dobry den maminky, dnes když jsem zrovna zalevala čaj tak do mě můj malý brouček 2,5 roku zduchnul nečekaně a já na něho kapla vřelo u vodu
Měla bych sním jit zítra k dr nebo ne? Jsem z toho zoufalá a hrozně si to vyčítam.. syn je hodně divoký. Achjo