Facka - bolest hlavy

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
14.4.20 21:06

Facka - bolest hlavy

Zdravím, pro jistotu anonym.
Dnes se stalo ze jsem dostala pořádnou facku trefenou přes ucho, spánek a půlku obličeje.
Samozřejmě to bolelo, ale bolest odezněla a zůstal jen otok ucha.
Bylo to cca ve 3 odpoledne. Vzala jsem si valetol a všechno dobrý. V 8 začala přicházet tupá bolest hlavy a občasna několikasekundova bodava bolest v tom spanku. Ucho pálí.. Ale neni to nijak tragické. Můj dotaz zní, jestli jít k lékaři.
Já vím, hloupá otázka, ale nic nenajdou a já budu za simulantku. Předem díky za neodsuzující odpovědi

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
14.4.20 21:11
@Anonymní píše:
Zdravím, pro jistotu anonym.
Dnes se stalo ze jsem dostala pořádnou facku trefenou přes ucho, spánek a půlku obličeje.
Samozřejmě to bolelo, ale bolest odezněla a zůstal jen otok ucha.
Bylo to cca ve 3 odpoledne. Vzala jsem si valetol a všechno dobrý. V 8 začala přicházet tupá bolest hlavy a občasna několikasekundova bodava bolest v tom spanku. Ucho pálí.. Ale neni to nijak tragické. Můj dotaz zní, jestli jít k lékaři.
Já vím, hloupá otázka, ale nic nenajdou a já budu za simulantku. Předem díky za neodsuzující odpovědi

Ano, jít.. Zítra, pokud to nepřejde.. Je facka a facka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2649
14.4.20 21:20

Jestli tě to zítra bude bolet, tak hned ráno jdi k doktorce. Za simulanta tě určitě nikdy mít nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
14.4.20 21:26

A návštěvu policejní stanice taky neodkládej!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
14.4.20 21:38

No možná by stálo za zvážení, jestli po „takové“ facce by nebylo fajn mít pro jistotu záznam u lékaře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
14.4.20 21:42

Normálně je mně úzko, když pomyslím na to, za jakých okolností může člověk slíznout takovou facku, že má nateklé ucho a bolesti hlavy :( Osobně si myslím, že to do zítřka přejde, ale kdyby ne, tak určitě naklusat k doktorce, za simulanta nebudeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4595
14.4.20 21:47

Mozna by bylo dobry mit na tohle zpravu od lekare… Taky zhodnoti, jestli nahodou nemas othematom - kdyz se ta krev nevypusti, tak je z toho takovy to tlusty boxersky ucho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.4.20 21:59

Takhle to teď mám

• Citovat
  • Upravit
754
14.4.20 22:27
@Anonymní píše:
Takhle to teď mám

To musela být pořádná ráda.. Neměl dotyčný/á prstýnek? To by pohmoždění ucha odpovídalo.. :think: Pokud tě to zítra bude bolet a otok budeš mít pořád, tak k lékaři běž a pokud tě uhodil partner, tak si nech vystavit zprávu. Já jen doufám, že tě chlap neuhodil, protože to nemá žádná žena zapotřebí :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.4.20 22:30

@Zlobolka123
Byl to expartner, jeste stale manzel. Nemel prstynek, nevim jak tohle dokazal. Ale je fakt ze jsem mela v tu chvili jine nausnice, kterou mi rozbil a rozrizl si o ni ruku. Valetol trochu zabral, uz me boli jen ucho a sem tam pichne spanek. Tak to snad bude dobre rano.

• Citovat
  • Upravit
754
14.4.20 22:35
@Anonymní píše:
@Zlobolka123
Byl to expartner, jeste stale manzel. Nemel prstynek, nevim jak tohle dokazal. Ale je fakt ze jsem mela v tu chvili jine nausnice, kterou mi rozbil a rozrizl si o ni ruku. Valetol trochu zabral, uz me boli jen ucho a sem tam pichne spanek. Tak to snad bude dobre rano.

Ach joo, holka nešťastná.. Já bych těm chlapům přála pořádnou facku na zpět :,( Jdi se natáhnout a ex kopni ve snu do zadele :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.4.20 22:38

@Zlobolka123
Hned zítra se vrhnu na woodoo panenku :lol:
Díky, jsi moc milá :srdce:

• Citovat
  • Upravit
754
14.4.20 22:40
@Anonymní píše:
@Zlobolka123
Hned zítra se vrhnu na woodoo panenku :lol:
Díky, jsi moc milá :srdce:

Jeee, ta by se mi na pár lidí okolo taky hodila :mrgreen: Drž se a nenech si nic líbit do budoucna :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
14.4.20 22:49

Jsi hezká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.4.20 23:00
  • Citovat