Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Anonymní píše:
Zdravím, pro jistotu anonym.
Dnes se stalo ze jsem dostala pořádnou facku trefenou přes ucho, spánek a půlku obličeje.
Samozřejmě to bolelo, ale bolest odezněla a zůstal jen otok ucha.
Bylo to cca ve 3 odpoledne. Vzala jsem si valetol a všechno dobrý. V 8 začala přicházet tupá bolest hlavy a občasna několikasekundova bodava bolest v tom spanku. Ucho pálí.. Ale neni to nijak tragické. Můj dotaz zní, jestli jít k lékaři.
Já vím, hloupá otázka, ale nic nenajdou a já budu za simulantku. Předem díky za neodsuzující odpovědi
Ano, jít.. Zítra, pokud to nepřejde.. Je facka a facka..
Jestli tě to zítra bude bolet, tak hned ráno jdi k doktorce. Za simulanta tě určitě nikdy mít nebude.
No možná by stálo za zvážení, jestli po „takové“ facce by nebylo fajn mít pro jistotu záznam u lékaře.
Normálně je mně úzko, když pomyslím na to, za jakých okolností může člověk slíznout takovou facku, že má nateklé ucho a bolesti hlavy
Osobně si myslím, že to do zítřka přejde, ale kdyby ne, tak určitě naklusat k doktorce, za simulanta nebudeš.
Mozna by bylo dobry mit na tohle zpravu od lekare… Taky zhodnoti, jestli nahodou nemas othematom - kdyz se ta krev nevypusti, tak je z toho takovy to tlusty boxersky ucho.
@Anonymní píše:
Takhle to teď mám
To musela být pořádná ráda.. Neměl dotyčný/á prstýnek? To by pohmoždění ucha odpovídalo..
Pokud tě to zítra bude bolet a otok budeš mít pořád, tak k lékaři běž a pokud tě uhodil partner, tak si nech vystavit zprávu. Já jen doufám, že tě chlap neuhodil, protože to nemá žádná žena zapotřebí ![]()
@Zlobolka123
Byl to expartner, jeste stale manzel. Nemel prstynek, nevim jak tohle dokazal. Ale je fakt ze jsem mela v tu chvili jine nausnice, kterou mi rozbil a rozrizl si o ni ruku. Valetol trochu zabral, uz me boli jen ucho a sem tam pichne spanek. Tak to snad bude dobre rano.
@Anonymní píše:
@Zlobolka123
Byl to expartner, jeste stale manzel. Nemel prstynek, nevim jak tohle dokazal. Ale je fakt ze jsem mela v tu chvili jine nausnice, kterou mi rozbil a rozrizl si o ni ruku. Valetol trochu zabral, uz me boli jen ucho a sem tam pichne spanek. Tak to snad bude dobre rano.
Ach joo, holka nešťastná.. Já bych těm chlapům přála pořádnou facku na zpět
Jdi se natáhnout a ex kopni ve snu do zadele ![]()
@Anonymní píše:
@Zlobolka123
Hned zítra se vrhnu na woodoo panenku
Díky, jsi moc milá
Jeee, ta by se mi na pár lidí okolo taky hodila
Drž se a nenech si nic líbit do budoucna ![]()
Zdravím, pro jistotu anonym.
Dnes se stalo ze jsem dostala pořádnou facku trefenou přes ucho, spánek a půlku obličeje.
Samozřejmě to bolelo, ale bolest odezněla a zůstal jen otok ucha.
Bylo to cca ve 3 odpoledne. Vzala jsem si valetol a všechno dobrý. V 8 začala přicházet tupá bolest hlavy a občasna několikasekundova bodava bolest v tom spanku. Ucho pálí.. Ale neni to nijak tragické. Můj dotaz zní, jestli jít k lékaři.
Já vím, hloupá otázka, ale nic nenajdou a já budu za simulantku. Předem díky za neodsuzující odpovědi