Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mě se udělala malej hemeroid cca týden před porodem
(a bohatě stačilo, lituju tě, že jsi teprve 18tt a už s tím máš problém) a doktorka mi doporučila spíš gel z dubové kůry,..raději se poraď na gyndě.
no doporucila mi preparation h, ale mam doma Faktu, tak se chci napred zeptat vas, at nemusim zas kupovat, pze bych to brala stejne max. 3 dny .. no a ja mam prave vnitrni.. a tece mi uz krev, takze ee
![]()
Tak to já měla jen vnější a malinkej a i tak jsem myslela, že umřu
![]()
Naštěstí mi to porod nezhoršil, jak vyhrožovala doktorka ![]()
no tak aspon, ze ted uz to mas v pohode..ja na to trpim i normalne, nejhorsi je ta krev..
Sifo, nasla jsem na internetu http://www.lekynainternetu.cz/…u-mast-20-g/ toto upozorneni (dole) - ja taky trpim hemoroidy, notoz v tehotenstvi to musi byt mazec, ale vim, ze Faktum treba mela kamaradka tehotna zakazano a musela se lecit jen dubovou kurou, tak to asi zalezi, ale radeji bych se opravdu poradila s lekarem.
**Těhotenství a kojení:
V těhotenství a při kojení je možno přípravek používat jen se souhlasem ošetřujícího lékaře.**
Petrus - rano uz jsemtaky zkoumala pribalovej letak, neni tam prave napsany nic extra hroznyho, tak me zajima jestli nektera tehulka nedostala primo od dr. Faktu..
Sifo, tak si jenom cinkni na gyndu, treba tam ani nemusis dojit … vis jak, a doktorecka poradi pres telefon urcite ![]()
Doporuceni dle pribaloveho letaku po domluve s lekarem a pokud je to nezbytne nutne.Koukni tady http://www.lekarna.cz/faktu-20-cipek/
Já jednou slyšela doktora jak jedné pacientce radil, že v 7. měsíci už může Faktu. Ale u tebe je teda asi brzo. Radši bych zašla pro Preparation H nebo dubovku.
No budu si muset koupit.. vzdycky musi byt neco jinyho nez mam doma
![]()
Dobrý den, konverzace k tomuto tématu je již poměrně starší a tak bych se chtěla aktuálně zeptat na Vaše zkušenosti, jestli máte, s Faktu čípky v těhotenství.
Jsem v 16tt a trápila mě zácpa, tak jsem tyto čípky použila, jelikož to byla má jediná možnost. Nemohou být něčím škodlivé?
Ahoj, chtela jsem se zeptat zda nektera z vas zavadela cipky Faktu v tehu na hemeroidy? Ja jsem v 18tt.. mam je doma a zrovna nastaly problemy
.. a jestli vam je treba doporucil lekar. Diky