Faktu čípky v těhotenství

Sifa
17.2.12 09:14

Faktu čípky v těhotenství

Ahoj, chtela jsem se zeptat zda nektera z vas zavadela cipky Faktu v tehu na hemeroidy? Ja jsem v 18tt.. mam je doma a zrovna nastaly problemy :evil: .. a jestli vam je treba doporucil lekar. Diky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
41882
17.2.12 09:18

Mě se udělala malej hemeroid cca týden před porodem :cert: (a bohatě stačilo, lituju tě, že jsi teprve 18tt a už s tím máš problém) a doktorka mi doporučila spíš gel z dubové kůry,..raději se poraď na gyndě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sifa
17.2.12 09:20

no doporucila mi preparation h, ale mam doma Faktu, tak se chci napred zeptat vas, at nemusim zas kupovat, pze bych to brala stejne max. 3 dny .. no a ja mam prave vnitrni.. a tece mi uz krev, takze ee :oops: :evil:

• Citovat
  • Upravit
41882
17.2.12 09:21

Tak to já měla jen vnější a malinkej a i tak jsem myslela, že umřu :lol: :lol:
Naštěstí mi to porod nezhoršil, jak vyhrožovala doktorka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sifa
17.2.12 09:29

no tak aspon, ze ted uz to mas v pohode..ja na to trpim i normalne, nejhorsi je ta krev..

• Citovat
  • Upravit
5505
17.2.12 09:30

Sifo, nasla jsem na internetu http://www.lekynainternetu.cz/…u-mast-20-g/ toto upozorneni (dole) - ja taky trpim hemoroidy, notoz v tehotenstvi to musi byt mazec, ale vim, ze Faktum treba mela kamaradka tehotna zakazano a musela se lecit jen dubovou kurou, tak to asi zalezi, ale radeji bych se opravdu poradila s lekarem.

**Těhotenství a kojení:

V těhotenství a při kojení je možno přípravek používat jen se souhlasem ošetřujícího lékaře.**

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
17.2.12 09:35

Jo a dostala jsem vlastne Detralex!!! Jsem si vzpomněla :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sifa
17.2.12 09:40

Petrus - rano uz jsemtaky zkoumala pribalovej letak, neni tam prave napsany nic extra hroznyho, tak me zajima jestli nektera tehulka nedostala primo od dr. Faktu..

• Citovat
  • Upravit
5505
17.2.12 09:41

Sifo, tak si jenom cinkni na gyndu, treba tam ani nemusis dojit … vis jak, a doktorecka poradi pres telefon urcite :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
17.2.12 10:29

Doporuceni dle pribaloveho letaku po domluve s lekarem a pokud je to nezbytne nutne.Koukni tady http://www.lekarna.cz/faktu-20-cipek/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tini
17.2.12 12:02

Já jednou slyšela doktora jak jedné pacientce radil, že v 7. měsíci už může Faktu. Ale u tebe je teda asi brzo. Radši bych zašla pro Preparation H nebo dubovku.

• Citovat
  • Upravit
Sifa
17.2.12 17:30

No budu si muset koupit.. vzdycky musi byt neco jinyho nez mam doma :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
1
19.11.21 15:16

Faktu čípky

Dobrý den, konverzace k tomuto tématu je již poměrně starší a tak bych se chtěla aktuálně zeptat na Vaše zkušenosti, jestli máte, s Faktu čípky v těhotenství.
Jsem v 16tt a trápila mě zácpa, tak jsem tyto čípky použila, jelikož to byla má jediná možnost. Nemohou být něčím škodlivé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí