Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Nikol0024 ahoj, ten druhý odspodu vypadá slibně, ten poslední je světlejší. Ale to je jasné, moč už je zředěná, podle toho co píšeš. 😊
@Martens98 jojo presne tak, jen jsem porad na vážkách, jestli neni moc brzo na pozitivni test:( jestli to porad neni ovitralle no ![]()
@Nikol0024 nemám s tím zkušenosti. Mám toho jen poměrně hodně načteného😅 ale podle mě by spíš test slábl, než sílel, jelikož už je to cca 10 dní po aplikaci. Testovala bych obden a uvidíš. Pokud bude sílet a menstruace nedojde, je to ok. 😊
Držím palce.
@Martens98 Jasný dekuju moc, budu doufat :/ už jsem z toho fakt unavená ![]()
@Nikol0024 to chápu. My se zatím nesnažíme. Jen je to pro mě zajímavé téma, tak toho mám poměrně dost načteného. Modlím se, aby v budoucnu nebyl problém😂doktor mi řekl, že budu plodná až až, že mám opravdu hodně vajíček😂
@Martens98 tak to budu držet palce, my to začali s manželem řešit už před 3lety, jeste před svatbou.. jinak je mi ted teprve skoro 25let
Ale takových problému co se objevilo z ničeho nic.. nikomu to nepřeju.:( Jsem po 4 laparoskopických operacích, bez obou vejcovodů, vajíčka mam suprové a dost, ale při odběru v Genetu, jsem mela OHSS. A ted už na nás zkouší opravdu všechno, nikdo nechápe moc proč to nejde:/ Loni touto dobou jsem byla po ket 2. embryí, kdy se chytili obě.. ale bohužel jsem v 7tt začala krvácet a byl konec.. tak se fakt už modlíme:(
@Nikol0024 tak to mě moc mrzí.. a tak mladá.. mě je skoro 28.. asi 10 let jsem brala HA a v lednu jsem vysadila. Nějak jsem neměla štěstí na partnery a nad dítětem nebylo ani pomyšlení. Přišlo to až teď pár měsíců zpět, že jsem začala cítit biologické hodiny, že vlastně už je čas a hlavně ten správný partner. Tak uvidíme no. Tak nějak do 30 bych chtěla první😂ale uvidíme.
@Martens98 opravdu budu držet palce, ja jsem ji brala asi jen 3 roky a už bych to nikdy nechtela, ale chápu že ty mladé holky to chtejí, taky jsem hned v 15. letech chtela antikoncepci. Ale človek už dneska ví, jaké svinstvo to bylo
Já mam do toho jeste endometriozu, takže vsechno špatně.. Ale přikládám to za vinu i mé mladé gynekoložce kterou jsem mela, ta mě pořád strašila nejakýma kravinama a testama, posilala me na magnetickou rezonanci třeba hlavy, že tam mám asi nador atd.. že mám špatné vysledky krve a že to bude asi v hlavě nekde..
Zmenila jsem gynekologa, na muže který je už duchodového věku a je opravdu skvelý a začal hned vsechno řešit:D Btw. hlavu mám opravdu v pořádku ![]()
@Nikol0024 tak to mě mrzí. Opravdu držím palce.. určitě to vyjde.
No já snad nic nemám. Mě gynekoložka řekla, že mám údajně nějaký přednádorový změny na čípku. Před tím mě ale varovala známá, co k ní chodila, že tohle dělá aby tahala prachy z ženských.. tak jsem si našla doktora, chlapa, a ten je skvělej. Taky je starší a řeší vše. Jediný co, tak mám křehčí čípek. 😂
@Martens98 opravdu mi přijde dost důležitý, jaký je gynekolog a od toho se to vše odvíjí no
Tyjo tak o krehčím čípku jsem nikdy neslyšela, ale tak pokud te hlídají nejak tak si myslím, že není z čeho mít strach a uvidíš jak to jednou dopadne až se do toho vrhnete nejak po hlavě:)
@Nikol0024 křehčí čípek se dá řešit vypálením, ale není to nutný. Jen je citlivější a třeba po cytologii špiním. Jinak žádný problémy nemám. 😊 uvidíme no.
@Anonymní píše: Více
Za mě teda negativní. Možná při troše fantazie asi ryska. Zkusila bych za 2 dny.
Vidim, zopakuj zitra/pozitri, jestli zesili tak je to jasne ![]()