Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@elena.78 tomu se říká chlap
laska a sex jsou pro ne dve naprosto nesouvisející slova
@Jukat za mýho mládí nebyly testy, takže tohle jde mimo mě ![]()
no jo, je moderní doba ![]()
@Zoe1 měsíc dva může dělat těhotnou a pak buď „potratit“ - a v tomhle stavu ji přece neopustí, nebo stihne opravdu otěhotnět…
Na jednu stranu, je tohle hrozná diskriminace a celkově vydírání chlapů. Jak se proti něčemu takovému může vůbec chlap bránit?
@Elath Tak chlap se může bránit tím, že si najde normální, inteligentní ženskou
mě by teda ani ve snu nenapadlo vydírat takhle chlapa. Většinou to dělají nějaké slípky nebo méně inteligentní ženy.
Příspěvek upraven 12.02.19 v 15:11
@Jukat Tak zakladatelka psala, že to je manželka. Můj manžel mi věřil, že beru prášky a vysadila jsem je až po vzájemné domluvě.
@Monchichik píše:
@Tichošlápek může donést test on a být u toho
jako stát nad ní až bude čůrat na test? ![]()
@aiwwa no jo, no
jak to jinak zjistíš? nemusí nad ní stát, dá jí test, bude čekat před wc a ať se předvede ![]()
@Jukat i po dlouhodobém vztahu, kdy ona „bere prášky“? @Zoe1 má pravdu, asi jedině hledat normální ženskou a doufat, že ji časem nešibne v hlavě.
Pravda přece brzy vyjde najevo, takže je celkem jedno, jestli je test podvrh, nebo ne. Zvlášť pokud je to manželka, případné dítě bude papírově jeho i kdyby od ní teď odešel, je pak tedy potřeba udělat genetické testy, jestli je vůbec jeho.
@Monchichik píše:
@aiwwa no jo, nojak to jinak zjistíš? nemusí nad ní stát, dá jí test, bude čekat před wc a ať se předvede
jojo „miláčku, podej mi ještě fialovou fixu.“
no jestli je to tak jak píše zakladatelka, tak teda to moc k smíchu není. A že se dá na netu koupit pozitivní těhotenský test? To teda zírám, co jsou lidi schopní prodat.
@Elath píše:
@Zoe1 měsíc dva může dělat těhotnou a pak buď „potratit“ - a v tomhle stavu ji přece neopustí, nebo stihne opravdu otěhotnět…Na jednu stranu, je tohle hrozná diskriminace a celkově vydírání chlapů. Jak se proti něčemu takovému může vůbec chlap bránit?
Chudacci
. Tak ať se chrání a nebo ještě lépe, nesoulozi s ni, když ji chce opustit.