Nutriční poradna (3-18 let)
Michaela Boukalová Tomešová DiS.
Ahoj holky a případní muži.
Chci se zeptat, zda-li máte nějaký tip na farmářské trhy případně nákupy ze dvora v okolí Brna. Může být i Prostějovsko, Vyškovsko apod. A klidně můžeme rozšířit i na celou jižní Moravu. Já si z toho něco vyberu a třeba to i někomu pomůže. Jde mi primárně o maso, vajíčka, mléko, mléčné výrobky, klidně i pečivo
)), takže vlastně všechno. Pokud máte nějaké tipy, se s nima
)).
Děkuji
V Brně bývají farmářské trhy na Kotlářské, tam bývají často. Někde jsem četla, že jsou trhy někde u přehrady, ale to nevím kde a super trhy bývají v Moravanech ![]()
@Fen-fire píše:
V Brně bývají farmářské trhy na Kotlářské, tam bývají často. Někde jsem četla, že jsou trhy někde u přehrady, ale to nevím kde a super trhy bývají v Moravanech
Jéžiš, děkuju za reakce a netušíš kde přesně a kdy tam bývají?
Na zeleninu je zelňák dobrej, ale chtěla bych i sýry, mléčný výrobky, maso apod.
Tady je seznam trhů, když si rozklikneš místo, vyjednou Ti časy a datumy ![]()
http://www.ceskefarmarsketrhy.cz/…ke-trhy-brno
Pak mám ještě ráda stránky nalok.cz - nakupujte lokálně, tam je taky spousta kontaktů ![]()
Zrovna dnes mi kamarád říkal o obchodě Sklizeno. mrkni na www.sklizeno.cz
co jsem měla možnost vyzkoušet tak nejlepší je u Santonu na přehradě. Ale bývá tam hrozně moc lidí. Pokud jsi na FB tak se koukni na Čočkův Biojarmark dělají se tam objednávky přímo na jejich stránkách a pak se vyzvedávají bedýnky u kina Art myslím 1× týdně
Já mám ráda zelňák, i když člověk se tam v tom taky musí naučit chodit - vím o jedné ženské, co má našizenou váhu, ale nejvíc se vyhýbám jedné mladé prodavačce, co se chová jak zfetovaná.. ![]()
Dřív jsem tam byla pečená vařená, teď bydlím v N.Lískovci a do města už skoro nejezdím.. Tak to je takový naprd.. ![]()