Nutriční poradna (3-18 let)
Michaela Boukalová Tomešová DiS.
Dělám takový malý průzkum… ![]()
Kupujete biobedýnky, jaká je jejich cena a vozí vám je domů? Jste spokojené s kvalitou a pestrostí ovoce a zeleniny? Kdo chce ať přidá kraj kde bydlí..
Děkuji…
![]()
Nevozí, jezdím pro ně ( k Ježíškovi
), stojí 250, je to asi 10 kg zeleniny a spokojená sem maximálně. Ochotní prodejci, po příjezdu z porodnice jsem na bedýnku zapoměli, přivezli mi ji domů. A kytku k tomu.
Je možné dokoupit víno, mléčné výrobky, maso.
Peggy ví, odkud jsem ![]()
ano, cena 200- 300, nevozí, jsem spokojená, Brno - venkov
Příspěvek upraven 13.03.12 v 17:16
Baba píše:
Nevozí, jezdím pro ně ( k Ježíškovi), stojí 250, je to asi 10 kg zeleniny a spokojená sem maximálně. Ochotní prodejci, po příjezdu z porodnice jsem na bedýnku zapoměli, přivezli mi ji domů. A kytku k tomu.
Peggy ví, odkud jsem
I maso mají?
Já si objednávám a vozí mi jí až domů. Sice za 499,– ale když si vezmu to cestování z jámy do města a zpět, tak takhle to mám až do bytu.. ![]()
peggy.sl píše:Baba píše:I maso mají?
Nevozí, jezdím pro ně ( k Ježíškovi), stojí 250, je to asi 10 kg zeleniny a spokojená sem maximálně. Ochotní prodejci, po příjezdu z porodnice jsem na bedýnku zapoměli, přivezli mi ji domů. A kytku k tomu.
Peggy ví, odkud jsem
Já si objednávám a vozí mi jí až domů. Sice za 499,– ale když si vezmu to cestování z jámy do města a zpět, tak takhle to mám až do bytu..
Zvěřinu. Možná i něco jinýho, teď nevím. A dá se na místě dokoupit navíc skoro všechno, co je v bedýnce. Vejce taky mívají. Jo a mošty. Buď čerstvě stáčené nebo v takových těch boxech.
Bylas na farmářském trhu? Měly by být zas od dubna, ty jsou bezvadý.
Baba píše:peggy.sl píše:Zvěřinu. Možná i něco jinýho, teď nevím. A dá se na místě dokoupit navíc skoro všechno, co je v bedýnce. Vejce taky mívají. Jo a mošty. Buď čerstvě stáčené nebo v takových těch boxech.Baba píše:I maso mají?
Peggy ví, odkud jsem
Já si objednávám a vozí mi jí až domů. Sice za 499,– ale když si vezmu to cestování z jámy do města a zpět, tak takhle to mám až do bytu..
Tak zvěřinu neee..Tu bych nedala.. ![]()
Mošty jsou výborný, ty můžeme.
Na trzích jsem ještě nebyla. Předloni jsem měla pupek a bylo mi pořád zle, loni byly zase holky malý, tak doufám, že letos to klapne.. ![]()
ja beru bedynky z Olomouce. Cena za malou bedynku je 200 a za velkou 400. Rozvoz zatim nedelaji, ale pokud by byl dostatek zajemcu, budou nad tim uvazovat. Jen je skoda, ze nemaji nabidku ovoce (pokud nepocitam melouny). Da se u nich objednat sem tam maso a mlecne vyrobky. Co me stve, je pauza pres zimu, ale chapu to ![]()
Baba píše:peggy.sl píše:Zvěřinu. Možná i něco jinýho, teď nevím. A dá se na místě dokoupit navíc skoro všechno, co je v bedýnce. Vejce taky mívají. Jo a mošty. Buď čerstvě stáčené nebo v takových těch boxech.Baba píše:I maso mají?
Peggy ví, odkud jsem
Teď mají i věci ze zabíjačky
A ty farmářský trhy jsou už 31. 3., první.
Nebere bedýnky v biokvalitě, ale od zapálených pěstitelů z ekologicky kontrolovaného zemědělství, za 300 zelená přepravka, vozí na centrální místo, spokojenost náramná, přiobjednáváme si produkty i mimo bedýnku, jsou ze Sedlnic.
janine24 píše:Baba píše:Teď mají i věci ze zabíjačkypeggy.sl píše:Zvěřinu. Možná i něco jinýho, teď nevím. A dá se na místě dokoupit navíc skoro všechno, co je v bedýnce. Vejce taky mívají. Jo a mošty. Buď čerstvě stáčené nebo v takových těch boxech.Baba píše:I maso mají?
Peggy ví, odkud jsem
Bylas na farmářském trhu? Měly by být zas od dubna, ty jsou bezvadý.A ty farmářský trhy jsou už 31. 3., první.
Fakt? Tak to je bezva, muž pro bedýnku za chvilku pojede ![]()
Baba píše:janine24 píše:Fakt? Tak to je bezva, muž pro bedýnku za chvilku pojedeBaba píše:Teď mají i věci ze zabíjačkypeggy.sl píše:Zvěřinu. Možná i něco jinýho, teď nevím. A dá se na místě dokoupit navíc skoro všechno, co je v bedýnce. Vejce taky mívají. Jo a mošty. Buď čerstvě stáčené nebo v takových těch boxech.Baba píše:I maso mají?
Peggy ví, odkud jsem
Bylas na farmářském trhu? Měly by být zas od dubna, ty jsou bezvadý.A ty farmářský trhy jsou už 31. 3., první.
Tak ať pozdravuje toho mýho
Jinak to bylo před týdnem, ale prý dnes bude zase
Paštika i tlačenka byla skvělá ![]()
janine24 píše:Baba píše:Teď mají i věci ze zabíjačkypeggy.sl píše:Zvěřinu. Možná i něco jinýho, teď nevím. A dá se na místě dokoupit navíc skoro všechno, co je v bedýnce. Vejce taky mívají. Jo a mošty. Buď čerstvě stáčené nebo v takových těch boxech.Baba píše:I maso mají?
Peggy ví, odkud jsem
Tak to zase nestihnu…zrovna začíná sezona pro automobilové závodníky v Mostě. ![]()
ahoj,
já objednávám každý týden za cca 1500,– (obsah bedýnky si vyberu). Kvalita ok, dovoz také.
Občas si ze mě dělá srandu manžel: "zas TI dovezli tu škaredou mrkev za tisícovku "
bydlím v Praze.
janine24 píše:Tak ať pozdravuje toho mýhoJinak to bylo před týdnem, ale prý dnes bude zase
Paštika i tlačenka byla skvělá
mersii píše:
ja beru bedynky z Olomouce. Cena za malou bedynku je 200 a za velkou 400. Rozvoz zatim nedelaji, ale pokud by byl dostatek zajemcu, budou nad tim uvazovat. Jen je skoda, ze nemaji nabidku ovoce (pokud nepocitam melouny). Da se u nich objednat sem tam maso a mlecne vyrobky. Co me stve, je pauza pres zimu, ale chapu to
Můžu se zeptat, kde bereš ty bedýnky v Olomouci? Já jsem vloni zkoušela nějaké objednat, ale měli už plno a další zájemce nebrali…