Kupujete biobedýnky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lucineeccka
19.3.12 21:40
Jitu2 píše:
hofka píše:
Jitu2 píše:
TehotnaTerezka, díky za link. My jsme na Zličíně a bez auta, široko daleko nic :( Byly v Hostivici, ale už nejsou. Tak já to pohledám a třeba něco najdu :)
http://www.cerstvebedynky.cz/kde.html my berem odtud. Mají odběrní místo i na Lužinách. Dá se odnést i ručně bez bedýnky:-)
super! děkuju :hug:

Taky na Butovicích začnou brzy farmářské trhy.:)

• Citovat
  • Upravit
5545
19.3.12 21:52

Nemate nekdo typ na bedynky z Brna nebo Brno venkov?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
8.4.12 14:57
@zichisek píše:
My jsme jezdili přímo do prodejničky toho farmáře.Měli úžasný mošt,třešně a hrášek,jablka,meruňky i víno.Mám v plánu se tam zase stavovat jak budu jezdit do Velvar k doktorce.A je to jak se jede ze Slaného do Velvar po Lázeňské, tak asi půl kilometru od centra Slaného, mají to u cesty v kopečku takovou prodejnu.

Je to po levé straně za hasičárnou jak mineš ceduli Slaný? Mě tam vždycky děsilo jak bych pak vyjela zpátky na silnici. :oops: Nebo ten větší obchod co je přímo v sadu ale ten je mám dojem až dál po trase, snad až za Blahoticema?

Jinak u slaného si jezdíme do biofarmy vyšínek, velká bedna za 500, malá za 250, vždycky čerstvé, pěkné, fakt nestříkají, škůdce sbírají ručně. Jediný problém co s nimi mám že mi dozrávají věci na zahradě ve stejnou dobu jako jim, takže občas je v bedně to čeho mám sama dost.

V Praze jsem brávala na vinohradech u kavárny biozahrada, tam měli hodně druhů a dobrou kvalitu, ale jednu dobu to nějak úplně usnulo, nevím, jestli to zas obnovili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
12.4.12 19:13
@Jitu2 píše:
TehotnaTerezka, díky za link. My jsme na Zličíně a bez auta, široko daleko nic :( Byly v Hostivici, ale už nejsou. Tak já to pohledám a třeba něco najdu :)

Já beru bedýnku od Janči a Péťi, nejsou teda bio :-). Dovoz až před barák, teď nově i pečivo z chráněné dílny :-) Mohu doporučit, jsem s nimi moc spokojená :palec:

http://www.svetbedynek.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
14.4.12 14:38
@bubli píše:
Nemate nekdo typ na bedynky z Brna nebo Brno venkov?

Ja jsem brala bio bedynky od Tri sudicek. Ted si objednavam (nebio) bedynky od tuzemskych farmaru ve Sklizeno. Dovoz domu nema ale ani jedna prodejna, takze je potreba vyzvednout na prodejne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
8.5.13 17:24

Zdravím, chci se zeptat tip na bedýnky Brno nebo okolí nemáte? Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1555
8.5.13 17:48

badeko.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
13.6.13 08:00

Zdravím, nějaké bedýnky, klidně i ne bio :) V Okolí Ostravy? Klidně si budeme jezdit. Nějaké osvědčené, kde je ovoce, zelenina a někdy něco navíc? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
13.6.13 08:39

Kámoška je spokojena s www.biokosiky.cz . Většinou si od ní kupuju, když je něčeho víc a ví, že neupotřebí, na obsahu se lze i dohodnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
17.10.13 11:33

Holky, nevíte, odkud sehnat bio produkty v okolí Karviné? Chtěla bych hlavně zeleninu a ovoce, ale teď se koukám, že bych vzala klidně i jiné produkty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Nutriční poradna (3-18 let)

Ikona - Michaela Boukalová Tomešová

Michaela Boukalová Tomešová DiS.