Nutriční poradna (3-18 let)
Michaela Boukalová Tomešová DiS.
@zichisek píše:
My jsme jezdili přímo do prodejničky toho farmáře.Měli úžasný mošt,třešně a hrášek,jablka,meruňky i víno.Mám v plánu se tam zase stavovat jak budu jezdit do Velvar k doktorce.A je to jak se jede ze Slaného do Velvar po Lázeňské, tak asi půl kilometru od centra Slaného, mají to u cesty v kopečku takovou prodejnu.
Je to po levé straně za hasičárnou jak mineš ceduli Slaný? Mě tam vždycky děsilo jak bych pak vyjela zpátky na silnici.
Nebo ten větší obchod co je přímo v sadu ale ten je mám dojem až dál po trase, snad až za Blahoticema?
Jinak u slaného si jezdíme do biofarmy vyšínek, velká bedna za 500, malá za 250, vždycky čerstvé, pěkné, fakt nestříkají, škůdce sbírají ručně. Jediný problém co s nimi mám že mi dozrávají věci na zahradě ve stejnou dobu jako jim, takže občas je v bedně to čeho mám sama dost.
V Praze jsem brávala na vinohradech u kavárny biozahrada, tam měli hodně druhů a dobrou kvalitu, ale jednu dobu to nějak úplně usnulo, nevím, jestli to zas obnovili?
@Jitu2 píše:
TehotnaTerezka, díky za link. My jsme na Zličíně a bez auta, široko daleko nicByly v Hostivici, ale už nejsou. Tak já to pohledám a třeba něco najdu
Já beru bedýnku od Janči a Péťi, nejsou teda bio
. Dovoz až před barák, teď nově i pečivo z chráněné dílny
Mohu doporučit, jsem s nimi moc spokojená ![]()
@bubli píše:
Nemate nekdo typ na bedynky z Brna nebo Brno venkov?
Ja jsem brala bio bedynky od Tri sudicek. Ted si objednavam (nebio) bedynky od tuzemskych farmaru ve Sklizeno. Dovoz domu nema ale ani jedna prodejna, takze je potreba vyzvednout na prodejne.
Zdravím, chci se zeptat tip na bedýnky Brno nebo okolí nemáte? Děkuji ![]()
Zdravím, nějaké bedýnky, klidně i ne bio
V Okolí Ostravy? Klidně si budeme jezdit. Nějaké osvědčené, kde je ovoce, zelenina a někdy něco navíc? Děkuji
Kámoška je spokojena s www.biokosiky.cz . Většinou si od ní kupuju, když je něčeho víc a ví, že neupotřebí, na obsahu se lze i dohodnout.
Holky, nevíte, odkud sehnat bio produkty v okolí Karviné? Chtěla bych hlavně zeleninu a ovoce, ale teď se koukám, že bych vzala klidně i jiné produkty…
Taky na Butovicích začnou brzy farmářské trhy.:)