Kupujete biobedýnky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7576
13.3.12 17:26

Nekupuju ani BIO, ani bedýnky. V obchodech je celoročně dost české zeleniny a ovoce, jejich normy jsou skoro tak dobré, jako BIO a stále tím podporuju české pěstitele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
13.3.12 17:26

Prosím, prosím doporučíte buď bedýnky nebo farm.trhy v Praze?Jsme z černého mostu a bez auta.
Jinak jsme brali ovoce a zeleninu přímo u pěstitelů ve Slaném - Stř.Čechy

• Citovat
  • Upravit
29350
13.3.12 17:28
Baba píše:
Nevozí, jezdím pro ně ( k Ježíškovi ;) ), stojí 250, je to asi 10 kg zeleniny a spokojená sem maximálně. Ochotní prodejci, po příjezdu z porodnice jsem na bedýnku zapoměli, přivezli mi ji domů. A kytku k tomu.
Je možné dokoupit víno, mléčné výrobky, maso.
Peggy ví, odkud jsem :D

Asi to nebude někde na olomoucku, že? Mám pocit, že bedýnky mají snad všude, jen tady u nás to nějak vázne… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.3.12 17:28

Ahoj, kde se biobedýnka dá objednat? Jsem Brno venkov a všimla sem si, že některá z vás je také :) Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4109
13.3.12 17:52
zichisek píše:
Prosím, prosím doporučíte buď bedýnky nebo farm.trhy v Praze?Jsme z černého mostu a bez auta.

Ahojky, tady si můžeš vybrat :)

http://www.ceskefarmarsketrhy.cz/…e-trhy-praha
http://www.farmarsketrziste.cz/…-nas-najdete

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
13.3.12 17:57
Dragobella píše:
zichisek píše:

Ahojky, tady si můžeš vybrat :)

http://www.ceskefarmarsketrhy.cz/…e-trhy-praha
http://www.farmarsketrziste.cz/…-nas-najdete

A může někdo poradit z vlastní zkušenosti, který je dobrý? Já byla dneska v Kobylisích, něco jsem nakoupila, ale z ovoce a zeleniny tam měli jen jablka, mrkev, brambory a řepu. Čekala jsem aspoň ředkvičky :,( . Slyšela jsem velkou chválu na Karlínské trhy, ale ještě jsem se tam nedostala. Zkušenost mám jen s těmi na Harfě, a tam to teda (aspoň vloni) stálo za houby (jestli je to na střeše OC).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
13.3.12 18:03

HOlky pražandy já jezdím do Holešovic, resp.na Vltavskou, tam jsou trhy ovoce-zelenina-maso-vejce-pečivo-uzeniny atd. každý den tuším 8-16/17, ceny i kvalita super, je to obrovský, pavilon 22, když vylezete z metra tak vás to naviguje na východ, který je tím směrem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
13.3.12 18:08
PetaP píše:
HOlky pražandy já jezdím do Holešovic, resp.na Vltavskou, tam jsou trhy ovoce-zelenina-maso-vejce-pečivo-uzeniny atd. každý den tuším 8-16/17, ceny i kvalita super, je to obrovský, pavilon 22, když vylezete z metra tak vás to naviguje na východ, který je tím směrem ;)

Jo, tam jsem vloni taky byla a výběr byl velký, akorát teda kvalita nic moc, měla jsem problém vybrat pěknou zeleninu a ovoce). A českých prodejců tam moc nebylo. Ale asi jsem moc náročná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9022
13.3.12 18:10

já bych zase poprosila o recenzi trhu na Náplavce, kterou mám nejblíž ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17724
13.3.12 18:12
zichisek píše:

Kámoška brala tady: http://www.freshbedynky.cz/ byla spokojená,ale já s nima osobní zkušenost nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1258
13.3.12 18:19
Regina Hero píše:
mersii píše:
ja beru bedynky z Olomouce. Cena za malou bedynku je 200 a za velkou 400. Rozvoz zatim nedelaji, ale pokud by byl dostatek zajemcu, budou nad tim uvazovat. Jen je skoda, ze nemaji nabidku ovoce (pokud nepocitam melouny). Da se u nich objednat sem tam maso a mlecne vyrobky. Co me stve, je pauza pres zimu, ale chapu to :-)
Můžu se zeptat, kde bereš ty bedýnky v Olomouci? Já jsem vloni zkoušela nějaké objednat, ale měli už plno a další zájemce nebrali…

jak malej usne, tak ti sem dam odkaz. ted jsem na mobilu a blbe se mi kopiruje link na stranky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
13.3.12 18:27

Bio ne, jenom obyč bedýnky:-) Ze statku a jenom v sezoně. Za dvě stě. Letos to asi budu střídat, jeden týden trhy (každých 14 dní u nás bývají), další týden bedna. Mezitím Lidl:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
13.3.12 18:28
hkac píše:
PetaP píše:
HOlky pražandy já jezdím do Holešovic, resp.na Vltavskou, tam jsou trhy ovoce-zelenina-maso-vejce-pečivo-uzeniny atd. každý den tuším 8-16/17, ceny i kvalita super, je to obrovský, pavilon 22, když vylezete z metra tak vás to naviguje na východ, který je tím směrem ;)
Jo, tam jsem vloni taky byla a výběr byl velký, akorát teda kvalita nic moc, měla jsem problém vybrat pěknou zeleninu a ovoce). A českých prodejců tam moc nebylo. Ale asi jsem moc náročná.

Jo? mě to tam přišlo fakt dobrý.. jahody vynikající, to se nedá srovnat s tím co si koupíš v krámě, rajčata byly taky dobrý atd.. a uzeniny výborný a pečivo taky, no mě se tam líbilo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12837
13.3.12 18:39
zichisek píše:

Prosim, mohla bys mi napsat presne, kde? Diky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9018
13.3.12 18:57
makina píše:
Nebere bedýnky v biokvalitě, ale od zapálených pěstitelů z ekologicky kontrolovaného zemědělství, za 300 zelená přepravka, vozí na centrální místo, spokojenost náramná, přiobjednáváme si produkty i mimo bedýnku, jsou ze Sedlnic.

A které myslíš Sedlnice? Okr.NJ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Nutriční poradna (3-18 let)

Ikona - Michaela Boukalová Tomešová

Michaela Boukalová Tomešová DiS.