Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,slyšely jste o přípravku „femibion 800“? Údajně je lepší než samotná kys.listová,ale nevím,jestli to není jen reklamní tah…? Užívá ho některá z vás? L.
Ahoj,
já jej užívala… Oproti obyčejné listovce je lepší v tom, že je v něm ta kys.listová už nějak naštěpená. Je to vhodné pro ženy, které mají poruchu způsobující, že tělo neumí listovku naštěpit a tedy využít (můj případ - MTHFR trombofilní mutace
)
Takže JEN reklamní trik to určitě není. Ale zase záleží, jestli jej nutně potřebuješ, to je na zvážení.
Domi
Děkuju domi,já jsem taky stejný případ jak ty-mám zjištěno na genetice,že jsem MTHFR,heterozygot.takže asi bych si ho měla taky kupit,že?L.
V tom případě asi ano. Já měla dvě zamlklá těhotenství, ono se sice na příčinu nepřijde, ale jedna z možností je právě to, že neumím zpracovat tu listovku
Teď jsem brala poctivě femibion 800 celý první trimestr a zatím vše vypadá dobře.
Držím palce…
Ahojky, Femibion mi doporučil můj gyn. Já jsem ho ale bohužel nesnesla, bylo mi po něm tak zle, že jsem nemohla nic jíst, pomalu ani pít, zvracela jsem, no prostě hrůůůza
Zkusila jsem pak „obyčejnou“ listovku z lékárny asi za 30kč a bylo to to samé. Takže to byl spíš můj problém, že listovku nesnesu. Ale kamarádka též užívala Femibion a byla s ní spokojená ![]()
Me doporucil gynekolog take Femibion a jsem s nim spokojena, sice je trosku drazsi, ale co…
Kapi píše:
Ahojky, Femibion mi doporučil můj gyn. Já jsem ho ale bohužel nesnesla, bylo mi po něm tak zle, že jsem nemohla nic jíst, pomalu ani pít, zvracela jsem, no prostě hrůůůzaZkusila jsem pak „obyčejnou“ listovku z lékárny asi za 30kč a bylo to to samé. Takže to byl spíš můj problém, že listovku nesnesu. Ale kamarádka též užívala Femibion a byla s ní spokojená
Já brala Femibion asi půl měsíce, než jsem si uvědomila, že pokaždé, když jsem na něj zapomněla, mi druhý den nebylo zle jako jindy. Tak jsem ho brát přestala a chvíli brala obyčejnou listovku a bylo to mnohem lepší. Pak jsem přešla na Calibrum babyplan, a bylo to podobné jako s Femibionem - bylo mi zle, zvracela jsem, pít jsem nemohla skoro nic, špatně mi bylo z hladu a po jídle ještě hůř. Tak jsem se vrátila zpátky k obyčejné listovce a doufám, že to bude stačit. Při prvním těhotenství jsem brala taky jen obyčejnou listovku nebo Gravital a špatně mi nebylo vůbec. Tak kdybyste někdo měl zájem o ty zbytky Femibionu nebo Calibrum babyplan, tak napiště SZ. Ráda ji někomu přenechám.