Femibion 800

48
1.6.09 13:01

Femibion 800

Ahoj holky,slyšely jste o přípravku „femibion 800“? Údajně je lepší než samotná kys.listová,ale nevím,jestli to není jen reklamní tah…? Užívá ho některá z vás? L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1814
1.6.09 13:07

Ahoj,

já jej užívala… Oproti obyčejné listovce je lepší v tom, že je v něm ta kys.listová už nějak naštěpená. Je to vhodné pro ženy, které mají poruchu způsobující, že tělo neumí listovku naštěpit a tedy využít (můj případ - MTHFR trombofilní mutace :? )

Takže JEN reklamní trik to určitě není. Ale zase záleží, jestli jej nutně potřebuješ, to je na zvážení.

Domi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
1.6.09 13:10

Děkuju domi,já jsem taky stejný případ jak ty-mám zjištěno na genetice,že jsem MTHFR,heterozygot.takže asi bych si ho měla taky kupit,že?L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
1.6.09 13:14

V tom případě asi ano. Já měla dvě zamlklá těhotenství, ono se sice na příčinu nepřijde, ale jedna z možností je právě to, že neumím zpracovat tu listovku :? Teď jsem brala poctivě femibion 800 celý první trimestr a zatím vše vypadá dobře.
Držím palce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kapi
1.6.09 13:14

Ahojky, Femibion mi doporučil můj gyn. Já jsem ho ale bohužel nesnesla, bylo mi po něm tak zle, že jsem nemohla nic jíst, pomalu ani pít, zvracela jsem, no prostě hrůůůza :( Zkusila jsem pak „obyčejnou“ listovku z lékárny asi za 30kč a bylo to to samé. Takže to byl spíš můj problém, že listovku nesnesu. Ale kamarádka též užívala Femibion a byla s ní spokojená :wink:

• Citovat
  • Upravit
6260
1.6.09 20:41

Me doporucil gynekolog take Femibion a jsem s nim spokojena, sice je trosku drazsi, ale co…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
21.7.09 19:45
Kapi píše:
Ahojky, Femibion mi doporučil můj gyn. Já jsem ho ale bohužel nesnesla, bylo mi po něm tak zle, že jsem nemohla nic jíst, pomalu ani pít, zvracela jsem, no prostě hrůůůza :( Zkusila jsem pak „obyčejnou“ listovku z lékárny asi za 30kč a bylo to to samé. Takže to byl spíš můj problém, že listovku nesnesu. Ale kamarádka též užívala Femibion a byla s ní spokojená :wink:

Já brala Femibion asi půl měsíce, než jsem si uvědomila, že pokaždé, když jsem na něj zapomněla, mi druhý den nebylo zle jako jindy. Tak jsem ho brát přestala a chvíli brala obyčejnou listovku a bylo to mnohem lepší. Pak jsem přešla na Calibrum babyplan, a bylo to podobné jako s Femibionem - bylo mi zle, zvracela jsem, pít jsem nemohla skoro nic, špatně mi bylo z hladu a po jídle ještě hůř. Tak jsem se vrátila zpátky k obyčejné listovce a doufám, že to bude stačit. Při prvním těhotenství jsem brala taky jen obyčejnou listovku nebo Gravital a špatně mi nebylo vůbec. Tak kdybyste někdo měl zájem o ty zbytky Femibionu nebo Calibrum babyplan, tak napiště SZ. Ráda ji někomu přenechám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí