Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jj jsou dobrý, taky je beru od začátku těhotenství a od 14tt beru jen 400 a to až do konce těhotenství a pokud budu kojit, tak dr. říkala, že mám pokračovat ![]()
Myslím žes koupila moc dobře ,taky je beru už při snažení a dr mě chválil, že jsem moc dobře koupila a maj se brát až do 12 týdne pak ty další .
Je to to nejlepší, co na našem trhu je, poradili Ti opravdu dobře.
mě gyndařka taky doporučila Femibion 800 na plánované a poctivě ho beru…a pak od 12tt budu brát Femibion 400, až do konce kojení…teda jestli vůbec někdy ve 12 tt budu … ![]()
Tak to jsem rada, ze mi poradili dobre ja jsem 6+4 takze mi to jeste chvili bude trvat nez prejdu na tu 400.
)
Tak to jsem rada, ze mi poradili dobre ja jsem 6+4 takze mi to jeste chvili bude trvat nez prejdu na tu 400.
)
Taky mi jej doporučil dr at si je koupím ,sice stojí na měsíc 500kč ale co by jsem pro mimi neudělaly ![]()
tak to je super, že už jseš těhu…to já na to ještě čekám…tak se opatruj…pa ![]()
Ja za ne dala 308 Kc mam jich 30+7(v jené malé krabicce). Teda tu 800.
DaiquiriQ píše:
mě gyndařka taky doporučila Femibion 800 na plánované a poctivě ho beru…a pak od 12tt budu brát Femibion 400, až do konce kojení…teda jestli vůbec někdy ve 12 tt budu …
Určitě budeš ,to by bylo aby jsme se nedočkali
jednou to přijít musí !!
Taky jsem brala Femibion v těhu a beru i u kojení byla jsem po porodu vyčerpaná. Ve femibionu je lépe vstřebatelná kys. listová a ta je hlavně v prvních týdnech těhu moc důležitá. Bohužel je femibion jeden z těch dražších vitamínů, hlavně ta 400, ale já jsem pak brala obden, mudr. řekl, že to stačí, tak to šlo.
femibion 800 stojí na měsíc kolem 300kč ale od 12 nebo 13tt je femibion 400 a ten an měsíc stojí těch 500kč.
Ahoj devcata,
mate nektera zkusenost s Femibion 800? Doktor mi rekl at si zajdu do lekarny pro nejake vitaminy a tam mi poradili tohle. Je to dobrý?
Děkuji moc