Bolení po čůrání

221
22.9.10 18:22

bolení po čůrání

Ahoja holky..Chtěla bych se zeptat…Máte nějaká bolení v podbříšku když se vyčůráte a nebo ke konci čůrání…Přijde mi to jako třeba zánět močového měchýře…Říkala jsem to i doktorovi a ten mi na to nic neřekl..Je to tedy normální??? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9454
22.9.10 18:45

jo to vypada na mocak…dlabej brusinky pokud si tehotna…pokavad ne-tak je vybornej rowatinex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
22.9.10 19:21

Raději bych zašla na urologii, taky mám s tím problémy, nejvíc Ti pomůže urolog, brusinky nebo url čaje působí jako prevence ale zánětu se nezbavíš :-( a lepší zachytit zánět hned než jak bude rozjetý (vím, o čem mluvím :-( )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
22.9.10 19:21

Raději bych zašla na urologii, taky mám s tím problémy, nejvíc Ti pomůže urolog, brusinky nebo url čaje působí jako prevence ale zánětu se nezbavíš :-( a lepší zachytit zánět hned než jak bude rozjetý (vím, o čem mluvím :-( )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
22.9.10 19:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
22.9.10 19:58

bud mocak a nebo nejaky mrchy misto vaginalni flory, mela jsem to po porodu a byla to e coli z cevkovani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
22.9.10 20:01

Ahoj,taky myslím že to bude močák,brusinky a urologickej čajík super :palec: ,určitě bych navštívila i doktora,v těhu je to dost častý a pěkně nepříjemný :roll:

• Citovat
  • Upravit
221
23.9.10 15:20

jj těhotná jsem… jsem ve 26 tt a kolikrát mi dá zabrat zvednout se ze záchodu jak to bolí..Brusinky už mám…díky holky!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
23.9.10 21:33

Dej vědět jestli ti teda pomohly :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andulinečka
24.9.10 14:19

Ahoj,tak já jsem měla bolesti při močení i po močení,i v podbříšku a to jsem byla ve 20.tt,asi trošku nachlazený močový měchýř,pomohl mi urologický čaj a po třech dnech byl klid. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
118
24.9.10 14:34

Ahoj stejny problém sem řešila tento týden. Nakonec urolog zjistil ze to není zánět ale nejaka pohlavní bakterie. Sem teprv 11+1 a tak to mužem začít léčit až za 2 týdny. Ale dr říkal ze by se to mělo vyléčit do porodu aby byly čistý porodní cesty. Byt tebou tak jdu urco radši k doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
24.9.10 19:50

doktorovi to říkám při každé návštěvě..a jelikož kouřím..já vím nic ke chlubení.. :roll: tak to neřeší…ale i když mám v sobě první 4 tablety tak musím uznat že to je znatelně lepší…zatím to není teda 100% ok ale je mi lépe.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
27.9.10 14:14

Holky tak ty brusinky jsou super!!!Už bolení nemám a je mi fajn… :palec: :dance: Děkuji za rady!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
27.9.10 15:04
mytri píše:
doktorovi to říkám při každé návštěvě..a jelikož kouřím..já vím nic ke chlubení.. :roll: tak to neřeší…ale i když mám v sobě první 4 tablety tak musím uznat že to je znatelně lepší…zatím to není teda 100% ok ale je mi lépe.. :palec:

Brala jsi tabletky, jaké?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
27.9.10 16:57

Beru MioUrin…2 tab. denně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...