Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoja holky..Chtěla bych se zeptat…Máte nějaká bolení v podbříšku když se vyčůráte a nebo ke konci čůrání…Přijde mi to jako třeba zánět močového měchýře…Říkala jsem to i doktorovi a ten mi na to nic neřekl..Je to tedy normální??? ![]()
jo to vypada na mocak…dlabej brusinky pokud si tehotna…pokavad ne-tak je vybornej rowatinex.
Raději bych zašla na urologii, taky mám s tím problémy, nejvíc Ti pomůže urolog, brusinky nebo url čaje působí jako prevence ale zánětu se nezbavíš
a lepší zachytit zánět hned než jak bude rozjetý (vím, o čem mluvím
)
Raději bych zašla na urologii, taky mám s tím problémy, nejvíc Ti pomůže urolog, brusinky nebo url čaje působí jako prevence ale zánětu se nezbavíš
)
)
bud mocak a nebo nejaky mrchy misto vaginalni flory, mela jsem to po porodu a byla to e coli z cevkovani
Ahoj,taky myslím že to bude močák,brusinky a urologickej čajík super
,určitě bych navštívila i doktora,v těhu je to dost častý a pěkně nepříjemný ![]()
jj těhotná jsem… jsem ve 26 tt a kolikrát mi dá zabrat zvednout se ze záchodu jak to bolí..Brusinky už mám…díky holky!!!!
Ahoj,tak já jsem měla bolesti při močení i po močení,i v podbříšku a to jsem byla ve 20.tt,asi trošku nachlazený močový měchýř,pomohl mi urologický čaj a po třech dnech byl klid. ![]()
Ahoj stejny problém sem řešila tento týden. Nakonec urolog zjistil ze to není zánět ale nejaka pohlavní bakterie. Sem teprv 11+1 a tak to mužem začít léčit až za 2 týdny. Ale dr říkal ze by se to mělo vyléčit do porodu aby byly čistý porodní cesty. Byt tebou tak jdu urco radši k doktorovi.
doktorovi to říkám při každé návštěvě..a jelikož kouřím..já vím nic ke chlubení..
tak to neřeší…ale i když mám v sobě první 4 tablety tak musím uznat že to je znatelně lepší…zatím to není teda 100% ok ale je mi lépe.. ![]()
Holky tak ty brusinky jsou super!!!Už bolení nemám a je mi fajn…
Děkuji za rady!!
mytri píše:
doktorovi to říkám při každé návštěvě..a jelikož kouřím..já vím nic ke chlubení..tak to neřeší…ale i když mám v sobě první 4 tablety tak musím uznat že to je znatelně lepší…zatím to není teda 100% ok ale je mi lépe..
Brala jsi tabletky, jaké?