Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Myslím, že určitě by se mělo brát buď jedno, nebo druhé…já brala Femigard a do dvou měsíců jsem otěhotněla a to nám to dlooouho nešlo, v okolí jsem zažila hodně kamarádek, které s ním měly pozitivní zkušenosti, určitě neuškodí… ![]()
Neříkám, že to bylo hned kvůli Femigardu, ale určitě taky udělal své a minimálně upravil to, co bylo v nepořádku… ![]()
@slunečnicee a nechá se koupit normálně v lékárně nebo se musí do nějakých specializovaných obchodů.?
Já právě nevim, někdo pěje chválu na gynex jiný na femigard tak tak nějak pátrám co z toho je lepší
@Terysek30 píše:
@slunečnicee a nechá se koupit normálně v lékárně nebo se musí do nějakých specializovaných obchodů.?
Koupila jsem ho přes eshop…www.hemann.cz…taky jsem slyšela chválu na oboje a nevěděla jsem co vybrat, nakonec jsem nelitovala..
, ať se rozhodneš jakkoli..přeju úspěch.. ![]()
Tak ono je celkem jedno jestli se to povedlo právě díky gynexu nebo jen díky tomu, že člověk věří že mu to pomůže. Hlavně že povedlo, snad i nám se brzo zadaří ![]()
Já dobírám první lahvičku femigardu..a teď mi má přijít MS tak jsem zvědavá.. ![]()
@Terysek30 píše:
Tak ono je celkem jedno jestli se to povedlo právě díky gynexu nebo jen díky tomu, že člověk věří že mu to pomůže. Hlavně že povedlo, snad i nám se brzo zadaří
Určitě jo..
, u mě to byla asi hlavně i psychika, tak moc jsem chtěla a tak moc to nešlo…pak jsem dostala zánět, vykašlala jsem se na to a soustředila se na práci…a MS nikde.. ![]()
No jo psychika je sviňucha, ovlivňuje nás víc než si myslíme ![]()
Tak jsem si dnes objednala Femigard a rovnou k tomu i kontryhelový čaj, tak jsem na to zvědavá ![]()
@Ivíííí tak co dorazila ms nebo stáe čekáš?
Taky mám femigard i kontryhel
ale ten kontryhel se může pít jen při MS zhruba do Ovu teda asi tak 14 dnu..MS čekám až zítra..
![]()
@Ivíííí tak já někde četla že ho někdo pil celý měsíc 1 hrnek denně až než se ukázaly // tak nevím. myslíš že to vadí?
Holky myslíte že se to může užívat oboje naráz? Nebo se to bude,,prát"? Jáké s tím máte zkušenosti?