Femigard a Gynex

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48
2.12.12 10:12

@Efulka
A ten pyl jsi sehnala kde? Přes internet, nebo někde ve včelařských potřebách? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4843
2.12.12 10:18

@meika

Ty jsi z Brna, že? Je to buď přes net na objednání nebo se to dá koupit v pekařství v Rubínu - http://www.vceli-produkty.eu/…l-perga-100g :)
To je ono.
Nebo je dobrá i mateří kašička, ale tu neměli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
2.12.12 10:26

@Efulka
Super, zkusím se zeptat ve včelařství u nádru, pokud to tam nebudou mít, tak se stavím v Rubínu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4843
2.12.12 10:43

@meika

Kde tam je včelařství? Bych zajela pro mateří kašičku pro malýho - je to dobrý na imunitu. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
2.12.12 10:53

@Efulka
Je to na Novobranské, kousek od Dopravního podniku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4843
6.12.12 10:23

@Brambůrka10

Tak coo, jak se cítíš? :) Už jsi byla u Dr. na potvrzení těhu? :) Já jdu příští týden na kontrolu, tak jsem zvědavá, jestli tam bude „něco“ vidět :D

@meika sehnala´s ty včelí produkty? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
7.12.12 10:12
@Efulka píše:
@Brambůrka10

Tak coo, jak se cítíš? :) Už jsi byla u Dr. na potvrzení těhu? :) Já jdu příští týden na kontrolu, tak jsem zvědavá, jestli tam bude „něco“ vidět :D

@meika sehnala´s ty včelí produkty? ;)

ahojky, citim se dobre a jdu az 20teho, at je to stopro :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4843
7.12.12 10:36

@Brambůrka10

To seš dobrá, že to vydržíš :D Ale zase je lepší si počkat a už tam něco vidět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
7.12.12 12:33
@Efulka píše:
@Brambůrka10To seš dobrá, že to vydržíš :D Ale zase je lepší si počkat a už tam něco vidět :)

jsem ponaucena od prvniho tehotenstvi:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4843
7.12.12 13:34

@Brambůrka10

Tak že bych se přeobjednala také na ten další čtvrtek? :D abych měla jistotu.. a rovnou by myslím bylo vidět i srdíčko :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
7.12.12 14:45
@Efulka píše:
@Brambůrka10Tak že bych se přeobjednala také na ten další čtvrtek? :D abych měla jistotu.. a rovnou by myslím bylo vidět i srdíčko :think:

a jak ti to vychazi??ja bych mela byt v 8tt az pujdu, ale melo by byt videt uz v 6tt..jdu dyl, abych mela jistotu a nemusela pak znova..u prvniho me poslala dom, at prijdu za 15dni, ze tam neni nic videt, to bylo ke konci 6tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4843
7.12.12 17:26

@Brambůrka10

Ve čtvrtek bych měla být v tom 6 tt, tak uvidím, no :) Já už si právě moc nepamatuji, kdy jsem šla v prvním těhu k Dr., ale vím, že tam moc toho vidět nebylo, tak jsem šla také za 14 dní znovu a bylo tam srdíčko :) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
7.12.12 17:30
@Efulka píše:
@Brambůrka10Ve čtvrtek bych měla být v tom 6 tt, tak uvidím, no :) Já už si právě moc nepamatuji, kdy jsem šla v prvním těhu k Dr., ale vím, že tam moc toho vidět nebylo, tak jsem šla také za 14 dní znovu a bylo tam srdíčko :) :nevim:

ja myslela, ze jsi min, tak to si asi pletu a volala sis na gyndu??me rekla, ze kdyz nemam zadne problemy, tak mam prijit az takhle..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4843
7.12.12 17:43

@Brambůrka10

Mě sestřička nic neřekla, nabídla mi i termín na tento čtvrtek co byl, to by byla ale holá blbost. Tak uvidím, jak to vydržím :D buď to ještě o týden posunu nebo tam půjdu teď a pak znovu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4843
12.12.12 20:02

@meika

Ahojky, byla jsi kuknout na tu Novobranskou? Mají to tam? tam budu mít zítra cestu, tak bych koupila mateří kašičku na imunitu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí