Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Efulka
A ten pyl jsi sehnala kde? Přes internet, nebo někde ve včelařských potřebách? ![]()
Ty jsi z Brna, že? Je to buď přes net na objednání nebo se to dá koupit v pekařství v Rubínu - http://www.vceli-produkty.eu/…l-perga-100g ![]()
To je ono.
Nebo je dobrá i mateří kašička, ale tu neměli.
@Efulka
Super, zkusím se zeptat ve včelařství u nádru, pokud to tam nebudou mít, tak se stavím v Rubínu.
Kde tam je včelařství? Bych zajela pro mateří kašičku pro malýho - je to dobrý na imunitu. ![]()
Tak coo, jak se cítíš?
Už jsi byla u Dr. na potvrzení těhu?
Já jdu příští týden na kontrolu, tak jsem zvědavá, jestli tam bude „něco“ vidět ![]()
@meika sehnala´s ty včelí produkty? ![]()
@Efulka píše:
@Brambůrka10Tak coo, jak se cítíš?
@meika sehnala´s ty včelí produkty?Už jsi byla u Dr. na potvrzení těhu?
Já jdu příští týden na kontrolu, tak jsem zvědavá, jestli tam bude „něco“ vidět
ahojky, citim se dobre a jdu az 20teho, at je to stopro ![]()
To seš dobrá, že to vydržíš
Ale zase je lepší si počkat a už tam něco vidět ![]()
@Efulka píše:
@Brambůrka10To seš dobrá, že to vydržíšAle zase je lepší si počkat a už tam něco vidět
jsem ponaucena od prvniho tehotenstvi:-)
Tak že bych se přeobjednala také na ten další čtvrtek?
abych měla jistotu.. a rovnou by myslím bylo vidět i srdíčko ![]()
@Efulka píše:
@Brambůrka10Tak že bych se přeobjednala také na ten další čtvrtek?abych měla jistotu.. a rovnou by myslím bylo vidět i srdíčko
a jak ti to vychazi??ja bych mela byt v 8tt az pujdu, ale melo by byt videt uz v 6tt..jdu dyl, abych mela jistotu a nemusela pak znova..u prvniho me poslala dom, at prijdu za 15dni, ze tam neni nic videt, to bylo ke konci 6tt
Ve čtvrtek bych měla být v tom 6 tt, tak uvidím, no
Já už si právě moc nepamatuji, kdy jsem šla v prvním těhu k Dr., ale vím, že tam moc toho vidět nebylo, tak jsem šla také za 14 dní znovu a bylo tam srdíčko
![]()
@Efulka píše:
@Brambůrka10Ve čtvrtek bych měla být v tom 6 tt, tak uvidím, noJá už si právě moc nepamatuji, kdy jsem šla v prvním těhu k Dr., ale vím, že tam moc toho vidět nebylo, tak jsem šla také za 14 dní znovu a bylo tam srdíčko
![]()
ja myslela, ze jsi min, tak to si asi pletu a volala sis na gyndu??me rekla, ze kdyz nemam zadne problemy, tak mam prijit az takhle..
Mě sestřička nic neřekla, nabídla mi i termín na tento čtvrtek co byl, to by byla ale holá blbost. Tak uvidím, jak to vydržím
buď to ještě o týden posunu nebo tam půjdu teď a pak znovu ![]()
Ahojky, byla jsi kuknout na tu Novobranskou? Mají to tam? tam budu mít zítra cestu, tak bych koupila mateří kašičku na imunitu ![]()