Femigard a Gynex

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48
1.11.12 19:18

Teeda, holky, teď jste mě úplně zviklaly, už teď mám cyklus dost rozhašenej sám o sobě, tak nevím, jestli vůbec ten gynex začít brát… Právěže jsem si myslela, že mi to ten cyklus upraví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
1.11.12 19:24
@meika píše:
Teeda, holky, teď jste mě úplně zviklaly, už teď mám cyklus dost rozhašenej sám o sobě, tak nevím, jestli vůbec ten gynex začít brát… Právěže jsem si myslela, že mi to ten cyklus upraví.

hele spousta lidí chválí a pár nadává, zkusíš a uvidíš, já ho doberu a uvidim dalsi mesic, akorat si snizim davku…zase si rikam, ze jsem treba mohla mit zanet, nebo cystu, proto to spozdeni a ted mam hodne silnou ms, tak treba mi to rozehnal, bolelo me hodne bricho posledni dva mesice…zkus a uvidis, treba prave Tobe zabere na jednicku :kytka: drzim palce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
1.11.12 19:26

12.teho pujdu na utz, tak pak budu vedet, na cem jsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4843
1.11.12 19:51

@Brambůrka10
Kvůli určení, jestli máš ovu?

@meika
Však uvidíš, on každý je jiný a zabere mu něco jinýho. Já gynex také zkusím (zkuším) a uvidím. Tys ho ještě nezačala brát? Takže ještě není MS? :) třeba už ho ani nebudeš muset brát ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
1.11.12 20:02
@Efulka píše:
@Brambůrka10
Kvůli určení, jestli máš ovu?@meika
Však uvidíš, on každý je jiný a zabere mu něco jinýho. Já gynex také zkusím (zkuším) a uvidím. Tys ho ještě nezačala brát? Takže ještě není MS? :) třeba už ho ani nebudeš muset brát ;)

jojo a kvuli pripadnym cystam atd, nebyla jsem skoro tri roky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4843
1.11.12 20:55

@Brambůrka10

Noo, já mela cystu tři měsíce zpět - byla jsem na operaci se slepákem a rovnou mi ji praskly, tak snad je vše OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
1.11.12 20:56
@Efulka píše:
@Brambůrka10Noo, já mela cystu tři měsíce zpět - byla jsem na operaci se slepákem a rovnou mi ji praskly, tak snad je vše OK.

a bolelo te neco? nebo to poznali az pri slepaku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4843
1.11.12 21:29

@Brambůrka10

Já už měla problémy s cystama před prvním těhu, ale to mě rozehnal Dr. nějakýma injekcema.
Jsem chodila k jednomu a říkala mu, že mě při styku bolí na pravé straně a že jako by mi tam něco vadilo a on mě jen prohlídl a že v poho. Pak jsem přešla k jinýmu, protože jsem se stěhovala a toho málem trefilo, když mi udělal UTZ, měla jsem cystu velkou cca 7 cm. To mě rozehnal těma injekcema, pak jsem brala antikoncepci a pak jsem vysadila (po několika letech). Dva měsíce jsem používali kondom, pak vysadili i to a zadařilo se nám na poprvé.
Teď jsem cca 10 - 11 měsíců kojila, takže jsem neměla vůbec MS. Pak mě chytl slepák - srpen - a tam mě zjistili i tu cystu (jen dle UTZ, jinak bych o tom vůbec nevěděla). Píchnuli ji (byla jsem na laparu, tak mě projeli celý vnitřek). A od té doby mám MS. Tedy teď ji mám potřetí. Tudíž jsme se dva měsíce zatím snažili - nesnažil o mimi. A mám právě strašně dlouhý cykly. Asi se mi ještě vše nedalo dokopy. Tak jsem si říkala, že by to mohl gynex trochu zlepšit.
A kdyby ne, tak aspoň se teď snažím dodržovat pitný režim a jím trochu „líp“ :D

Takže nevím, no.. pokud je cysta už hodně velká, tak bys to asi při styku cítila, že tě to bolí. Ale pokud není až tak velká, tak se to zjistí až UTZ. Ale když jsem byla před tou samotnou operací slepáku na vyšetření i na gyndě, tak mi ta doktorka říkala, že je to normální, že se občas tvoří cysty a že samy praskají a odcházejí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
1.11.12 21:46
@Efulka píše:
@Brambůrka10
Kvůli určení, jestli máš ovu?@meika
Však uvidíš, on každý je jiný a zabere mu něco jinýho. Já gynex také zkusím (zkuším) a uvidím. Tys ho ještě nezačala brát? Takže ještě není MS? :) třeba už ho ani nebudeš muset brát ;)

Nezačala, jsem s užíváním, mám už zase skoro týden zpoždění. :,( V sobotu jsem si dělala test a nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4843
1.11.12 22:05

@meika

Tak ještě vydrž :) Já u Olivera měla až po 14 dnech od vynechání ducha ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
1.11.12 22:31
@Efulka píše:
@meikaTak ještě vydrž :) Já u Olivera měla až po 14 dnech od vynechání ducha ;)

Ach jo, kdyby tak aspoň člověk věděl, na čem je… Tohle je na houby, když není pravidelnej cyklus a pak musíš čekat kdy se MS dostaví a jestli vůbec… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KLÁRKA32
9.11.12 09:56

Ahoj, ja mám ms pravidlenou 26-28dni.ale tedka jsem byla na operaci čípku tak jsem mela menses po 24dnech.tak ted uvidim jak to dostanu.taky jsi chci objednat gynex. Mám napsanej clostík ale chci zkusit přírodní gynex.snad pomuze k miminku.

• Citovat
  • Upravit
48
9.11.12 19:28
@KLÁRKA32 píše:
Ahoj, ja mám ms pravidlenou 26-28dni.ale tedka jsem byla na operaci čípku tak jsem mela menses po 24dnech.tak ted uvidim jak to dostanu.taky jsi chci objednat gynex. Mám napsanej clostík ale chci zkusit přírodní gynex.snad pomuze k miminku.

Ahoj, určitě rychlejší by bylo dát ten clostilbegyt, ale na druhou stranu je lepší nezasírat si tělo chemií. Já jsem začala s gynexem před 3 dny, tak jsem zvědavá, jestli mi to upraví cyklus… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4843
9.11.12 23:45

@meika

Jak to že až teď? Jsi měla tak dlouhý cyklus?
Já už jedu druhý týden :) tak jsem zvědavá, co se stane, až doberu třetí týden a bude pauza :D jestli dostanu MS bo ne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
10.11.12 20:22

@Efulka
Jj, měla jsem zase o deset dní delší cyklus, už mě to nebaví, doufám, že ten Gynex to upraví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí