Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@lasička1 píše:
Oživuji diskuzi.
Má někdo zkušenost s tímto fénem? Opravdu stojí za ty peníze?
Vlasy si myju každý den. Mám jich málo, jsou slabé, hodně se mastí. Tak mě napadlo, že bych jím dopřála lepší péči. Nebo dejte tip na jiný fén, který by byl k vlasům šetrný.
Věřím, že kvalita fénu je opravdu na vlasech znát. Stačí si přečíst recenze. Já jsem si vybrala tento: https://www.svetkadernictvi.cz/…cerny-p-2063?…
Manžel mi ho koupil na Vánoce, tak musím ještě měsíc počkat.
Být tebou, hledám raději ve značkách, které používají kadeřnice. Určitě jsou odolnější.
@Janli píše:
Stačí sušit na nižší teplotu a nechat vlasy trochu vlhký, aby přirozeně doschly, psk nepotřebuješ tohle.
A co to má za smysl nechávat je vlhké?
@Janli píše:
Stačí sušit na nižší teplotu a nechat vlasy trochu vlhký, aby přirozeně doschly, psk nepotřebuješ tohle.
Vlasy si myju každý den. Když mám denní, tak ráno ve 4.30. A nebylo by dobré jít ven s vlhkými vlasy. Když mám noční, nebo volno, tak vlasy nechám témeř uschnout a potom jen dotvaruji účes.
Holky, vyplatí se investovat do drahého fenu?
Našla jsem parlux, kde si chválí uzkou hubici, že vlasy krásně uhladi a není zapotřebí žehlička. Nicméně jsem koukala i na levnější Remington, který má taktéž uzkou hubici. Výkon by měl být stejný, oba jsou ionizační. V cem je rozdíl? ![]()