Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Zdravím,
měla bych dotázek, rozhoduji se mezi dvěmi fény a nějak nevím, který vybrat. Jeden má ionizaci, která by měla zajistit lesklý účes a nelétající vlasy, druhý tuto funkci nemá, nicméně v hodnoceních obstál stejně dobře. Některé majitelky tvrdí, že ionizace je špatná, jiné zase opak … jaké máte zkušenosti?
Odkazy na fény jsou:
http://www.mall.cz/…s-hp-8180-00
http://www.mall.cz/…000-colorino
Díky moc
mám ten první a spokojenost, a ionizaci si zapnu, když nezapomenu, nějaký extra rozdíl tam nevidím při foukání, ale jsem spokojená, za pět minut mám suchou hlavu
![]()
Ionizaci mám a stejně mi vlasy lítají, nosím setry, kabát, šály, takže ionizace i kdyby fungovala, tak je možná užitečná v létě.
Pro dobrý pocit ji mám zapnutou, co kdyby to mělo nějaký efekt
, když už jsem si koupila fén s ionizací…
Ahoj, mám Philips SalonPro AC Profesional Ceramic a jsem moc spokojená
Vlasy po ionizaci nelítají, jsou rychle hladké a díky keramickému vnitřku se nepřepalují.
j.s. píše:
mám ten první a spokojenost, a ionizaci si zapnu, když nezapomenu, nějaký extra rozdíl tam nevidím při foukání, ale jsem spokojená, za pět minut mám suchou hlavu![]()
Myslela sem, že ten první tu ionizaci právě nemá … že bych koukala blbě? ![]()
Pokud se rozhoduješ mezi fénem s ionizací a bez tak určitě s! Je to úžasná věc, ty vlasy jsou prostě po tom lepší a jsou jak od kadeřníka. ![]()
zrovna teď jsem si koupila Philips s ionizací - mám pocit, že to je trošku jiný typ než sem dávala zakladatelka odkaz. a je fakt super. vlasy jsou po fénování opravdu hladší a lesklé. bohužel při stávajícím počasí vylezu ven, navlhnou a efekt je pryč
![]()
@nozu co si budeme povídat, co se týká vlasů, tak to vždycky vypadá krásně, když je zrovna upravíme, ale postupem času je to horší
já mám fén od Rowenty a jsem spokojená ![]()
Můj starý fén právě dosloužil. A nějak nevím, jaký fén si vybrat teď.
Ocením lehký a ne příliš hlučný model za rozumnou cenu. Co ionizace, je to opravdu po fénování nějak znát?
Asi žádný nástavec nepotřebuji, jde mi opravdu jen o fénování vlasů. A jaký výkon fénu vybrat?
Mají v rozmezí 1200-2300 W. Za případné rady děkuji.
@lolla.jones píše:
Mam ionizacni a nevidim zadny rozdil
stejně tak ![]()
Oživuji diskuzi.
Má někdo zkušenost s tímto fénem? Opravdu stojí za ty peníze?
Vlasy si myju každý den. Mám jich málo, jsou slabé, hodně se mastí. Tak mě napadlo, že bych jím dopřála lepší péči.
https://www.philips.cz/…a-3-nastavci
Nebo dejte tip na jiný fén, který by byl k vlasům šetrný.
@lasička1 píše:
Oživuji diskuzi.
Má někdo zkušenost s tímto fénem? Opravdu stojí za ty peníze?
Vlasy si myju každý den. Mám jich málo, jsou slabé, hodně se mastí. Tak mě napadlo, že bych jím dopřála lepší péči. Nebo dejte tip na jiný fén, který by byl k vlasům šetrný.
No, bude to porad regulovat teplotu a budes se fenovat hodinu
.
Navic mam pocit, ze vetsina fenu do dvou let klekne.
Mrkni treba na Valera Ionic Master, to je fen pro kadernice, fakt vydrzi. Jestli je nejaky extra setrny nevim, ale na to staci proste dat nizsi teplotu.
Stačí sušit na nižší teplotu a nechat vlasy trochu vlhký, aby přirozeně doschly, psk nepotřebuješ tohle.