Fenistil - předávkování

Napsat příspěvek
Velikost písma:
392
26.4.19 22:39

Pro klid duse bych se poradila na te lince. Asi vam tu nikdo nerekne, jake to bude mit nasledky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
26.4.19 23:08

Stalo se mi něco podobného, předávkovala jsem dítě fenistilem, ale o něco méně než ty. Na toxikologii jsem volala. Řekli že bude spát a bude mít velký průjem - stalo se.. Jet na pohotovost jsem měla, kdyby opakovaně zvracel a bylo mu hodně zle. Nestalo se. Vše bylo ok, jen byl ještě ráno malátný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
27.4.19 00:30
@Lenkalee27 píše:
Ahoj, obnovuji téma, snad mi někdo poradí. Malý (4,5 roku/19kg) má zrovna neštovice, dostali jsme doporučení na fenistil. Kvůli mojí nepozornosti (2kapky/kg hmotnosti, ALE NA 3 DÁVKY VE DNI) jsem mu omylem podala 38 kapek v jedné dávce. Dnes měl už dvě normalní dávky, které mu podal někdo jiný - ty byly správně podané, tzn. cca 13 kapek. Mám volat na toxikologii nebo se mi z toho vyspí? Díky za rady!!! :-)

Už se nám to také stalo. V lékárně řekli, že bude jen víc spavý a vyspí se z toho, což se také stalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.7.19 18:12

Holky plasim dcera 5mesicu dnes ji stipla vosa. Místo abych ji dala 16kapek fenistilu na třikrát jsem ji je dala najednou. Jsem blbá. Je to dvě hodiny nic ji není směje se i jedla. Mám plasit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
25.7.19 18:16
@Bodlinka Terina píše:
Holky plasim dcera 5mesicu dnes ji stipla vosa. Místo abych ji dala 16kapek fenistilu na třikrát jsem ji je dala najednou. Jsem blbá. Je to dvě hodiny nic ji není směje se i jedla. Mám plasit?

Kontaktuj toxikologickou linku, je maličká, ale já si myslím, že ne. Viz výše, moje dcera jen spala a měla průjem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
650
25.7.19 18:23

@Bodlinka Terina nic se neděje a nestane, v půl roce podle Dr. Jsem dala 13kapek a v poho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.7.19 18:36

Volala jsem na toxikologii a prý by se nemělo nic stát uff

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
16.2.26 02:24

Dobrý den prosím mohu se zeptat stalo se mi že jsem si u fenistll kapky přečetlnto pritel leták jak dávkování ale dala jsem jí naráz dceři který je 6 let večer naráz do dávkování váží 32, měla jsem ji dát jen 20kapek ale dala jsem ji 40kapek prosím poraďte nebo stalo se to už někomu jsem stoho úplně vystresovana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí