Fertimed Olomouc 2018

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
16
16.2.18 16:20

Fertimed Olomouc 2018

Ahoj holky, jaké máte zkušenosti s centrem Fertimed Olomouc. Chodila jsem do Ostravy rok a jde jim tam jen o peníze, takže bych chtěla změnu. Zatím se mi jeví jako nejlepší. Za každou radu či zkušenost budu ráda. Jsem po IVF a mela jsem jen 3 zralá vajíčka a ani jedno se nevyvíjelo jak by mělo. je mi 29, u přítele je vše OK podle sermiogramu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19606
16.2.18 17:09

Když jsem vybírala centrum, spousta lidí mě od Fertimedu odrazovalo.. Pak tam začala chodit známá a rychle z tama utekla…volila bych spíš IVF Clinic Olomouc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
560
16.2.18 17:29

Taky doporučuji IVF Clinic nebo FN Olomouc, Fertimed nemá moc dobrou pověst (zvlášť jde-li o ty peníze…).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
16.2.18 19:45

Já tam chodím a teda jsem spokojená. Do ničeho mě netlačí, za injekce jsem zatím nic nedoplácela, doktoři i sestry jsou příjemné, když se na něco zeptám, vždycky vysvětlí.
Takže zatím si nemůžu stěžovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5154
16.2.18 20:08

Mám mnoholetou zkušenost, rozhodně nedoporučuji. Navíc, jak sleduji jejich vývoj během let, nejspíš krachují, nemají dost lékařů ani sester, (včetně detašovaného pracoviště v POlance). Některé výkonu opravdu neumí…KET například.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
17.2.18 08:30

Ahoj Lajka09 máš zkušenost s jiným centrem v Olomouci nebo okolí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.2.18 12:23
@link.5 píše:
Ahoj Lajka09 máš zkušenost s jiným centrem v Olomouci nebo okolí?

Za mě Fn nejlepsi :*.Ani clinic neni tak skvelej jako fn.. ano přesně už odešli í někteří doktori z Fertimedu. hodne stesti :kytka:

• Citovat
  • Upravit
5154
17.2.18 22:15

@link.5 Bohužel ne, jen s nimi. Navíc jsme z Ovy. Zkus tu Fn, na ně jsme slyšela chválu už před 10 lety, kdy jsme začali řešit neplodnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
15.6.18 09:52

Prosím vás nevíte kdy chodi podpora na účet olomouc Děkuji :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
22.1.19 23:57

Nám první pokus nevyšel…inseminace byly tři všechny prováděný v poslance pak následovalo ivf.
Za necelý rok jsme se pokusili znovu a vyšlo to takže já si nemůžu stěžovat ,ano stojí to dost peněz ale s tím se počítá.
Nejlepší byla paní doktorka v OC velmi příjemná a profesionalni…můžu to posoudit jsem zdravotník a vím že ne všude se chovají k lidem tak empaticky…teď máme půl roční holcicku a je to zazrak…každý si zaslouží dítě když po něm touzi… :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
28.3.19 13:59

Ludmi

Za mě je Fertimed katastrofa. Docházíme tam už 2 roky a stále jsme se nikam neposunuli kromě prázdného účtu, IVF bez úspěchu a několik ztraceného času. Uvažuji že odsud odejdeme, ale máme u nich 2 zamražená embrya, která mi nechtějí zavést a stále jen čekáme, tak nevím co s tím. Přístup doktorů je hrozný, nemají k pacientům žádnou úctu, nechápou že pro každého z klientů je to velmi citlivá záležitost. Za dva roky jsem od nich neslyšela nic pozitivního. Berou to jen jako svoji práci, protože daný problém se jich netýká. Nyní už 14 dní čekám na výsledky z mé genetiky. Doktorka mi sama řekla, že mi zavolá. Nezavolala, ani poté co jsem tam volala několikrát já a vzala to sestra. Zpětná vazba žádná. Dochází mi trpělivost a i síla. :( Chtěla bych postupovat s léčbou dopředu a né pořád jen na něco čekat, čas plyne. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.3.19 18:09
@Ludmia píše:
Za mě je Fertimed katastrofa. Docházíme tam už 2 roky a stále jsme se nikam neposunuli kromě prázdného účtu, IVF bez úspěchu a několik ztraceného času. Uvažuji že odsud odejdeme, ale máme u nich 2 zamražená embrya, která mi nechtějí zavést a stále jen čekáme, tak nevím co s tím. Přístup doktorů je hrozný, nemají k pacientům žádnou úctu, nechápou že pro každého z klientů je to velmi citlivá záležitost. Za dva roky jsem od nich neslyšela nic pozitivního. Berou to jen jako svoji práci, protože daný problém se jich netýká. Nyní už 14 dní čekám na výsledky z mé genetiky. Doktorka mi sama řekla, že mi zavolá. Nezavolala, ani poté co jsem tam volala několikrát já a vzala to sestra. Zpětná vazba žádná. Dochází mi trpělivost a i síla. :( Chtěla bych postupovat s léčbou dopředu a né pořád jen na něco čekat, čas plyne. :,(

Hlavně nechoď do fn tam je stejný scenar

• Citovat
  • Upravit
6
28.3.19 18:12

Ludmi

Já si myslím, že ono to vyjde všude nastejno a samozřejmě komu se otěhotnět podaří tak určitý CAR vychválí. Já už jsem ve druhém a je to úplně stejné. To je jen byznys nic víc, problémy lidí je nezajímají a to je smutné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
28.3.19 18:13

Ludmi

@Anonymní píše:
Hlavně nechoď do fn tam je stejný scenar

ALE VY JSTE TAM BYLA SPOKOJENA CO TADY ČTU NE?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5154
28.3.19 19:15

@Ludmia A to ještě netusiš, že Fertimed neumí mrazit embrya 😥. Měla jsem jich za celou dobu léčby u nich 10, v různých fázích vývoje. A rozmražení nezvládlo ani jedno.
Mám z Fertimedu syna, narozený 2014, jedno zdařilé off v roce 2011, nemůžu říct, že by se u nich nedařilo. Ale ten finanční zisk byl vždy na prvním místě. Nejhůř se mnou jednali, když zjistili, že už žádné ivf nechci podstoupit, přestala jsem pro ně být atraktivní klientka. Přešli jsme do Eurofertilu a přístup nebe a dudy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.