Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Mallin ve FN máš léky bez doplatků, v soukromém car s doplatkem, ale zase ve FN platíš za ICSI víc jak v soukromém, když je víc embryii. Cenově nás to vyšlo opravdu na stejno. Teď teda po novém roce všechny soukromé centra podrážili co jsem koukala…nevím jak státní
. Každopádně každému sedí nebo jiného.
Negativní recenze jsou staršího data, jednalo se o Fertimed, který patřil MUDr. Sobkovi, bohužel jeho děsným přístupem odehnal jak veškeré lékaře, tak pacientky. Firmu prodal, z původního Fertimedu zůstal jen název.
@Lajka to není pravda, mladý Sobek tam stále pracuje, někteří doktoři jsou tam také stále, na razítkách jsem stále měla Boleslavova 2, i když už dávno sídlí na tř. Kosmonautů…jsem ráda, že jsem od nich odešla
@Denisa455
A kam jsi odesla, proc jsi byla nespokojena?
Ja zase k nim presla nedavno ![]()
Z jejich přístupu, ze začátku všechno ok ok, pak jak došlo na stimulaci a transfér, tak strašně málo informací, když jsem volala ohledně výsledků krve, tak to bylo na několik telefonů, abych se tam vůbec dovolala, když jsem potřebovala mluvit s doktorkou, tak mi volala až po pracovní době a když jsem si toho všimla o deset minut později a volám zpátky, tak už mi to nikdo nebral a když jsem volala ráno…nooo, paní doktorka vám volala a nikdo to nebral. Když jsem jednou volala, že jsem se rozkrvácela a byla jsem i na odběru, tak že mám pak mluvit přímo s doktorkou, tak pak na recepci a je to nutný, neřekne vám to jenom sestra? No, sestra mi předtím řekla, ať mám mluvit s doktorkou a paní doktorka mi volala až za dva dny…Taky jsem tam u ketu měla pocit, že mi tam něco pořád nutí. Metody, které nejsou potřeba, jenom aby z toho měli penízky.
Taky jsem si tam po neúspěšném ETu a před KETem připadala jako idiot. Paní doktorka, že dáme dvě embryjka, že je to přece jedno, jestli budu mít dvojčata, nebo ne. A bude to jistější a i ušetřím. Pak jsem na kontrole měla pana primáře a on, jestli opravdu chci zavést dvě embrya, říkám, že to spíše navrhovala paní doktorka, takže to není můj nápad. A on, že teda ok, že se teda domluví s paní doktorkou i embryoložkou a pak mi řekne. Ale na další kontrole jsem měla paní doktorku a ta se hrozně divila, že nechci dvě embrya a proč jako nechci dvě embrya. Ale kdyby to nevyšlo, tak příště dáme dvě, ano?!
@Denisa455 já chodila k Sobkovi a nemůžu si vůbec stěžovat. Když byl problém, zavolala jsem, sestřička mu předala informace a pak mi sám volal. I když jsem volala na hodnoty krve, nebyl problém vše mi řekli. Syn má nyní 3 týdny a velké díky patří Sobkovi. A z IVF clinic máme dceru 4 roky
Tak to je super a moc přeji, já mám bohužel jiné zkušenosti.
Ja zatim taky jen zkušenost se Sobkem ml. a vse uplne v pohode komunikace s nim, je strasne vstricny, delal mi hysteroskopii a za dva tydny jdu k nemu na vstupni pohovor pred ivf. Budu se snazit teda chodit hlavne k nemu
. K jake doktorce jste chodily? Dr Michnova je velice prijemna, jinak nevim jak pracuje.
@Embryjka já jsem Sobka ml. měla jenom u vstupní konzultace, pak jednou při kontrole na ultrazvuku před punkcí a punkci mi taky dělal, jinak jsem měla paní doktorku Maškulíkovou a pak pana dr. Davida
@Embryjka ne, přešla jsem jinam, štvalo mě tam pak více věcí, viz výše
Ahoj holky, já chodím do fertimedu k Dr. Michnové, je moc fajn a co hlavní podařilo se a jsem těhotná, před tím jsem jezdila do Zlína tam ze 4 pokusů nic. Akorát mě ve fertimedu štvalo, že vždy na nás vybafli nějakou velkou částku peněz a dopředu nám neřekli.
@Nikitecka gratuluji, snad to vyjde, ja zatim nic neplatila, zatim mi doktor rika, ze vsechno pujde nejsk pres pojistovnu, ale ICSI, prodlouzrne kultivaci atd. Se nevyhnu platit ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Hm to si nemyslim, ze vsude je neco..to chce vyzkouset..jenom jsme ztraceli cas ve fn. uplne jiny pristup oproti fn..preji Ti, ale at se dockas mimi