Fertimed Olomouc 2018

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
4.2.22 16:58

Hm to si nemyslim, ze vsude je neco..to chce vyzkouset..jenom jsme ztraceli cas ve fn. uplne jiny pristup oproti fn..preji Ti, ale at se dockas mimi ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.2.22 18:01

@Mallin ve FN máš léky bez doplatků, v soukromém car s doplatkem, ale zase ve FN platíš za ICSI víc jak v soukromém, když je víc embryii. Cenově nás to vyšlo opravdu na stejno. Teď teda po novém roce všechny soukromé centra podrážili co jsem koukala…nevím jak státní :nevim:. Každopádně každému sedí nebo jiného.

• Citovat
  • Upravit
5154
4.2.22 19:47

Negativní recenze jsou staršího data, jednalo se o Fertimed, který patřil MUDr. Sobkovi, bohužel jeho děsným přístupem odehnal jak veškeré lékaře, tak pacientky. Firmu prodal, z původního Fertimedu zůstal jen název.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
14.8.22 20:52

@Lajka to není pravda, mladý Sobek tam stále pracuje, někteří doktoři jsou tam také stále, na razítkách jsem stále měla Boleslavova 2, i když už dávno sídlí na tř. Kosmonautů…jsem ráda, že jsem od nich odešla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.8.22 17:25

@Denisa455
A kam jsi odesla, proc jsi byla nespokojena?
Ja zase k nim presla nedavno :D

• Citovat
  • Upravit
71
15.8.22 20:13

Z jejich přístupu, ze začátku všechno ok ok, pak jak došlo na stimulaci a transfér, tak strašně málo informací, když jsem volala ohledně výsledků krve, tak to bylo na několik telefonů, abych se tam vůbec dovolala, když jsem potřebovala mluvit s doktorkou, tak mi volala až po pracovní době a když jsem si toho všimla o deset minut později a volám zpátky, tak už mi to nikdo nebral a když jsem volala ráno…nooo, paní doktorka vám volala a nikdo to nebral. Když jsem jednou volala, že jsem se rozkrvácela a byla jsem i na odběru, tak že mám pak mluvit přímo s doktorkou, tak pak na recepci a je to nutný, neřekne vám to jenom sestra? No, sestra mi předtím řekla, ať mám mluvit s doktorkou a paní doktorka mi volala až za dva dny…Taky jsem tam u ketu měla pocit, že mi tam něco pořád nutí. Metody, které nejsou potřeba, jenom aby z toho měli penízky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
15.8.22 20:21

Taky jsem si tam po neúspěšném ETu a před KETem připadala jako idiot. Paní doktorka, že dáme dvě embryjka, že je to přece jedno, jestli budu mít dvojčata, nebo ne. A bude to jistější a i ušetřím. Pak jsem na kontrole měla pana primáře a on, jestli opravdu chci zavést dvě embrya, říkám, že to spíše navrhovala paní doktorka, takže to není můj nápad. A on, že teda ok, že se teda domluví s paní doktorkou i embryoložkou a pak mi řekne. Ale na další kontrole jsem měla paní doktorku a ta se hrozně divila, že nechci dvě embrya a proč jako nechci dvě embrya. Ale kdyby to nevyšlo, tak příště dáme dvě, ano?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.8.22 20:37

@Denisa455 já chodila k Sobkovi a nemůžu si vůbec stěžovat. Když byl problém, zavolala jsem, sestřička mu předala informace a pak mi sám volal. I když jsem volala na hodnoty krve, nebyl problém vše mi řekli. Syn má nyní 3 týdny a velké díky patří Sobkovi. A z IVF clinic máme dceru 4 roky

• Citovat
  • Upravit
71
15.8.22 20:39

Tak to je super a moc přeji, já mám bohužel jiné zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
16.8.22 22:06

Ja zatim taky jen zkušenost se Sobkem ml. a vse uplne v pohode komunikace s nim, je strasne vstricny, delal mi hysteroskopii a za dva tydny jdu k nemu na vstupni pohovor pred ivf. Budu se snazit teda chodit hlavne k nemu :(. K jake doktorce jste chodily? Dr Michnova je velice prijemna, jinak nevim jak pracuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
18.8.22 13:48

@Embryjka já jsem Sobka ml. měla jenom u vstupní konzultace, pak jednou při kontrole na ultrazvuku před punkcí a punkci mi taky dělal, jinak jsem měla paní doktorku Maškulíkovou a pak pana dr. Davida

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
18.8.22 15:49

@Denisa455 tyjo tam je tolik lekaru? :D a podarilo se??? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
18.8.22 16:16

@Embryjka ne, přešla jsem jinam, štvalo mě tam pak více věcí, viz výše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
27.8.22 08:30

Ahoj holky, já chodím do fertimedu k Dr. Michnové, je moc fajn a co hlavní podařilo se a jsem těhotná, před tím jsem jezdila do Zlína tam ze 4 pokusů nic. Akorát mě ve fertimedu štvalo, že vždy na nás vybafli nějakou velkou částku peněz a dopředu nám neřekli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
27.8.22 10:56

@Nikitecka gratuluji, snad to vyjde, ja zatim nic neplatila, zatim mi doktor rika, ze vsechno pujde nejsk pres pojistovnu, ale ICSI, prodlouzrne kultivaci atd. Se nevyhnu platit :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.