Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Přesně jak píše ajka na stránkách fertimedu myslím jsou vypsane položky které oni dělají a které nejsou hrazené pojišťovnou…třeba prodloužena kultivace atd…se dívám že podrazili
http://www.fertimed.cz/…nich-vykonu/
Ahoj holky, máte někdo aktuální zkušenosti s touhle klinikou, případně s lékaři? Dekuju.
@Anonymní píše:FN Olomouc jsou užasni
Hlavně nechoď do fn tam je stejný scenar
Fn Olomouc=To jsme si mysleli taky, ze jsou uzasni..jedna velka katastrofa hlavne co predvedli embryologove
.co muzu dodat tak tam je nejlepsi jen dr. Vodicka jenze bohuzel to nestaci ![]()
Pry fakultka je lepsi jak clinic tak tomu jsem se opravdu zasmala. ![]()
@Anonymní píše:
Fn Olomouc=To jsme si mysleli taky, ze jsou uzasni..jedna velka katastrofa hlavne co predvedli embryologove.co muzu dodat tak tam je nejlepsi jen dr. Vodicka jenze bohuzel to nestaci
Ahojky, mohu se zeptat, co za špatnou zkušenost máte s embryology ve FN Olomouc? Také jsem tam absolvovala IVF. Děkuji.
Ahoj holky, právě chodíme do Fertimedu a máme za sebou 2 neúspěšné IVF. Takže teď přemýšlíme o změně.. FN je prý vyhlášená, ale mám známou, která s ní nebyla spokojená a šla do IVF clinic (má 2 holčičky). Tak jsem stále na vážkách jestli FN nebo clinic..
Fn je vyhlasena?
urcite neni myslim si, ze je nejhorsi v Olomouci…
Ahoj holky, přidávám mou zkušenost. Prošla jsem si všechny centra v Olomouci. Jako nejhorší pro mě byla FN. Embryologove hrůza, zdravotní personál až na Vodičku, taky nic moc. Mudr Vodička se mi při problémech opravdu věnoval to ano. IVF Clinic a Fertimed bych co se týče péče, personálu srovnala na stejno. Byla jsem v obou centrech spokojená, z Clinic máme dceru, po 3 letech bez úspěchu jsem potřebovala změnu proto přestup do FN a tam jsem nebyla spokojená vůbec proto přestup do Fertimed a nyní jsem těhotná. Ještě bych dodala k FN, že je tam málo lékařů, moc pacientek, proto Dr nestíhají a ta péče pro to takhle vypadá. Jeden lékař aby byl na ambulanci a zároveň na sálech? Na Fertimed čtu samé špatně recenze a docela mě to prekvapuje
.
@Anonymní píše:
Ahoj holky, přidávám mou zkušenost. Prošla jsem si všechny centra v Olomouci. Jako nejhorší pro mě byla FN. Embryologove hrůza, zdravotní personál až na Vodičku, taky nic moc. Mudr Vodička se mi při problémech opravdu věnoval to ano. IVF Clinic a Fertimed bych co se týče péče, personálu srovnala na stejno. Byla jsem v obou centrech spokojená, z Clinic máme dceru, po 3 letech bez úspěchu jsem potřebovala změnu proto přestup do FN a tam jsem nebyla spokojená vůbec proto přestup do Fertimed a nyní jsem těhotná. Ještě bych dodala k FN, že je tam málo lékařů, moc pacientek, proto Dr nestíhají a ta péče pro to takhle vypadá. Jeden lékař aby byl na ambulanci a zároveň na sálech? Na Fertimed čtu samé špatně recenze a docela mě to prekvapuje.
Mohu se zeptat, proč embryologové hrůza?
Jak pises zlata pravda o fn. absolutni neschopnost az na vyjimku dr. Vodicky..
.embryologove uplne k nicemu jen se tam vyhodily zbytecne penize oknem. nerozmrazena embrya apod…,ale jak se rika jim se to vrati
..rychle odsud pryc..
@Mallin byla s Dr domluvená, že uděláme až KET a ET nebude. Jednak jsem měla velký počet oocytů a ET se mi nikdy nechytl jak jsem byla vždy prestimulovana. Samozřejmě jsem byla s Dr domluvená, že KET se platit nebude, když se ET neuskuteční. Když mi embryolozka říkala informace o vývoji po telefonu, tak jsem se zmínila, že ET nebude, ale až KET, tak mi řekla, že si ho ale zaplatím. Nebyla schopná mi ani říct kolik bylo zralých a nezralých oocytů, informace o vývoji taky katastrofa. Nedostala jsem ani žádný papír o vývoji i když jsem o něj žádala. V žádném soukromém CAR se takhle nikdo z embryologu nikde nechoval. A dnes už jestli státní nebo soukromý CAR co se týče financí vychází na stejno. Takže za mě raději půjdu příště zase do soukromého IVF centra než do státního
.
@Anonymní píše:
@Mallin byla s Dr domluvená, že uděláme až KET a ET nebude. Jednak jsem měla velký počet oocytů a ET se mi nikdy nechytl jak jsem byla vždy prestimulovana. Samozřejmě jsem byla s Dr domluvená, že KET se platit nebude, když se ET neuskuteční. Když mi embryolozka říkala informace o vývoji po telefonu, tak jsem se zmínila, že ET nebude, ale až KET, tak mi řekla, že si ho ale zaplatím. Nebyla schopná mi ani říct kolik bylo zralých a nezralých oocytů, informace o vývoji taky katastrofa. Nedostala jsem ani žádný papír o vývoji i když jsem o něj žádala. V žádném soukromém CAR se takhle nikdo z embryologu nikde nechoval. A dnes už jestli státní nebo soukromý CAR co se týče financí vychází na stejno. Takže za mě raději půjdu příště zase do soukromého IVF centra než do státního.
Aha, to mě teda překvapuje. Nám informace, které jsme chtěli řekli. A pak s Dr. byla konzultace, kde nám vše ukázal a popsal, jak se které embryo vyvíjelo atd. Papír jsem teda taky žádný nedostala, vždy jsem zapomněla si o něj říct. Jinak taky zvažuji až KET…
A nejsou v soukromém Caru dražší léky? Přijde mi že všichni za léky platí a my nikdy nic neplatili, jen za metody, které pojišťovna nehradí.
@Mallin zas to neni takovy rozdil ve financich..chovani ve fn strasny..
@Anonymní píše:
@Mallin zas to neni takovy rozdil ve financich..chovani ve fn strasny..
Já mám tedy spíše pozitivní zkušenost na výjimky. Ale všude je něco co tak čtu…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.