Fertimed Olomouc 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4
20.6.19 11:13

Přesně jak píše ajka na stránkách fertimedu myslím jsou vypsane položky které oni dělají a které nejsou hrazené pojišťovnou…třeba prodloužena kultivace atd…se dívám že podrazili
 http://www.fertimed.cz/…nich-vykonu/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
3.3.21 15:20

Ahoj holky, máte někdo aktuální zkušenosti s touhle klinikou, případně s lékaři? Dekuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.7.21 09:38
@Anonymní píše:
Hlavně nechoď do fn tam je stejný scenar
FN Olomouc jsou užasni
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.7.21 13:34

Fn Olomouc

Fn Olomouc=To jsme si mysleli taky, ze jsou uzasni..jedna velka katastrofa hlavne co predvedli embryologove :pocitac:.co muzu dodat tak tam je nejlepsi jen dr. Vodicka jenze bohuzel to nestaci ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.7.21 14:11

Pry fakultka je lepsi jak clinic tak tomu jsem se opravdu zasmala. :lol:

• Citovat
  • Upravit
10124
2.8.21 10:39
@Anonymní píše:
Fn Olomouc=To jsme si mysleli taky, ze jsou uzasni..jedna velka katastrofa hlavne co predvedli embryologove :pocitac:.co muzu dodat tak tam je nejlepsi jen dr. Vodicka jenze bohuzel to nestaci ;)

Ahojky, mohu se zeptat, co za špatnou zkušenost máte s embryology ve FN Olomouc? Také jsem tam absolvovala IVF. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
3.11.21 15:24

Ahoj holky, právě chodíme do Fertimedu a máme za sebou 2 neúspěšné IVF. Takže teď přemýšlíme o změně.. FN je prý vyhlášená, ale mám známou, která s ní nebyla spokojená a šla do IVF clinic (má 2 holčičky). Tak jsem stále na vážkách jestli FN nebo clinic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.11.21 15:28

Fn je vyhlasena? :roll: urcite neni myslim si, ze je nejhorsi v Olomouci…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.2.22 07:56

Ahoj holky, přidávám mou zkušenost. Prošla jsem si všechny centra v Olomouci. Jako nejhorší pro mě byla FN. Embryologove hrůza, zdravotní personál až na Vodičku, taky nic moc. Mudr Vodička se mi při problémech opravdu věnoval to ano. IVF Clinic a Fertimed bych co se týče péče, personálu srovnala na stejno. Byla jsem v obou centrech spokojená, z Clinic máme dceru, po 3 letech bez úspěchu jsem potřebovala změnu proto přestup do FN a tam jsem nebyla spokojená vůbec proto přestup do Fertimed a nyní jsem těhotná. Ještě bych dodala k FN, že je tam málo lékařů, moc pacientek, proto Dr nestíhají a ta péče pro to takhle vypadá. Jeden lékař aby byl na ambulanci a zároveň na sálech? Na Fertimed čtu samé špatně recenze a docela mě to prekvapuje :think:.

• Citovat
  • Upravit
10124
4.2.22 13:48
@Anonymní píše:
Ahoj holky, přidávám mou zkušenost. Prošla jsem si všechny centra v Olomouci. Jako nejhorší pro mě byla FN. Embryologove hrůza, zdravotní personál až na Vodičku, taky nic moc. Mudr Vodička se mi při problémech opravdu věnoval to ano. IVF Clinic a Fertimed bych co se týče péče, personálu srovnala na stejno. Byla jsem v obou centrech spokojená, z Clinic máme dceru, po 3 letech bez úspěchu jsem potřebovala změnu proto přestup do FN a tam jsem nebyla spokojená vůbec proto přestup do Fertimed a nyní jsem těhotná. Ještě bych dodala k FN, že je tam málo lékařů, moc pacientek, proto Dr nestíhají a ta péče pro to takhle vypadá. Jeden lékař aby byl na ambulanci a zároveň na sálech? Na Fertimed čtu samé špatně recenze a docela mě to prekvapuje :think:.

Mohu se zeptat, proč embryologové hrůza?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.2.22 14:11

Jak pises zlata pravda o fn. absolutni neschopnost az na vyjimku dr. Vodicky.. :palec:.embryologove uplne k nicemu jen se tam vyhodily zbytecne penize oknem. nerozmrazena embrya apod…,ale jak se rika jim se to vrati :wink:..rychle odsud pryc..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.2.22 16:03

@Mallin byla s Dr domluvená, že uděláme až KET a ET nebude. Jednak jsem měla velký počet oocytů a ET se mi nikdy nechytl jak jsem byla vždy prestimulovana. Samozřejmě jsem byla s Dr domluvená, že KET se platit nebude, když se ET neuskuteční. Když mi embryolozka říkala informace o vývoji po telefonu, tak jsem se zmínila, že ET nebude, ale až KET, tak mi řekla, že si ho ale zaplatím. Nebyla schopná mi ani říct kolik bylo zralých a nezralých oocytů, informace o vývoji taky katastrofa. Nedostala jsem ani žádný papír o vývoji i když jsem o něj žádala. V žádném soukromém CAR se takhle nikdo z embryologu nikde nechoval. A dnes už jestli státní nebo soukromý CAR co se týče financí vychází na stejno. Takže za mě raději půjdu příště zase do soukromého IVF centra než do státního :palec:.

• Citovat
  • Upravit
10124
4.2.22 16:29
@Anonymní píše:
@Mallin byla s Dr domluvená, že uděláme až KET a ET nebude. Jednak jsem měla velký počet oocytů a ET se mi nikdy nechytl jak jsem byla vždy prestimulovana. Samozřejmě jsem byla s Dr domluvená, že KET se platit nebude, když se ET neuskuteční. Když mi embryolozka říkala informace o vývoji po telefonu, tak jsem se zmínila, že ET nebude, ale až KET, tak mi řekla, že si ho ale zaplatím. Nebyla schopná mi ani říct kolik bylo zralých a nezralých oocytů, informace o vývoji taky katastrofa. Nedostala jsem ani žádný papír o vývoji i když jsem o něj žádala. V žádném soukromém CAR se takhle nikdo z embryologu nikde nechoval. A dnes už jestli státní nebo soukromý CAR co se týče financí vychází na stejno. Takže za mě raději půjdu příště zase do soukromého IVF centra než do státního :palec:.

Aha, to mě teda překvapuje. Nám informace, které jsme chtěli řekli. A pak s Dr. byla konzultace, kde nám vše ukázal a popsal, jak se které embryo vyvíjelo atd. Papír jsem teda taky žádný nedostala, vždy jsem zapomněla si o něj říct. Jinak taky zvažuji až KET…
A nejsou v soukromém Caru dražší léky? Přijde mi že všichni za léky platí a my nikdy nic neplatili, jen za metody, které pojišťovna nehradí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.2.22 16:43

@Mallin zas to neni takovy rozdil ve financich..chovani ve fn strasny..

• Citovat
  • Upravit
10124
4.2.22 16:44
@Anonymní píše:
@Mallin zas to neni takovy rozdil ve financich..chovani ve fn strasny..

Já mám tedy spíše pozitivní zkušenost na výjimky. Ale všude je něco co tak čtu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.