Fertimed Olomouc 2018

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6
28.3.19 19:31

Ludmi

@Lajka09 píše:
@Ludmia A to ještě netusiš, že Fertimed neumí mrazit embrya 😥. Měla jsem jich za celou dobu léčby u nich 10, v různých fázích vývoje. A rozmražení nezvládlo ani jedno.
Mám z Fertimedu syna, narozený 2014, jedno zdařilé off v roce 2011, nemůžu říct, že by se u nich nedařilo. Ale ten finanční zisk byl vždy na prvním místě. Nejhůř se mnou jednali, když zjistili, že už žádné ivf nechci podstoupit, přestala jsem pro ně být atraktivní klientka. Přešli jsme do Eurofertilu a přístup nebe a dudy.

Jak neumí mrazit embrya 8o , to snad ne …máme u nich pouze dvě. … A tak jak se zadařil syn, když ani jedno embryo nevydrželo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5154
28.3.19 19:55

@Ludmia Nevím, jak to, že to neumí, ale nikdy mi nic nerozmrazili. Kamarádce to samé. Ta utekla do Brna a tam Ket vždy proběhl. Navíc nemrazi po jednom, takže jedno neúspěšné rozmrazeni a 3 embrya v tahu. Můj případ, Ket jsem nikdy neměla. Syna mám z IUI.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
29.3.19 08:08
@Lajka09 píše:
@Ludmia Nevím, jak to, že to neumí, ale nikdy mi nic nerozmrazili. Kamarádce to samé. Ta utekla do Brna a tam Ket vždy proběhl. Navíc nemrazi po jednom, takže jedno neúspěšné rozmrazeni a 3 embrya v tahu. Můj případ, Ket jsem nikdy neměla. Syna mám z IUI.

Tak mě embrya zamrazila zvlášť, ale ještě jsme nerozmrazovali. Je to ale hrozné co se to děje, člověk si to platí a nejsou to malé peníze a ještě je s ním takhle zacházeno. Včera už jsem to nevydržela, tak jsem do FER. volala sama a s doktorkou se pohádala. Neskutečné chování. Příští čtvrtek tam máme jet a budu se muset pěkně obrnět trpělivostí. :zed: … Tak hlavně, že Vám to vyšlo alespoň z UIU, já ani tohle štěstí zatím neměla. Ale pořád si říkám, jestli nemůže být na vině i má latentní tetanie, o které vím jen pár dní. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
17.5.19 15:47

Fertimed Olomouc

Fertimed Olomouc?! Momentálně jsem po dnešní návštěvě zklamaná! V listopadu loňského roku jsme byli vybráni jako vhodny pár pro nový výzkum… veskere odběry a testy se zpozdily kvůli Vánocům… Ale aby testy DNA nebyly hotové ani do půl roku a my tam s manželem jezdili jen na,,kukandu a sliby"?! Vždy nabylo oznámeno: příště už budou výsledky, nepřijde mi to normální!! Nakonec už nevěděli co mi mají říkat, tak mi dali číslo do laboratoře…volala jsem si tam minimálně 20× tvrdili mi, ze se pokazil přístroj a dnes mi doktor oznámil, že krev byla ve 3 laboratořích a že není čitelná, což mi měli sdělit hned… Dnes mi bylo oznámeno, že jsme byli vyřazeni ze studie, ptz nejsou stále výsledky(vína kliniky)!! Jsem vytočena, proč mi neřekli že musím dát krev znovu, proč jsem si musela stále volat do laboratoře, zbytečně nervy… A závěr - zaplatili jsme si první IVF - což je pro ně určitě lepší ;)!!! Věřím v první úspěch IVF 🙏 ❤️️ a doufám, že už takové jednání nezazijeme!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.5.19 16:39

@Pajul11 Jednou jsem si dopisovala s jejich doktorem a pak jsem tu konverzaci uveřejnila. Byla to jedna velká ostuda. Doslova oblbování. Když jsem pak na pana doktora vyrukovala z fakty, už neodepsal. Z diskuzí vím, že dlouhodobě je toto centrum velký propadák.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.5.19 16:40

S fakty - oprava

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.5.19 16:42

A další po Fertimedu FN.

• Citovat
  • Upravit
2
22.5.19 19:04

Tak to mne mrzí, abych pravdu řekla, tak já už se v těch doktorech ztrácím (v OL)…Původně tam byl doktor Sobek, pak nějaká doktorka a teď nový doktor - Kafka… nechci si moc vyskakovat, ptz už tak jsem podle nich,,nervózní klientka", když jsem si volala po půl roce neustále na výsledky testů… ale věřte, že jim jednou udělám,,pěknou" recenzi… mám v plánu psát i na kliniku do ciziny, ze které nás kvůli jejich problémům a neschopnosti vyhodili… no jo no, když člověk ukáže, že má peníze, tak je vše hned a v pořádku… :( smutné, ale realita! :srdce: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
5.6.19 23:33

Tak my navstevovali toto zarizeni v dobe 6-10/2018. Doporucuju vsem rychle pryc! Inseminace pouze na oko, porad kdy bude ivf. Udelali mi dokonce kyretaz a hned ze bysme udelali ivf. Nikdy jsem z tama nevidela ani jedinou zpravu. Naockovali me proti rakovine del. cipku. silgardem-ted uz vim ze jsou mnohem lepsi preparaty. Dr. tvrdil ze mam rakovinu skoro za rohem. To jsem. brecela. moje gyn to vyvratila..no utekli jsme do Ivf Clinic a najednou vse bylo čitelne. Kazde vysetreni dobre vysvetleno, co nas ceka, jaky bude postup. No a svete div se jsem ve 3.mesici. Dnes koukam na vypis z pojistovny a nestacim se divit-Dr Sobek si ted v breznu na me nauctoval 7425kc :D :D :D myslim, ze zitra se bude potit.
Radim vsem rychle PRYC!!! Jo a komentar na manzelovo sperma-sem tam neco zije :lol: :D :D pritom v druhem centru vzdy nadprumer. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.6.19 21:36

@Ludmia dobrý den minulý týden jsem byla v Olomouci přístup katastrofa. A v polance taky nyní jsem se rozhodla pro Prahu. A jsem z Ostravy. Lékař mě nechtěl ani vyšetřit že to není třeba. Že mi tu inseminaci udělá Teda ale že už mi ji nedoporučuje. Podotýkám jsem zdravá. A partnerovi řekli že má defektni spermie a před 3 měsíci můj muž dělal spermiogram kdy mi v gyncetru řekli že je v pořádku slyšela jsem že ta jde jen o peníze. Nedal mi žádnou správu. Nic a jednání hnus už nikdy opravdu se chovají k pacientům hrozne

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.6.19 15:22

Na kolik vás prosím děvčata vyšlo IVF? a platili jste něco za IUI?

• Citovat
  • Upravit
4
19.6.19 20:43

IIUI bylo zdarma Ivf záleží jaké nadstandardní služby si budete chtít dát nás první ivf i s injekcemi které bylo potřeba dokoupit asi kolem 20 tisíc
Druhe asi kolem 28..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
19.6.19 20:55

Je pravda že po třetí jsme už do toho jít nechtěli tak jsme do 2 pokusu dali všechno…a díky bohu vyšlo za pár dní út bude mít Klarka rok..přeji všem co touzi po dítěti aby se to povedlo… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
20.6.19 09:20

Já myslela že IVF je taky hrazeno pojišťovnou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.6.19 09:28

@Ajka.w -Ano je na pojistovnu, ale ten Ti zaplati jen zaklad, ktery Ti nestaci. jinak bys platila bez pojistovny kolem 50-60 tisic ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.