Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, jen tak z nudy-zajímalo by mě, co říkáte na letní kolekci F&F?? ![]()
@tiffany píše:
Mně to přijde předražený.
Taky mi to zezačátku přišlo, ale teď jsem si ve slevách nakoupila skoro půlku šatníku ![]()
@Misimar
Jeden z mála obchodů v této cenové kategorii, který ještě za něco stojí… ![]()
@Misimar F&F modu mám ráda, tvoři 4/5 mého šatníku. Předražené mi to nepřijde navíc jsou tam dost často výrazné slevy ![]()
@Misimar píše:
Taky mi to zezačátku přišlo, ale teď jsem si ve slevách nakoupila skoro půlku šatníku
No tak ve slevách asi nakoupíš výhodně všude, ale ty startovací ceny mi přijdou šílené. Včera mi manžel nalákal, že mají slevy. No měli tam už jen samý hadry ošklivý a tak jsem koukala i na nezlevněné věci a tedy šaty na holky za 500 a trika za 200, to mi přijde docela dost.
@tiffany
Malý dotaz - za kolik peněz si kupuješ šaty a trika? Nechci nějak útočit, jen mě to zajímá. Dát např. 500 za šaty mi nepřijde moc.
@betuska.bathory píše:
@tiffany
Malý dotaz - za kolik peněz si kupuješ šaty a trika? Nechci nějak útočit, jen mě to zajímá. Dát např. 500 za šaty mi nepřijde moc.
Malé kupuji šaty na mimibazaru tak za sto, stopadesát korun. ![]()
@tiffany
Aha, já myslela, že mluvíš o penězích, co dáš za šaty pro sebe. Tak to potom jo ![]()
@betuska.bathory píše:
@tiffany
Aha, já myslela, že mluvíš o penězích, co dáš za šaty pro sebe. Tak to potom jo
Ne za 500 tam mají šaty na malý holky.
@anairda píše:
@Misimar
Jeden z mála obchodů v této cenové kategorii, který ještě za něco stojí…
Přesně ![]()
Já to teda beru jen jako okrajovou variantu, mají hezké vzory, ale kvalitu požaduji jinou. Bodýčka vytahaný výstřih, srazí se na délku, když je něco v setu, velikostně to k sobě vůbec nepasuje. Na větší děti klučičí trička tenká, opět jsou v setu 3, po vyprání každé jiná velikost. Vzala jsem ve slevě nějaké legínky, je to směs, na cedulce psaná 100% bavlna, krom toho, že to poznám na omak, jsou po vyprání i velmi rychle suché, takže to čistá bavlna fakt není.
Co se kluků týče, tak pěkné oblečení v těch baby velikostech do 92. Pak už to stojí za prd. Nevím jak holky, ale u větších kluků výběr téměř žádný a hlavně se mi tam nic nelíbí. A to není problém jen letošní kolekce, to je pořád. Pro nejmenší bych si vybrala vždy, pro starší kluky ani náhodou. Od vel. 92 jsem tam dodneška koupila akorát jednu vestu a jedny kraťasy. ![]()
@tiffany píše:
Ne za 500 tam mají šaty na malý holky.
Tak já bohužel nemám tu malou holku, jen kluka a tomu už je 16
Jinak 500Kč za šaty pro holčičku je dost.