F&F Letní kolekce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10
29.7.14 10:43

F&F Letní kolekce

Ahoj, jen tak z nudy-zajímalo by mě, co říkáte na letní kolekci F&F?? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1201
29.7.14 10:46

@Misimar Já mám F&F ráda..i na malýho tam ráda nakupuji..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
29.7.14 10:58

Mně to přijde předražený. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
29.7.14 11:01
@tiffany píše:
Mně to přijde předražený. :nevim:

Taky mi to zezačátku přišlo, ale teď jsem si ve slevách nakoupila skoro půlku šatníku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
29.7.14 11:11

@Misimar
Jeden z mála obchodů v této cenové kategorii, který ještě za něco stojí… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
29.7.14 11:17

@Misimar F&F modu mám ráda, tvoři 4/5 mého šatníku. Předražené mi to nepřijde navíc jsou tam dost často výrazné slevy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
29.7.14 11:25
@Misimar píše:
Taky mi to zezačátku přišlo, ale teď jsem si ve slevách nakoupila skoro půlku šatníku :)

No tak ve slevách asi nakoupíš výhodně všude, ale ty startovací ceny mi přijdou šílené. Včera mi manžel nalákal, že mají slevy. No měli tam už jen samý hadry ošklivý a tak jsem koukala i na nezlevněné věci a tedy šaty na holky za 500 a trika za 200, to mi přijde docela dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.7.14 11:32

@tiffany
Malý dotaz - za kolik peněz si kupuješ šaty a trika? Nechci nějak útočit, jen mě to zajímá. Dát např. 500 za šaty mi nepřijde moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
29.7.14 11:33
@betuska.bathory píše:
@tiffany
Malý dotaz - za kolik peněz si kupuješ šaty a trika? Nechci nějak útočit, jen mě to zajímá. Dát např. 500 za šaty mi nepřijde moc.

Malé kupuji šaty na mimibazaru tak za sto, stopadesát korun. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.7.14 11:36

@tiffany
Aha, já myslela, že mluvíš o penězích, co dáš za šaty pro sebe. Tak to potom jo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
29.7.14 11:44
@betuska.bathory píše:
@tiffany
Aha, já myslela, že mluvíš o penězích, co dáš za šaty pro sebe. Tak to potom jo :-)

Ne za 500 tam mají šaty na malý holky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
29.7.14 11:59
@anairda píše:
@Misimar
Jeden z mála obchodů v této cenové kategorii, který ještě za něco stojí… :)

Přesně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
29.7.14 12:21

Já to teda beru jen jako okrajovou variantu, mají hezké vzory, ale kvalitu požaduji jinou. Bodýčka vytahaný výstřih, srazí se na délku, když je něco v setu, velikostně to k sobě vůbec nepasuje. Na větší děti klučičí trička tenká, opět jsou v setu 3, po vyprání každé jiná velikost. Vzala jsem ve slevě nějaké legínky, je to směs, na cedulce psaná 100% bavlna, krom toho, že to poznám na omak, jsou po vyprání i velmi rychle suché, takže to čistá bavlna fakt není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
29.7.14 12:30

Co se kluků týče, tak pěkné oblečení v těch baby velikostech do 92. Pak už to stojí za prd. Nevím jak holky, ale u větších kluků výběr téměř žádný a hlavně se mi tam nic nelíbí. A to není problém jen letošní kolekce, to je pořád. Pro nejmenší bych si vybrala vždy, pro starší kluky ani náhodou. Od vel. 92 jsem tam dodneška koupila akorát jednu vestu a jedny kraťasy. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.7.14 12:42
@tiffany píše:
Ne za 500 tam mají šaty na malý holky.

Tak já bohužel nemám tu malou holku, jen kluka a tomu už je 16 :-D Jinak 500Kč za šaty pro holčičku je dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák