Fialová kuchyň, máte někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5177
24.4.14 16:36

Když jsme dělali kuchyň před 8 lety, tak jsem strašně chtěla vanilkovou kuchyň s fialovou pracovní deskou+ deskou místo dlaždic…v té době se tahle barva ani nevyráběla nebo by stála majlant, takže jsem to vzdala a nakombinovala vanilku s modrou a už se mi hodně okoukala…hned teď bych ji vyměnila…ale zase klidně za tu fialovou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
24.4.14 16:37

Tak já fialovou doma nesmím, chtěla jsem fialovou jen ložnici a chlap to nemá rád :roll:

a kombinace bílá fialová případně šedá se mi líbí kdekoliv :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.4.14 16:37

Já mám v návrhu kombinaci šedé, bílé a fialové…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
24.4.14 16:38

@mellilinka mam rada provence styl, takze, kremove bíla kuchyn s levandulovymi doplnky ;)

• Citovat
  • Upravit
24.4.14 16:39

Právě ten kdo má nebo měl červenou kuchyn mi to rozmlouvá, že už by do barevné kuchyně nikdy nešli.. Kdyby si mohli vybrat tak jdou do přirodních barev… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
24.4.14 16:39

@petulagabi jo lesk je naprd, pokud člověk není blázen do uklízení…já mám dekor dřevo, světlá krémová mat a na tom je vidět minimum :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.4.14 16:41

@Bambinka1 a měnila by jsi? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
24.4.14 16:43
@catherine100 píše:
Tak já fialovou doma nesmím, chtěla jsem fialovou jen ložnici a chlap to nemá rád :roll:a kombinace bílá fialová případně šedá se mi líbí kdekoliv :pankac:

Já fialovou miluju, už jsme takovou měli svatbu, a muž si zvykl… ložnici plánuju něco jako toto, pouze ve fialovo-bílé kombinaci :mrgreen:

Jen se bojím, že s fialovou koupelnou už toho bude asi moc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
24.4.14 16:46

@želvice mě by se to líbilo i v té zlaté kombinace a to jinak zlato nemusím :pankac:

já mám ráda ale spíš jednoduchost, měla jsem dřív ložnici hlavní stranu za postelí echt fialovou, boční světlounké a tu naproti bílou, k tomu jednoduchý bílý nábytek, pár fialových svíček, záslonu s jemně fialovou výšivkou a bylo to super :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
24.4.14 16:48
@catherine100 píše:
@želvice mě by se to líbilo i v té zlaté kombinace a to jinak zlato nemusím :pankac:já mám ráda ale spíš jednoduchost, měla jsem dřív ložnici hlavní stranu za postelí echt fialovou, boční světlounké a tu naproti bílou, k tomu jednoduchý bílý nábytek, pár fialových svíček, záslonu s jemně fialovou výšivkou a bylo to super :pankac:

Myslíš jako toto? (už se nám blíží zařizování, tak mám postahovaných fotek a pořád vybírám, šmejdím :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
24.4.14 16:48

Podobný styl bez té hrůzy na stropě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
24.4.14 16:49

@želvice skoro :mrgreen: i tu komodu na líčidla s zrcadlem jsem měla :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
24.4.14 16:50
@catherine100 píše:
Podobný styl bez té hrůzy na stropě :mrgreen:

To jsme se docela trefily :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
24.4.14 16:51
@catherine100 píše:
@želvice skoro :mrgreen: i tu komodu na líčidla s zrcadlem jsem měla :srdce:

Takovou komodu moc, moc, mooooooc chci :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
24.4.14 16:52

@želvice já si koupila teda starší z aukra a přebrousila a natřela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný