Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Když jsme dělali kuchyň před 8 lety, tak jsem strašně chtěla vanilkovou kuchyň s fialovou pracovní deskou+ deskou místo dlaždic…v té době se tahle barva ani nevyráběla nebo by stála majlant, takže jsem to vzdala a nakombinovala vanilku s modrou a už se mi hodně okoukala…hned teď bych ji vyměnila…ale zase klidně za tu fialovou…
Tak já fialovou doma nesmím, chtěla jsem fialovou jen ložnici a chlap to nemá rád ![]()
a kombinace bílá fialová případně šedá se mi líbí kdekoliv ![]()
@mellilinka mam rada provence styl, takze, kremove bíla kuchyn s levandulovymi doplnky ![]()
Právě ten kdo má nebo měl červenou kuchyn mi to rozmlouvá, že už by do barevné kuchyně nikdy nešli.. Kdyby si mohli vybrat tak jdou do přirodních barev… ![]()
@petulagabi jo lesk je naprd, pokud člověk není blázen do uklízení…já mám dekor dřevo, světlá krémová mat a na tom je vidět minimum ![]()
@catherine100 píše:
Tak já fialovou doma nesmím, chtěla jsem fialovou jen ložnici a chlap to nemá ráda kombinace bílá fialová případně šedá se mi líbí kdekoliv
Já fialovou miluju, už jsme takovou měli svatbu, a muž si zvykl… ložnici plánuju něco jako toto, pouze ve fialovo-bílé kombinaci ![]()
Jen se bojím, že s fialovou koupelnou už toho bude asi moc ![]()
@želvice mě by se to líbilo i v té zlaté kombinace a to jinak zlato nemusím ![]()
já mám ráda ale spíš jednoduchost, měla jsem dřív ložnici hlavní stranu za postelí echt fialovou, boční světlounké a tu naproti bílou, k tomu jednoduchý bílý nábytek, pár fialových svíček, záslonu s jemně fialovou výšivkou a bylo to super ![]()
@catherine100 píše:
@želvice mě by se to líbilo i v té zlaté kombinace a to jinak zlato nemusímjá mám ráda ale spíš jednoduchost, měla jsem dřív ložnici hlavní stranu za postelí echt fialovou, boční světlounké a tu naproti bílou, k tomu jednoduchý bílý nábytek, pár fialových svíček, záslonu s jemně fialovou výšivkou a bylo to super
Myslíš jako toto? (už se nám blíží zařizování, tak mám postahovaných fotek a pořád vybírám, šmejdím
)
@catherine100 píše:
Podobný styl bez té hrůzy na stropě
To jsme se docela trefily ![]()
@catherine100 píše:
@želvice skoroi tu komodu na líčidla s zrcadlem jsem měla
Takovou komodu moc, moc, mooooooc chci ![]()
@želvice já si koupila teda starší z aukra a přebrousila a natřela…