Fialové fleky s bolestí

Anonymní
1.4.13 19:54

fialové fleky s bolestí

Ahoj prosím o radu. Kamarádka s dcerou je v nemocnici. začali ji otékat nožičky a bolet nemohla se postavit. Napsala mi tohle pupinky na nohách od pasu dolu takové 0,5mm fličky. S tim jsme šly k naši doktorce a ta ji napsala antib. A druhy den měla nateklé nohy a velké fleky jako modřiny na chodidlech a kotníkách
a s tim jsme tu přišly.
ale tesky na krev a moč mame v pořadku a teploty jsme ani neměly pije a jí, hlavně potřebuje klid. režim ale znaš ji jak je živá.

NETUŠÍ vůbec co to může být a s čeho to může být tak proto se obracím zde, protože tady je spousta maminek a spousta zkušeností. Tak co když to někdo už zažil a můžete mi k tomu více napsat? Budu velmi ráda a mám jí dát vědět cokoliv se dozvím. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
1.4.13 19:58

Něco takovýho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
1.4.13 20:01
@Seizdra píše:
Něco takovýho?

co to je? :think:…vidim to poprve :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
1.4.13 20:03
@wildcherry píše:
co to je? :think:…vidim to poprve :nevim:

No to je meningokok… Ale to by snad Dr poznali… Ale podle popisu mě tohle napadlo jako první (a vlastně i jediný)… Já jednou snad v 6. třídě měla šílený horečky (40°C), bylo mi hrozně, šla jsem s mamkou k Dr a Dr hned kontrolovala právě jestli nemám někde fleky… Že by to mohl mít meningokok, ale naštěstí to byla jen nějaká viróza nebo něco. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
1.4.13 20:07
:think: :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
1.4.13 20:08
@Seizdra píše:
No to je meningokok… Ale to by snad Dr poznali… Ale podle popisu mě tohle napadlo jako první (a vlastně i jediný)… Já jednou snad v 6. třídě měla šílený horečky (40°C), bylo mi hrozně, šla jsem s mamkou k Dr a Dr hned kontrolovala právě jestli nemám někde fleky… Že by to mohl mít meningokok, ale naštěstí to byla jen nějaká viróza nebo něco. :nevim:

Aha, vlasne ano, u toho jsou fleky.To si myslim, ze by v nemocnici hned poznali a pokud neni horecka, tak to bude neco jineho.Ale dekuji za pripomenuti :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
1.4.13 20:09

Zakladatelko, drzim palce, at je mala brzo doma, treba to bxla nejaka reakce na atb :nevim:.A doktori rekli co? Musi vedet co to je, ne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
1.4.13 20:09
@wildcherry píše:
Aha, vlasne ano, u toho jsou fleky.To si myslim, ze by v nemocnici hned poznali a pokud neni horecka, tak to bude neco jineho.Ale dekuji za pripomenuti :kytka:.

Jj, proto říkám, že to asi ono nebude, ale odpovídat by to mohlo… Zas nadruhou stranu - kolik prasklých slepáků nemuselo být a dalších zbytečných věcí, jen proto, že to „doktoři nepoznali“ :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
1.4.13 20:15

Sepse? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.4.13 20:15

Doktoři že mají více variant ale vůbec neví co by to mohlo být. angina, laringitida to ji řekli taky, že neví. jsou stále ve špitále a čekají. meningokok me napadl jako první řekla že ne:/

• Citovat
  • Upravit
24379
1.4.13 20:17
@Seizdra píše:
Jj, proto říkám, že to asi ono nebude, ale odpovídat by to mohlo… Zas nadruhou stranu - kolik prasklých slepáků nemuselo být a dalších zbytečných věcí, jen proto, že to „doktoři nepoznali“ :zed:

To mas recht, me chteli brat 3× slepak.2× na chirde, byl to vajecnik, cysty, srusty a pri 3laparkach na gynde mi ho zapomeli vzit, borci no :palec:,ted po treti na chirde, spletli si slepak se zanetem zaludku, podepsala jse revers, slepak mam porad a zaludek vyleceny od jineho doktora.Co na to rict :jazyk:…Ale verim, ze u deti jsou snad vice ostraziti, jen me prekvapuje, ze nevi co je to zac :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
1.4.13 20:19
@berry4 píše:
Sepse? :think:

bez teplot? :think:..Z krve by na to prisli, musela by vyletet zvysena hladina jako prase.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
1.4.13 20:25
@wildcherry píše:
To mas recht, me chteli brat 3× slepak.2× na chirde, byl to vajecnik, cysty, srusty a pri 3laparkach na gynde mi ho zapomeli vzit, borci no :palec:,ted po treti na chirde, spletli si slepak se zanetem zaludku, podepsala jse revers, slepak mam porad a zaludek vyleceny od jineho doktora.Co na to rict :jazyk:Ale verim, ze u deti jsou snad vice ostraziti, jen me prekvapuje, ze nevi co je to zac :think:

Jo, víra je krásná věc, horší, jestli to tak opravdu je… :pocitac: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
1.4.13 20:32

@wildcherry HOLKA TO MĚLA OBDOBNÉ, DOKTOR TO POZNAL POUHÝM POHLEDEM, TEPLOTA JEN PÁR HODIN NA ZAČÁTKU, PROLILI JI ATB A ZA 3 DNY ŠLA DOMŮ. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mamca22
1.4.13 20:53

Delali Vam rentgen plic? bolesti nohou, fleky, potíže s chúzí…otoky, to vse muže i nemusí být projev sarkoidózy, neboli Lofgrenový syndrom…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA