Fialové kruhy pod očima

Anonymní
11.2.22 17:59

Fialové kruhy pod očima

Od dětství mám pod očima vystouplé vaky s fialovým zbarvením na vnitřní straně. Už jsem zoufalá z každoranního běhání do koupelny pro korektor a ráda bych to řešila.

Četla jsem o možnosti vyplně kyselinou hyaluronovou nebo vlastním tukem, které má zbarvení zamaskovat, není mi ale jasné, co by to způsobilo u mých vaků. Přišlo by mi logičtější tuto metodu použít u zapadlých kruhů, které potřebují vyplnit…aby se mi ty vaky ještě nezvětšily…

Ideální by také bylo chirurgické odstranění kůže pod očima, ale toho se bojím…

Hledala jsem kosmetiku určenou na tento problém, ale marně.

Má někdo zkušenost?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18270
11.2.22 18:15

Najdi příčinu, proč tam ty kruhy jsou, můžou to být ledviny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
11.2.22 19:35

V tomto případě budou pri vyplni kyselinou H z vaku pořádně pytle.. doporučuji se poradit s odborníky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
11.2.22 20:36

Taky mám fialové kruhy pod očima a to od školky. Ale zapadlé. Žádné onemocnění nemám, prostě to tak je. Na řešení jsem nepřišla, tak se ráda přidám do diskuze. Jaký používáš korektor? Pomáhá ti zakrýt kruhy úplně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
680
11.2.22 20:57

Hlásím se do klubu zombíků. :lol: Mám taktéž od mala fialové kruhy, ale zapadlé. Ty zapadlé co vím, se dají vyplnit kyselinou, takže výsledek je okamžitý a vypadá to opravdu skvěle. Nevím ale, jak je to v případě vystouplých vaků, určitě na to taky bude nějaká procedura.
Mně pomáhá kolagenové solárko, stačí mi tak dvakrát do měsíce, díky tomu si můžu dovolit být občas i bez make upu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí